pasibaigus vasaros atostogom prireike mano panelytei nauju tapkiu i darzely. norejau keduku tipo nunerti, bet gavosi labiau i klouno batus panasios
QUOTE(Nova @ 2010 09 24, 08:08)
merginos, gal kas turit tokiu batuku schema, arba galit paaiskint, kaip megzt? Niekur nerandu. Buciau labai dekinga
yra shitoj pachioj temoj, labai toli nereikejo ieshkot
http://members.home......s bootees.pdf
QUOTE(uups @ 2010 09 24, 10:35)
Aciu Paskaiciau, bet is aprasymo nelabai ikertu O nuotrauku per mazai, kad suprasciau iki galo. Nesuprantu, kaip tas priekis taip graziai suapvaleja, jei mezgamas staciakampis ir paskui susiuvama
QUOTE(Nova @ 2010 09 24, 09:45)
Aciu Paskaiciau, bet is aprasymo nelabai ikertu O nuotrauku per mazai, kad suprasciau iki galo. Nesuprantu, kaip tas priekis taip graziai suapvaleja, jei mezgamas staciakampis ir paskui susiuvama
smarkiai suimamos akys priekyje per viduri ir suapvaleja. Siaip tikrai lengva numegzti, tik paskui knisalynes daug tuos visus siulu galiukus suslapstyt, nes daug nutraukiamo siulo su tais dirzhiukais
Tarp kitko, nera jie tokie patogus bent manoji juos amzhinai nuspiria nuo kojychiu...tik kad grazhus
QUOTE(uups @ 2010 09 24, 10:58)
smarkiai suimamos akys priekyje per viduri ir suapvaleja. Siaip tikrai lengva numegzti, tik paskui knisalynes daug tuos visus siulu galiukus suslapstyt, nes daug nutraukiamo siulo su tais dirzhiukais
Tarp kitko, nera jie tokie patogus bent manoji juos amzhinai nuspiria nuo kojychiu...tik kad grazhus
Aciu tau labai Dar paziurejau kitus panasius schemas, tai lyg ir supratau - kaip ir sakai, tiesiog siaurinti reikia daug bandysiu
NOVA-labai dailus ir grazus batukai
LUSASITA-kojinytes
LUSASITA-kojinytes
QUOTE(spaceRenata @ 2010 09 24, 00:20)
pasibaigus vasaros atostogom prireike mano panelytei nauju tapkiu i darzely. norejau keduku tipo nunerti, bet gavosi labiau i klouno batus panasios
spaceRenata, labai simpatiškos tapkytės
Manieji tapiukai - vieni is daugelio Cia man su ju padeliu nesiseke, tai tiesiog primezgiau ji, nes kai susiuvusi buvau - kazkaip man nelabai graziai ziurejosi