Na ir as naujoje temeleje pasirodau naujas, paprastutes kojinytes.
QUOTE(NeiVile @ 2010 02 10, 15:34)
kokie groziukai
Na va, is tu paciu siuliuku gavosi dar vienos, tik dar mazesnes kojinytes.
sveikutes
Noreciau paklausti jusu patarimo, pradejau megzti kojines ir kai mezgu kulna tuo dvgubu rastu, man labai kietai susimezge, kad koja net netilpo i ta kulna Isardziau bandau is naujo, bet vel kai mezgu kulna kazkaip net sunkokai pats mezgimas mezgas Pasakyk ka ne taip darau
Noreciau paklausti jusu patarimo, pradejau megzti kojines ir kai mezgu kulna tuo dvgubu rastu, man labai kietai susimezge, kad koja net netilpo i ta kulna Isardziau bandau is naujo, bet vel kai mezgu kulna kazkaip net sunkokai pats mezgimas mezgas Pasakyk ka ne taip darau
QUOTE(valentinuke @ 2010 02 12, 12:42)
Labai saunus rinkinukas
QUOTE(kabesita @ 2010 02 12, 13:47)
sveikutes
Pasiziurek cia
http://www.youtube.c...feature=related
SKAIDRUOLE-
QUOTE(valentinuke @ 2010 02 12, 13:03)
Aciu butinai pasiziuresiu
graziu kojinyciu uzderejo,saunuoles
valentinuke, kaip visada-grazu,svelnu,dailu
o cia mano 2 men vyrukui paprastutes,bet siltos,kai atsilenkia gaunasi iki keliu
valentinuke, kaip visada-grazu,svelnu,dailu
o cia mano 2 men vyrukui paprastutes,bet siltos,kai atsilenkia gaunasi iki keliu
Supratau kur klaida dariau as pasirodo mezgant kulna isvirksciojoj pusej, irgi viena nukelinejau, o kita mezgiau, o juk reikia tik pirma nukelt Nu nieko gyveni ir mokais
Sakyk o naujagimiui kokio dydzio reiketu kojine megzt?
Sakyk o naujagimiui kokio dydzio reiketu kojine megzt?