[quote=kristynka*,2010 05 06, 21:31]
va cia panasus kai mime, tik cia nerti
vat čia tai šaunus tinklalapis , na bet kas supranta rusų kalbą tiek daug gražių batukų, na bet kai rusų nesuprantu gerai,tai ne kas, bandžiau versti su žodynu, nu šakės neįmanoma vistiek viską suprasti
[quote=Kkunigunda,2010 05 06, 20:47]
vat čia tai šaunus tinklalapis , na bet kas supranta rusų kalbą tiek daug gražių batukų, na bet kai rusų nesuprantu gerai,tai ne kas, bandžiau versti su žodynu, nu šakės neįmanoma vistiek viską suprasti
[/quote]
bet dauguma vaizdiskai parodyta
[/quote]
bet dauguma vaizdiskai parodyta
na vat dar mano vieni tufliukai mano mažylei
Grazus baciukai Kkunigunda
Gal kas gerai supranta rusu kalba ypac mezgimo sutrumpinimus? Labai patiko sie tapukai,bet kad va su rusu kalbos trumpinais ni bum bum
aprasymas rusiskai randasi cia:
http://club.osinka.r...378?&start=1275
Gal kas gerai supranta rusu kalba ypac mezgimo sutrumpinimus? Labai patiko sie tapukai,bet kad va su rusu kalbos trumpinais ni bum bum
http://club.osinka.r...378?&start=1275
batukai-vysniukai
[quote=Bagyyra,2010 05 10, 12:34]
ačiū Bagyyra, na mielai padėčiau bet rusų man ir juodos mišios
Papildyta:
[quote=liolke,2010 05 11, 01:39]
batukai-vysniukai
šaunios vyšnaitės
ačiū Bagyyra, na mielai padėčiau bet rusų man ir juodos mišios
Papildyta:
[quote=liolke,2010 05 11, 01:39]
batukai-vysniukai
šaunios vyšnaitės
na jau batukų ir kojinyčių grožiai...
LIOLKE-na labai jau grazus batukai visniukai
EYA-azuolines kojinytes
EYA-azuolines kojinytes
aciu visoms uz pagyras, cia vis bandymas sumazinti siulu likucius, kad bereikalingai nesivoliotu, o geriausiai ir sueina tapkem ir kojinem, nedaug labai tereikia
aš tai vakar nusipirkau siūlų, likučius visus panaudojau, savo šuniui žiemos apdarui na radau internete kaip nerti naujus tufliukus, bandysiu, kas išeis man
na vat dar vieni mano batukai mano brangenybei