Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės ir batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(kristynka* @ 2010 04 10, 09:17)
mano prisikaupia batukai.
būsimam leliukui
user posted image
user posted image
o cia mano mažajam
user posted image

O gal situ pirmu batuku schema turite? Labai jau grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2010 04 15, 21:18)
O gal situ pirmu batuku schema turite? Labai jau grazus  wub.gif

yra sios temos pirmame puslapyje.
prasideda: Pradedama megzti nuo padelio. Apmetama 12 akiu ant dvieju virbalu ir mezgamos 44 eiles ripsu (abi puses tik gerosiomis akimis.....
čia
Atsakyti
user posted image mirksiukas.gif
Atsakyti
gal apytiksliai zinot kokio dydzio galėtų būti kojyte 1metu2men vaikucio ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 04 18, 19:23)
gal apytiksliai zinot kokio dydzio galėtų būti kojyte 1metu2men vaikucio ?

1m - 12cm. tai biškuti daugiau, apie 13cm
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 04 18, 22:06)
1m -  12cm. tai biškuti daugiau, apie 13cm

ačiū ax.gif
Atsakyti
Turiu klausima smile.gif O sie batukai (mezgant vidutinio storumo siuliukais) kokio amziaus leliukui tinka?

Pradedama megzti nuo padelio. Apmetama 12 akių ant dviejų virbalų ir mezgamos 44 eilės ripsu (abi pusės tik gerosiomis akimis). Po to padelio šonuose surenkama po 20 akių, galuose po 12 ir mezgama penkiais virbalais aplink 1 geroji, 1 išvirkščioji (kaip kojinės atnara).
Numezgus 8 eiles, mezgamas batelio viršus.
12 batelio priekio akių mezgama dviem virbalais lygiuoju raštu (gerosiomis akimis iš gerosios pusės, blogosiomis iš blogosios). Čia galima megzti kitos spalvos siūlais. Išmezgama 11 akių, o 12 - oji sumezgama su viena šonine akimi. Mezginys pasukamas. Taip mezgama 20 eilių ir sumezgama po 10 akių iš kiekvieno šono.
Po to penkiais virbalais mezgamas batelio "auliukas". Išmezgama viena eilė su skylutėmis raišteliui: 1 užmetimas, 2 akys sumezgamos kartu. Batelio "auliukas" gali buti mezgamas stulpeliais 1x1, ripsu, su spalvotomis juostelėmis ar puoštas nėriniu.
Batelio viršų galima pasiuvinėti.
Atsakyti
dar vieni bačiukai. čia jau būsimom krikstynoms ax.gif
user posted image
sun_shine---> as kiek atsimenu man gavosi apie 8,5-10cm, tai mazdau 0-3men leliukams, bet as dar kai mezgu tai mezgu padelį tiek man reikia cm ir poto derinuos virsų, ir viskas puikiai iseina thumbup.gif
ir sitie mano pagal ta aprasyma, bet kojytej 11cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 04 19, 11:29)
sun_shine---> as kiek atsimenu man gavosi apie 8,5-10cm, tai mazdau 0-3men leliukams, bet as dar kai mezgu tai mezgu padelį tiek man reikia cm ir poto derinuos virsų, ir viskas puikiai iseina thumbup.gif
ir sitie mano pagal ta aprasyma, bet kojytej 11cm mirksiukas.gif

labai grazus Tavo baciukai wub.gif
aciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
o gal galit padet kas. kaip megzti siu batuku sonus kad gautusi tos dvi spalvos, man kazkaip nesigauna
batukai
Atsakyti
grazius batukai gera ideja pamarginti batelius 4u.gif ,ar bandet geraja megzti viena spalva,o blogaja kita? g.gif
Atsakyti
Štai ir aš noriu pasigirti 4u.gif
user posted image
http://public.fotki....i/s73f2877.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniu: 21 balandžio 2010 - 15:50