Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės ir batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(son @ 2010 03 18, 18:22)
dabar isleido zurnala "Rankdarbiu kraitele" Kojines. 2010m.liux, ten yra visokiu kojiniu aprasu.

pasiieskosiu, aciu, Jei bus kas idomaus tai nupirksiu, o jums idesiu nuotrauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 03 19, 06:21)
pasiieskosiu, aciu, Jei bus kas idomaus tai nupirksiu, o jums idesiu nuotrauku ax.gif

http://www.supermama...?...5831&st=456
464 žinutė 4u.gif
Atsakyti
gal kuri mamyte turi aprasyma kaip megzti virbalais batukus (kedukus)? schemu skaityt nelabai moku, rusiskai nesuprantu doh.gif verysad.gif gal kas galetu koki lietuviska aprasyma, bet noriu butent keduku, nu arba dar kai buna batukai masinytes wub.gif jei nesunku parasykit AZ kas nors su aprasymu, nes temuke nezinau ar kita kartuka rasiu blush2.gif
Atsakyti
Doviliux: bačiukai tikrai superiniai. Gaila nebeturių mažų vaikų, tikrai numegzčiau. Ir spalvost taip gražiai suderintos. O vat aš irgi rodausi su savo naujomis kojinaitėmis.
user posted image

Čia aš vakarais , prie televizoriaus mezginėju, man labai patiko megzti su medvilniniais siūlais.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
TESULKA-labai jau dailios ir kruopsciai numegztos kojinytes thumbup.gif wub.gif wub.gif ,o atrodo kaip butum masina mezgus mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 21, 12:13)
Doviliux: bačiukai tikrai superiniai. Gaila nebeturių mažų vaikų, tikrai numegzčiau. Ir spalvost taip gražiai suderintos. O vat aš irgi rodausi su savo naujomis kojinaitėmis.
Čia aš vakarais , prie televizoriaus mezginėju, man labai patiko megzti su medvilniniais siūlais.

eik tu sau kaip grazu wub.gif as tai mezgu kojines tik trumpas, nes paskui atsibosta lotuliukas.gif jei megzciau tokia ilga tai turbut tik viena padaryciau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Valentinuke: ačiū 4u.gif Žinai , su medvilne turbūt ir neišeitų kitaip numegzti, aš paprastai iš vilnos mezgu megztukus sau, o kojinėms medvilnę rinkausi. Labai faina su ja megzti.

------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 21, 10:13)

labai dailios margiukės, kruopštus mezgimas, gražiai pats margas siūlas eilėm susidelioja wub.gif
pats rankdarbio pateikimas vizualinis thumbup.gif
p.s. peržiūrėjau blogą thumbup.gif

norėjau pasiklausti kokius siūlus renkiesi ? kur perki na ir žinoma kaina aktuali blush2.gif

o jau radau bloge iš kokių siūlų mezgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 21 kovo 2010 - 12:07
Jolanta: informaciją apie siūlus ir mezgimą gali rasti mano bloge, o kaina 50g kiek pamenu 5. 60 lyg ir. Pirkau verpalų parduotuvėje.

Kutveliukas: ačiukas 4u.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Gal galit pasakyt kokio ilgio pedute vaikucio kuriam mazdaug 1 metukai ir 9 menesiai? Labai reikia numegzt dovanele draugei, o nezinau koki dydi megzt sad.gif
Atsakyti
tesulka,labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 03 21, 17:32)
Gal galit pasakyt kokio ilgio pedute vaikucio kuriam mazdaug 1 metukai ir 9 menesiai? Labai reikia numegzt dovanele draugei, o nezinau koki dydi megzt sad.gif

jauciu mazdaug 14-15cm 4u.gif
Atsakyti