gal kuri mamyte turi aprasyma kaip megzti virbalais batukus (kedukus)? schemu skaityt nelabai moku, rusiskai nesuprantu gal kas galetu koki lietuviska aprasyma, bet noriu butent keduku, nu arba dar kai buna batukai masinytes jei nesunku parasykit AZ kas nors su aprasymu, nes temuke nezinau ar kita kartuka rasiu
Doviliux: bačiukai tikrai superiniai. Gaila nebeturių mažų vaikų, tikrai numegzčiau. Ir spalvost taip gražiai suderintos. O vat aš irgi rodausi su savo naujomis kojinaitėmis.
Čia aš vakarais , prie televizoriaus mezginėju, man labai patiko megzti su medvilniniais siūlais.
Doviliux: bačiukai tikrai superiniai. Gaila nebeturių mažų vaikų, tikrai numegzčiau. Ir spalvost taip gražiai suderintos. O vat aš irgi rodausi su savo naujomis kojinaitėmis.
Čia aš vakarais , prie televizoriaus mezginėju, man labai patiko megzti su medvilniniais siūlais.
Valentinuke: ačiū Žinai , su medvilne turbūt ir neišeitų kitaip numegzti, aš paprastai iš vilnos mezgu megztukus sau, o kojinėms medvilnę rinkausi. Labai faina su ja megzti.