Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės ir batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(monikaB @ 2010 03 16, 11:05)
sveikutes.pradejau megzti batelius stai tokius http://www.tindirind...i#comment-85271 batelius ir vis nesuprantu sios dalies'' Priekinėje dalyje sumegsime 7 kartus po 2 akis, pasiskaičiuokite, kad sumegztos akys būtų priekinėje batuko dalyje. Toliau mezgame 2 eiles gerosiomis, o 3 eilėje vėl sumegsime 6 kartus po 2 akis toje pačioje centrineje batuko dalyje. Pamezgę dar porą eilučių aplinkui, galime nulaidyti.'' gal galite padeti ir smulkiau paiskinti

man atrodo, čia mintyje turima, kad sumegztos akys būtų gerojoje pusėje, ir kad paskaičiuotum kur sumezgei, kad antrą kartą sumegztum toj pačioj vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif tai sumegzti imant akis is sonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaB @ 2010 03 16, 12:06)
g.gif tai sumegzti imant akis is sonu g.gif

neįsivaizduoju, pati nemezgusi, bet dabar puslapis atsidarė, tai manau, ten minty turėta, kad apsižiūrėti, kad būtų priekis, ne kulnas batukų unsure.gif
Atsakyti
ai improvizosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaB @ 2010 03 16, 12:05)
sveikutes.pradejau megzti batelius stai tokius http://www.tindirind...i#comment-85271 batelius ir vis nesuprantu sios dalies'' Priekinėje dalyje sumegsime 7 kartus po 2 akis, pasiskaičiuokite, kad sumegztos akys būtų priekinėje batuko dalyje. Toliau mezgame 2 eiles gerosiomis, o 3 eilėje vėl sumegsime 6 kartus po 2 akis toje pačioje centrineje batuko dalyje. Pamezgę dar porą eilučių aplinkui, galime nulaidyti.'' gal galite padeti ir smulkiau paiskinti

Aš irgi šituos batukus dabar mezgu. Tai priekinėje dalyje 14 akių sumezgiau po 2 - liko 7 akys. 2 eiles mezgiau gerosiomis akimis. Tada trečioje eilėje, toje pačioje vietoje, kur buvo sumezginėjamos akys, atsikėliau ant "priekinio" virbalo akių nuo šalia esančių virbalų, kad gautųsi 12 - jas sumezgiau po 2 ir liko 6 akys.

Nežinau, ar bent kiek aiškiau pasidarė blush2.gif
Atsakyti
didelis dekui 4u.gif zymiai aiskiau dabar man biggrin.gif kai baigsit megzti batelius ,gal parodysit kaip jum gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaB @ 2010 03 16, 14:31)
didelis dekui 4u.gif zymiai aiskiau dabar man biggrin.gif kai baigsit megzti batelius ,gal parodysit kaip jum gavosi  bigsmile.gif

Jei daugiau mažiau padorus rezultatas gausis - galėsiu parodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 03 16, 16:44)
Jei daugiau mažiau padorus rezultatas gausis - galėsiu parodyti smile.gif

Pasaka batukai, lauksim rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
pries pora dienu pas jus radau kaip megsti kaubojinukus...is pradziu taip labai norejau bet radau tik rusiska aprasyma...ir labai nudziugau kai radau mamytes isversta aprasyma...didelis didelis aciu tai mamytei...
na o dabar jau noriu pasigirti savo kuriniu jei tik iseis ideti...
neiseina nemoku ideti nuotraukytes...teks but nepasigyrusei.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maršantė: 16 kovo 2010 - 18:57
labukas mirksiukas.gif

cia vieni pirmuju mano numegztu batuku smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

as ir butinai bandysiu tuos kaubojinukus megzti, tik nezinau, kada jiems eile prieis, nes dabar megztuka pradejau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliux403: 17 kovo 2010 - 11:18
doviliuk, labai gražu drinks_cheers.gif wub.gif
nuoširdus patarimas - kaubojinukus megzkit (kas per žodis) vienspalviu ir plonoku siūlu mirksiukas.gif bandžiau margiuku storesniu marginti, nesimato kiauraraščio, ir visai vaizdo nėra schmoll.gif ardysiu verysad.gif
Atsakyti
o as noreciau stai toki darbeli atlikti, bet kad nezinau kaip cia suprasti, ir kaip igyvendinti, gal kas turite ka nors panasaus ir kokia nors suprantoma kalba, aciu

http://picasaweb.goo...nso/ZAPATONES1#
Atsakyti