Kabesita: parašyk man į AŽ savo emailiuką, nes ten yra porą schemučių, aš jas atsiūsčiau kartu su darbo aprašymu
-------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
tesulka, kojinės pasakiškos
wow
QUOTE(Jaskolka @ 2010 03 15, 20:06)
o jau spalvytės
tuoj vaikelio užsinorėsiu
mezgu kaubojinukus, ir užstrigau - nemoku sumegzti trijų akių viduriniąja į viršų susiradau youtube video, vistiek nesigauna gal galit kaip pirmokui nuosekliai paaiškinti? o tai teks brangiojo prašyti padėti
mezgu kaubojinukus, ir užstrigau - nemoku sumegzti trijų akių viduriniąja į viršų susiradau youtube video, vistiek nesigauna gal galit kaip pirmokui nuosekliai paaiškinti? o tai teks brangiojo prašyti padėti
bandysiu paaiskint ,kaip pavyzdi imu tris akis pirma ir trecia sumezgu,o per vidurine pertrauki tas kur sumezgiai
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 15, 19:43)
labai pavasarishkia ir grazhu
QUOTE(Jaskolka @ 2010 03 15, 21:06)
o jau spalvytės
gal gali youtubes nuoroda ydeti ?
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 15, 20:06)
gal gali youtubes nuoroda ydeti ?
čia bet aiškiausiai viena mezgėja paaiškino, gal nesupyks, kad dalinuosi pirmą akį su antra sukeisk vietom (antra ant viršaus) ir visas tris akis išmegzk kaip gerą.
sveikutes.pradejau megzti batelius stai tokius http://www.tindirind...i#comment-85271 batelius ir vis nesuprantu sios dalies'' Priekinėje dalyje sumegsime 7 kartus po 2 akis, pasiskaičiuokite, kad sumegztos akys būtų priekinėje batuko dalyje. Toliau mezgame 2 eiles gerosiomis, o 3 eilėje vėl sumegsime 6 kartus po 2 akis toje pačioje centrineje batuko dalyje. Pamezgę dar porą eilučių aplinkui, galime nulaidyti.'' gal galite padeti ir smulkiau paiskinti