Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės ir batukai - vaikams ir suaugusiems

Kabesita: parašyk man į AŽ savo emailiuką, nes ten yra porą schemučių, aš jas atsiūsčiau kartu su darbo aprašymu rolleyes.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
tesulka, kojinės pasakiškos wub.gif
Atsakyti
wow wub.gif
Atsakyti
debiutuoju labai nedrąsiai, tik neseniai pradėjau megzti blush2.gif
super batai iš ankstesnių temučių rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Jaskolka, labai gražūs spalvingi batukai 4u.gif Gražumynų pilna, tik žiūrėt ir varvint seilę, pasižiūrėjus visų darbelius, iškart noris virbalų ar vąšelio griebtis thumbup.gif
Ir man čia pirmas debiutas ir pirmieji batukai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
kokie nuostbus batukai visu ir as atnesu dar vienus kaubojinukus prie kostiumelio
user posted image
Atsakyti
o jau spalvytės wub.gif
tuoj vaikelio užsinorėsiu hihihi.gif

mezgu kaubojinukus, ir užstrigau - nemoku sumegzti trijų akių viduriniąja į viršų unsure.gif susiradau youtube video, vistiek nesigauna doh.gif gal galit kaip pirmokui nuosekliai paaiškinti? mastau.gif o tai teks brangiojo prašyti padėti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 03 15, 20:06)
o jau spalvytės  wub.gif

mezgu kaubojinukus, ir užstrigau - nemoku sumegzti trijų akių viduriniąja į viršų  unsure.gif susiradau youtube video, vistiek nesigauna  doh.gif gal galit kaip pirmokui nuosekliai paaiškinti? mastau.gif o tai teks brangiojo prašyti padėti hihihi.gif

bandysiu paaiskint ,kaip pavyzdi imu tris akis pirma ir trecia sumezgu,o per vidurine pertrauki tas kur sumezgiai
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 03 15, 19:43)
kokie nuostbus batukai visu ir as atnesu dar vienus kaubojinukus prie kostiumelio

labai pavasarishkia ir grazhu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 03 15, 21:06)
o jau spalvytės  wub.gif

mezgu kaubojinukus, ir užstrigau - nemoku sumegzti trijų akių viduriniąja į viršų  unsure.gif susiradau youtube video, vistiek nesigauna  doh.gif gal galit kaip pirmokui nuosekliai paaiškinti? mastau.gif o tai teks brangiojo prašyti padėti hihihi.gif

gal gali youtubes nuoroda ydeti ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 15, 20:06)
gal gali youtubes nuoroda ydeti ?

čia bet aiškiausiai viena mezgėja paaiškino, gal nesupyks, kad dalinuosi pirmą akį su antra sukeisk vietom (antra ant viršaus) ir visas tris akis išmegzk kaip gerą. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.pradejau megzti batelius stai tokius http://www.tindirind...i#comment-85271 batelius ir vis nesuprantu sios dalies'' Priekinėje dalyje sumegsime 7 kartus po 2 akis, pasiskaičiuokite, kad sumegztos akys būtų priekinėje batuko dalyje. Toliau mezgame 2 eiles gerosiomis, o 3 eilėje vėl sumegsime 6 kartus po 2 akis toje pačioje centrineje batuko dalyje. Pamezgę dar porą eilučių aplinkui, galime nulaidyti.'' gal galite padeti ir smulkiau paiskinti
Atsakyti