Įkraunama...
Įkraunama...

kojinytės ir batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(kristynka* @ 2010 03 09, 12:12)

o aš ieskau yvairiausiu batuku puslapiu, gal galit ydeti, krikstynoms reikia pradet ruostis smile.gif

Čia yra nemažai mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2010 02 26, 11:01)
Stai dar vienas komplektukas jusu teismui mirksiukas.gif

user posted image

wub.gif , kokios mielos!
Atsakyti
labai jau grazus Ligvitos kaubojinukai... wub.gif As irgi tokius mezgu, va viena jau numezgiau, bet vieno dar ner kaip det, kai numegsiu ir antra, tada pasirodysiu... Tikrai fainuoliski tokie baciukai gaunasi...
Atsakyti
Ir kas man labiausiai patinka - mezgama dviem virbalais. Labai nemegstu penkiais megzti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 kovo 2010 - 19:55
ligvita, jei gerai įžiūriu, tie geltoni batukai vadinami superbatai? mastau.gif iš pirmos temos pagal mamicy aprašymą? mastau.gif esu mezgimo procese, ir kažkaip išsigandau, nes priekyje gaunasi man tarpelis, o mergaičių nuotraukose niekaip neįžiūriu susiuvimo mastau.gif blush2.gif ar taip ir turi būti, ar kažką prinarpliojau neteisingai?
Atsakyti
apšvietimas aplankė, ten gi padelis, ne viršus buvo doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 12, 20:54)
Ir kas man labiausiai patinka -  mezgama dviem virbalais. Labai nemegstu penkiais megzti

Aha, man irgi paprasciau su dviem megzt.. thumbup.gif Na ir stai manieji kaubojinukai... Bet va tik bebaiginejant antra batuka, pamaciau, kad kazka kazkur uzsiziopsojus suveliau pacioj pradzioj, ko gero visas eilutes tik gerom ismezgiau ir va db. skiriasi biski mano batukai vienas nuo kito, bet permegst viso is naujo kaip ir nebenorejau, tai sakau tiek to, juk kasdien, namuos ir tokius sunesios... Kita kart nebezioplinesiu, ir pasitaisysiu... smile.gif ax.gif blush2.gif O siaip tikrai labai smagiai mezgasi!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2010 03 13, 01:56)
ligvita, jei gerai įžiūriu, tie geltoni batukai vadinami superbatai? mastau.gif iš pirmos temos pagal mamicy aprašymą? mastau.gif esu mezgimo procese, ir kažkaip išsigandau, nes priekyje gaunasi man tarpelis, o mergaičių nuotraukose niekaip neįžiūriu susiuvimo mastau.gif  blush2.gif ar taip ir turi būti, ar kažką prinarpliojau neteisingai?

Istiesu, tai as pagal rusiska aprasyma mezgiau smile.gif Bet siule per pada eina smile.gif
Atsakyti
Dedu savo antras kojines. Tikrai privargau kol jas numezgiau biggrin.gif Na dabar aišku dukra šokinėja iš džiaugsmo, kad galės nešioti.

user posted image

------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 14 kovo 2010 - 12:29
QUOTE(tesulka @ 2010 03 14, 13:29)
Dedu savo antras kojines. Tikrai privargau kol jas numezgiau  biggrin.gif  Na dabar aišku dukra šokinėja iš džiaugsmo, kad galės nešioti.

Kokios grazios wub.gif gal butu galima aprasyma blush2.gif
Atsakyti