Įkraunama...
Įkraunama...

Kelio sąnarių bėdos

QUOTE(Magnifique @ 2010 04 21, 07:31)
Sveikos  4u.gif
Norėjau paklausti,kaip gydotės chondromaliaciją?Man įtaria abiejų kelių  doh.gif  Patikslins dar po rezonanso,bet jau tenka domėtis unsure.gif

Sveiki. Man jau diagnozuota kairio kelio chondromaliaciją ir dar ten tūkstantis bėdų. Mano kremzlės jau visai nusitrynė ir kaulas pažeistas sad.gif
Laukiu "rimtos" konsultacijos su sprendimu ką daryt. Rezonansą ėjau darytis, nes įtarė atplyšusius raiščius, o tyrimas štai ką parodė...
Atsakyti
Turbut ne viena isbandete kelio sanario itvarus, kazin ar verta juos pirkti ar apsimoka ar padeda nors kiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2011 12 15, 17:13)
Turbut ne viena isbandete kelio sanario itvarus, kazin ar verta juos pirkti ar apsimoka ar padeda nors kiek  blush2.gif

Šiaip jie tinka tik labai aktyvaus skausmo metu,nes kitaip jei kelis ilgai bus imobilizuotas,tai negalėsit paeit po to.Nešiojau aš įtvarą,kai kelis skilęs buvo,dienomis,tai ir taip apstingęs buvo...
O kalbant apie mano ankstesnę žinutę...visgi nusprendė,kad čia klubų problema (dabar jau aišku,kad ne klubų) ir nedarė rezonanso kelių,bet klubų irgi nedarė...
Kelius skauda,traška,šone kažkokia sausgyslė ar kažkas panašaus spragsi,plius jei greičiau pabėgėju,kelį taip užima skausmas,kad nė pajudint negaliu... unsure.gif Neurologas sakė,kad panašu,kad čia abiejų kojų meniskų problemos (ar išvis tai įmanoma?)
Atsakyti
Prisipazinsiu atvirai, nelabai sveikata domiuosi, tai ne ka ir teismanau. Todel ir noriu paklausti ax.gif
Sestadieni pargriuvau ant saligatvio (atsiklaupiau). Kelius susimusiau, melynes vos iziurimos, bet jau kaip skauda doh.gif vos namie sliauzioju. Pareit dar parejau, bet jau laiptais tai vyras turejo uznest, nes meginant lipt laiptais labai pradejo diegt kluba (bet gi sonu tai negriuvau, tik kelius susitrenkiau g.gif ). Jau trecia diena, bet skauda visvien ir kelius, ir kluba. Gal kuriai taip buvo? Ar verta sunerimti? Ar laukt dar kazkiek dienu, o paskui eit pas gydytoja? Siaip, tai nelabai noriu eit pas gydytoja, nes jei nieko blogo nepamatys, tai tik simuliante palaikys unsure.gif
Atsakyti
O man 24 metai, siandien pasake, kad klubo kauline atauga (dar kaulu retejimas), kaip perkunas is giedro dangaus. Anyta sako kaulines ataugos niekas nesalina, ar tikrai? ieskau informacijos dabar visur, kazkaip dar nelabai atradau, o gal per asaras nelabai matau...
Atsakyti
Man prieš kelis mėnesius nei iš šio nei iš to pradėjo skaudėti kelio sąnarius, net degė, rankų riešus, bei kelis rankos pirštų sąnarius. Nuėjau pas Šeimos gydytoją, nusiutė pasidaryti rengeną. Ko gero pamanė, kad simuliuoju. Dar padarė kraujo tyrimą. Rezultatas - kraujo tyrimai jokio uždegimo nerodo, o rengenas rankų pirštuose randa cisteles, tai kaip ir nieko blogo pagal Šeimos gydytoją. Išrašė VAISTŲ. Pažįstamą vaistininkė nusigąsta, kad labai stiprus vaistai išrašyti, pataria pirkti silpnesnių. Nenusipirkau aš jokių vaistų. Skausmas po truputi praėjo. Šią savaitę vienos kojos kelias vėl pradeda skaudėti, lyg sunku būtų ištiesti, bet kai išsivaikštau tai viskas gerai pasidaro. Reikėtų vėl eiti pas Šeimos gydytoją, bet vėl pamanys, kad simuliuoju. Tai geriau gal liaudiškais gydymais reikėtų užsiimti.
Atsakyti
Nezinau ar mano problema butent sanariuose bet kitos temos nerandu, gal kas esat susidure su Gangliona 4u.gif esme tame kad ant kelio isdygo guzelis, siaip savaime jo neskauda, tik kai imu sportuoti, jis dideja ir tampa skausmingas, pasidariau visus tyrimus, konsultvausi su onkologu, magnetinis rezonansas parode kad nieko piktybisko nera, tiesiog guziukas kuriame kaupiasi skystis, nezinau kaip cia tiksliau apibudint blush2.gif blogiausia tai kad siulo ji pasalinti, tai vat ir esu dabar abejonese, busiu dekinga uz visas nuomuones 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos forumietes 4u.gif Jungiuosi i jusu buri ir tikiuosi priimsite ir patarsite 4u.gif As taip pat turiu bedu su sanariais..Pries 1,5 menesio,tiesiog per keleta dienu sueme abu keliu sanarius taip,kad vos paejau,laiptais lipau beveik kaip suo(visai neperdedu) ir dar prie skausmu prisedejo baisus traskejimas,tarsi kazkokio "sukimosi" jausmas doh.gif Itaria,kad dyla kremzles sanariu..prirase visokio velnio gert,sildyma ir dar kazkokius impulsus elektros g.gif siek tiek pagerejo,bet ne taip kaip tikejausi..dabar liepe pegert ARTHRYL miltelius ir jei nepageres,tada vel ateit doh.gif Sakykit kas zinot,ar gali taip but,kad pradejus gerti tuos miltukus,man dar labiau eme skaudeti tuos sanarius,ar cia tiesiog sutapimas?
Atsakyti
Pasakykit,ar imanoma atstatyti girneles kremzles plysima? Geriant gliukozamina ar pan. Ar kremzle neatsistato? Gal kas turit biologiniu ar medicininiu ziniu. Nes diagnoze: girneles kremzles plysimas, o ka daryt, tai neaisku. Tinsta, skauda, treska
Atsakyti
QUOTE(Keistoka @ 2014 06 08, 11:55)
Pasakykit,ar imanoma atstatyti girneles kremzles plysima? Geriant gliukozamina ar pan. Ar kremzle neatsistato? Gal kas turit biologiniu ar medicininiu ziniu. Nes diagnoze: girneles kremzles plysimas, o ka daryt, tai neaisku. Tinsta, skauda, treska

Neįsivaizduoju, ar galima atstatyti, pati irgi turiu problemų su sąnariais, tai skaičiau kad grybo med centro svetainėje yra kažkokia kremzlės atstatymo procedūra, kažkokią kapsulę įdeda į sąnarį ir ataugina kremzlę, bet dar reikia daugiau pasidomėti, ant kiek patikimas tas būdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keistoka @ 2014 06 08, 10:55)

Labas, daug metų dirbu farmacininke vaistinėje,aišku kad galima jūsų problemą panaikinti tik gliukozaminas čia nepagelbės. Parašyk man į asmeninį paštą k.kristinos710@gmail.com nenoriu nieko patarinėti šiame forume ,nes jau mačiau visokių neišmanančių komentarų mano adresu.
Atsakyti