Įkraunama...
Įkraunama...

Kelio sąnarių bėdos

Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti,kaip gydotės chondromaliaciją?Man įtaria abiejų kelių doh.gif Patikslins dar po rezonanso,bet jau tenka domėtis unsure.gif
Atsakyti
Vajei su tais kelio skausmais, tai mirk juokais lotuliukas.gif
Mano mieste po konsultacijos pas chirurga gavau siuntima operacijaiю Isvada - plyses meniskas!! Galvojot operavausi - jaunas žmogus, ne kokia sportininkė doh.gif Nulekiau po keletos dienų į Kauno klinikas pas d. Gudą. Žmogelis pavartė kelenuką ir tipo :koks čia meniskas, tau reikia pratimų girnelei išjudinti, ji susitingusi unsure.gif Ot būčiau davusi operuoti, tai nežinia ką ten būtų darę prapjovę koją...Dabar kaip ir jaučiu aš tą skausmą, bet neįkyriai, karts nuo karto pamasažuoju aš ją, bet skausmas įtariu visam gyvenimui bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalma: 22 balandžio 2010 - 10:01
QUOTE(Vitalma @ 2010 04 22, 10:00)
Mano mieste po konsultacijos pas chirurga gavau siuntima operacijaiю Isvada - plyses meniskas!! Galvojot operavausi - jaunas žmogus, ne kokia sportininkė doh.gif Nulekiau po keletos dienų į Kauno klinikas pas d. Gudą. Žmogelis pavartė kelenuką ir tipo :koks čia meniskas, tau reikia pratimų girnelei išjudinti, ji susitingusi unsure.gif Ot būčiau davusi operuoti, tai nežinia ką ten būtų darę prapjovę koją...Dabar kaip ir jaučiu aš tą skausmą, bet neįkyriai, karts nuo karto pamasažuoju aš ją, bet skausmas įtariu visam gyvenimui bus.

Tai gerai, kad nesioperavot. Mano atvejis ir buvo panasus. Traumatologas sake plyses meniskas ir reikia operuoti. Ir ka, sutikau. Kaip as supratau dare artroskopija (tris skylutes kelio sanary), o pasirodo joks meniskas nebuvo plyses!!! tik patines doh.gif Ir tas lindimas i sanari man dar labiau pablogino situacija. Ot tie Siauliu daktarai! mad.gif
Atsakyti
Sveikos.

Skubiai reikia informacijos. Mano mamai abiejų kojų kelio sąnariuose yra ataugų. Iš pradžių gydėsi paprastais vaistais, liaudies medicina, bet niekas nepadeda, pradėjo sunkiai vaikščioti, skausmas didelis. Gal kuri esate susidūrusi su šia problema. Gal žinote kokia klinika, kurioje šalintų ataugas, ar kokius medicininius būdus atsikratyti šios problemos.

Likčiau labai dėkinga už bet kokia info. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
manau,kad tokios kojų bėdos gydomos visose didžiųjų miestų klinikinėse ligoninėse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine01: 18 birželio 2010 - 07:51
Man ta pati problema. Bet ne tik kelių, o ir klubo sąnariuose. Buvo momentas kai vos vos paėjau. Kreipiausi į gydytoją, tai man išaiškino, kad gydymo kaipo tokio ir nėra unsure.gif Kaip sakė, po kažkiek laiko tos ataugos apsitrina, atseit lengviau vaikščiot. Na, man taip ir buvo. Dabar beveik normaliai vaikštau, bet žinau, kad tie sąnariai vistiek dėvisi...
Atsakyti
Mano mama 10 metudirbo klubo ir kelio sanario keitimo skyriuje, prisiziurejo visko per tas operacijas, operacijos nenori. O paskutiniu metu labai sunkiai pradejo vaikscioti, vaistai tik tam kartui apmalsina skausma. Ji girdejo, bet nezino tiksliai kur, kad Kaune yra klinika, kuri salina ataugas. Gal kartais ka esate girdejusi?
Atsakyti
Laba diena visom!!Esu cia naujoke ir nelabai zinau kaip cia pradeti...
Nuo 2 men.pradejo skaudeti kelia,ypac naktimis..po kurio laiko pasidariau mag.rezonansa, ir ten tas aparatukas pamate mano beda,t.y. menko deformacija 3 laipsnio,ir kazkos skystis (deja po nosimi siuo momentu neturiu savo dgn.)Buvau pas gyd.Sakalini,pasake operuoti,bet galvojau gal dar pratepsiu...deja skausmai nepraeina nors ir gyd.israse tepala Perskindol +Nimesil per os..nieko ne padeda...skauda ypac naktim..skausmas nerealus!!!!istesiant koja irgi l.skauda...
Brangiosios!!! gal galite patarti,ka daryti,kaip numalsinti ta skausma...(operacijos taip bijau kol kas,,)
Tikuosi,kad kas nors duos pataryma
Aciu
Atsakyti
Magnetinio rezonanso metu chondromaliaciją ir girnelės laterizaciją man irgi diagnozavo, bet ir kremzlė pažeista buvo, ir meniskas šiek tiek irgi. Sporto klubą teko pamiršti, metus laiko truko ir vis blogyn, tino sąnarys ir kartais visai nepaeidavau, tai vis tik pasiryžau artroskopijai, šiandien šešta diena po operacijos, trečiadienį siūlus išims. Girnelės laterizaciją tvarkė įpjaudami kažkaip kad ji nebekryptų daugiau. Tiesa, dalis kremzlės buvo atskilę ir kaip svetimkūnis sąnaryje strigdavo. Gydytojas sakė kad kremzlė turėtų atsistatyti kažkiek per kokius 3 mėnesius. Žiūrėsiu kaikp bus, tikiuosi kad viskas bus tik geryn smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angle: 05 rugsėjo 2010 - 17:05
QUOTE(Smurfiukas @ 2010 06 19, 22:39)
Mano mama 10 metudirbo klubo ir kelio sanario keitimo skyriuje, prisiziurejo visko per tas operacijas, operacijos nenori. O paskutiniu metu labai sunkiai pradejo vaikscioti, vaistai tik tam kartui apmalsina skausma. Ji girdejo, bet nezino tiksliai kur, kad Kaune yra klinika, kuri salina ataugas. Gal kartais ka esate girdejusi?

ATAUGAS SALINA CHIRURGINIU BUDU.DAUGIAU KITO BUDO NERA.DARO ARTROSKOPIJA.JEIGU MAMA DIRBO TOKIAME SKYRIUJE TAI JI GERIAU VISKA TURI ZINOTI.
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 04 22, 11:00)

Tik magnetinis rezonansas gali tiksliai nustatyti ar meniskas plyšęs ar ne. 4u.gif

aš jau šešta diena po operacijos.. leidžiu dienas lovoje...
Operavausi pas Gyd. Šaikų, lazdynų ligoninėj. Man buvo atlikta kitokia operacija, neišpjaunant meniską, o jį siusiūnant naudojant inkarinius siūlus (ar implantą g.gif nepamenu kaip tiksliau vadinas).. ši operacija tausojanti, bet gijimas ilgas ir sunkus... savaitę negaliu mint ir statyt koją, o paskui labai lėtai visi kiti judesiai... Bet kaip sakė Šaikus, plyšimas buvo didelis, jei būtų atlikta kitokio tipo operacija, tada po trijų-keturių metų vėl tektų kartot operaciją doh.gif
Tad tikuosi dabar po truputį judėti pasveikimo link.... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnia3333 @ 2010 02 21, 20:12)
Mėnesį jau geriu Piascledine 300,bet kažkaip nelabai jaučiu pagerėjimą..

Man nustatytas artritas. Piascledine 300 reikia gerti maziausiai puse metu, kad pasijustu pagerejimas. Pas mus jie 58 litai kainuoja(15 kapsuliu).Jei yra galimybe, pirkite vaistus uzsienyje. Lenkijoj 38 litai, Prancuzijoj - 27.
Yra dar naturalus budas. Jauciu kojos, zinoma, labai gerai, bet ju mazai kur buna. Galima gerti naturalia zelatina, geriausia tinka rusiska. Tai naturalus produktas sanariu kremzlei atstatyti.
Atsakyti