QUOTE(justeva @ 2010 03 01, 16:24)
O is kokio miesto jus? As tai is Siauliu. Siandien buvau reabilitacinej klinikoj, apziurejo, liepe dar rytoj ateiti, nes nori pasitart su kazkokiu dar daktaru. Reikes rezonansa daryti? jum dare? ar mokejot pinigelius, ar laukete eileje? Nes jis 300 kainuoja, nemazai sakyciau...

Bet ka darysi, kad tik pamatytu kas yra ir isgydytu. kaip supratau jeigu ten nera kazkas atskile ar pasisuke is vietos, tada darys masazus visokius, sildymus, proceduras ir akupunktura... o jei ten kazkas "iseje is vietos" tai tada sako man cia tie visi masazai, sildymai ir tt nepades
Aš pinigų nemokėjau,nes mane siuntė reumatologė su siuntimu.Aš iš Kauno,tai pas mus tik klinikose reikia eilėj.

O dar pas mus tą tyrimą daro Šilainių poliklinikoje,tai ten ir su siuntimu nėra eilių,svarbu turėti siuntimą.Ir su siutimu reikia damokėti 90lt.
Man kai paarė tą rezonansą,tai sako,kad girnelė išėjusi iš vietos,ir kad reikia operacijos,o kiti sako,kad nereikia.O dabar jau ir kita koja lygiai taip pat pradėjo darytis.Tai drįstu daryti išvadą,kad man bus papraščiausias sunkesnės formos artritas,kuris paskaičiau jog gali tęstis net iki 2 metų..Neskubėk operuotis tik