Įkraunama...
Įkraunama...

Kelio sąnarių bėdos

QUOTE(justeva @ 2010 02 23, 13:22)
Jei nepraeis skausmas kai baigsiu gerti vaistukus, tai tada eisiu kad "adateles susmaigstytu" ax.gif  Kazin ar skauda g.gif

Girdėjau,kad nelabai,tarytum peršti kažkas panašaus g.gif Na negaliu garantuoti,kad neskauda,nes pati dar nebandžiau..Bet kaip ir tu,kai sugersiu vaistus ir jei nepraeis,eisiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. As irgi turiu problemu su keliu girnelemis. Ir jau kokie 10 metu... Susigyvenau su sita problema per ilga laika, nors ir operuotis buvau tvirtai nusprendus, bet keli gyd. atkalbejo. O dabar jau ismokau "tvarkytis", nors laikas nuo laiko taip skauda doh.gif doh.gif doh.gif . Kai jau labai labai buna ne kas tai dedu leda, kad tinimas praeitu, nakciai tepalais skausma malsinanciais ir homeopatinius geriu. Zinoma buna, kad ir pamirsti, kad tokia beda turi ir ilga laika viskas neblogai buna, bet is esmes tai verysad.gif ....
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2010 02 23, 23:10)
Sveikos. As irgi turiu problemu su keliu girnelemis. Ir  jau kokie 10 metu...  Susigyvenau su sita problema per ilga laika, nors ir operuotis buvau tvirtai nusprendus, bet keli gyd. atkalbejo. O dabar jau ismokau "tvarkytis", nors laikas nuo laiko taip skauda doh.gif  doh.gif  doh.gif . Kai jau labai labai buna ne kas tai dedu leda,  kad tinimas praeitu, nakciai tepalais skausma malsinanciais ir homeopatinius geriu. Zinoma buna, kad ir pamirsti, kad tokia beda turi ir ilga laika viskas neblogai buna, bet is esmes tai  verysad.gif ....

Labutis mirksiukas.gif o tai gal tau čia sąnarių kokia liga? Nes aš drįstu galvoti,kad man galbūt artritas sunkesnės formos,nes viskas prasidėjo prieš šildymo sezoną,kai buvo drėgna,šalta.. g.gif
10 metų..Eina sau..Bet ką gi darysi,reikia kažkaip tada su liga susigyventi,jei nėra kitos išeities verysad.gif Aš labai bijau,kad man taip pat nepasidarytų visam gyvenimui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnia3333 @ 2010 02 24, 16:57)
Labutis  mirksiukas.gif o tai gal tau čia sąnarių kokia liga? Nes aš drįstu galvoti,kad man galbūt artritas sunkesnės formos,nes viskas prasidėjo prieš šildymo sezoną,kai buvo drėgna,šalta.. g.gif
10 metų..Eina sau..Bet ką gi darysi,reikia kažkaip tada su liga susigyventi,jei nėra kitos išeities verysad.gif Aš labai bijau,kad man taip pat nepasidarytų visam gyvenimui blink.gif

Na reiks nepatinget ir susirast savo tikslia diagnoze, taciau jei "ukiskai" aiskinant, tai pas mane aptrupeje keliu girneles del per silpnu raisciu, kadangi didelis kruvis tenka jom, o raisciai neatlieka tinkamai savo darbo doh.gif O oro permainas ir as labai jauciu- kaip tik oras dregnesnis taip ir duoda zinot apie save mano keliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vajei... Kuo toliau, tuo maziau sansu, kad viskas susitvarkys... verysad.gif Man pabudus rytais, pirmas jausmas- kelio skausmas... Kai pavaikstau daugiau, ar pavairuoju(man kairys kelias, tai su sankaba "dirba" labai) tai suprantu, kad gali buti skausmas stipresnis, bet kai ryte, pailsesus ir tt skauda, tai nezinau, verkt noris... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(justeva @ 2010 02 25, 15:05)
Vajei... Kuo toliau, tuo maziau sansu, kad viskas susitvarkys...  verysad.gif Man pabudus rytais, pirmas jausmas- kelio skausmas... Kai pavaikstau daugiau, ar pavairuoju(man kairys kelias, tai su sankaba "dirba" labai) tai suprantu, kad gali buti skausmas stipresnis, bet kai ryte, pailsesus ir tt skauda, tai nezinau, verkt noris... verysad.gif

Eina kakoti... verysad.gif Kas čia darosi su tais sąnariais visiem g.gif
Atsakyti
O is kokio miesto jus? As tai is Siauliu. Siandien buvau reabilitacinej klinikoj, apziurejo, liepe dar rytoj ateiti, nes nori pasitart su kazkokiu dar daktaru. Reikes rezonansa daryti? jum dare? ar mokejot pinigelius, ar laukete eileje? Nes jis 300 kainuoja, nemazai sakyciau... doh.gif Bet ka darysi, kad tik pamatytu kas yra ir isgydytu. kaip supratau jeigu ten nera kazkas atskile ar pasisuke is vietos, tada darys masazus visokius, sildymus, proceduras ir akupunktura... o jei ten kazkas "iseje is vietos" tai tada sako man cia tie visi masazai, sildymai ir tt nepades unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(justeva @ 2010 03 01, 16:24)
O is kokio miesto jus? As tai is Siauliu. Siandien buvau reabilitacinej klinikoj, apziurejo, liepe dar rytoj ateiti, nes nori pasitart su kazkokiu dar daktaru. Reikes rezonansa daryti? jum dare? ar mokejot pinigelius, ar laukete eileje? Nes jis 300 kainuoja, nemazai sakyciau... doh.gif  Bet ka darysi, kad tik pamatytu kas yra ir isgydytu. kaip supratau jeigu ten nera kazkas atskile ar pasisuke is vietos, tada darys masazus visokius, sildymus, proceduras ir akupunktura... o jei ten kazkas "iseje is vietos" tai tada sako man cia tie visi masazai, sildymai ir tt nepades unsure.gif

Aš pinigų nemokėjau,nes mane siuntė reumatologė su siuntimu.Aš iš Kauno,tai pas mus tik klinikose reikia eilėj. doh.gif O dar pas mus tą tyrimą daro Šilainių poliklinikoje,tai ten ir su siuntimu nėra eilių,svarbu turėti siuntimą.Ir su siutimu reikia damokėti 90lt. smile.gif
Man kai paarė tą rezonansą,tai sako,kad girnelė išėjusi iš vietos,ir kad reikia operacijos,o kiti sako,kad nereikia.O dabar jau ir kita koja lygiai taip pat pradėjo darytis.Tai drįstu daryti išvadą,kad man bus papraščiausias sunkesnės formos artritas,kuris paskaičiau jog gali tęstis net iki 2 metų..Neskubėk operuotis tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnia3333 @ 2010 02 16, 19:46)
.Gydytojai liepė dar dviratį kasdien minti namuose,tai nulėkėm su vyru ir nusipirkom savaitgalį. thumbup.gif

Laba, kaip keista del sio patarimo g.gif as taip pat kartais kenciu kelio sanario skausma ir jis man butent paumeja jei sporto saleje minu dvirati
Atsakyti
4u.gif Su kelio sanariais labai kencia mano draugas verysad.gif Ir jam jau nuo mazu dienu.. Gydytojai teige, kad isaugs ir ne velnio unsure.gif Va pasidare jis nuotraukas ir kazkuria diena eis pas gydytojus.. Na, ziuresim ka sakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 03 08, 21:01)
Laba, kaip keista del sio patarimo  g.gif as taip pat kartais kenciu kelio sanario skausma ir jis man butent paumeja jei sporto saleje minu dvirati

Aha,kam pasakau tai gūžčioja pečiais tik..nelabai suprantamas dalykas doh.gif Na bet kaip ir minėjau,greičiausiai man čia bus tik labai sunkios formos artritas.. g.gif
Atsakyti
Mano mama prieš metus laiko labai skundėsi sąnarių skausmais, rytą būdavo sunku iš lovos išlipti, kol prasivaikščiodavo, naktį labai skaudėdavo klubus, žodžiu labai kankinosi ir baiminosi visokių didelių ligų. Jos pusseserė rekomendavo gydytoją Vilniuje Auksuolė Juodvalkienė (Santariškėse), nes ji vienintelė nustatė reumatoidinį artritą. Tai ir nuvažiavome pas ją. Moteriškė tokia mėgstanti pakalbėti, bet kaip gydytoją tai superinė. Padarė įvairius tyrimus (net nusiuntė į venerologinį kažkokiems tyrimams, ko buvome labai nepatenkinti, bet matyt reikėjo tokių tyrimų). Žodžiu tyrimai parodė, kad yra prasidedantis reumatoidinis artritas. Pradžiai kol nebuvo visų tyrimų išrašė jai Piascledine 300 ir jai nuo tų vitaminų iš karto praėjo skausmas (po kokio max mėnesio), aišku tuos vitaminus gėrė puse metų (nėra pigu mėnesiui kainuoja apie 100 lt, bet dažniausiai nuolaidos labai didelios yra Gintarinėje vaistinėje Santariškėse, kiek kartų pirkome tiek būdavo visada nuolaidų, nes jie yra brangūs ir ne visi perka). Dabar po metų vis paklausiu mamos, ar neskauda, tai ji sako ne thumbup.gif Labai džiaugiuosi, aišku kiekvienas atvejis skirtingas, bet gal kas padėsiu. Dar skaičiau internete, kad jei sergate sąnarių ligomis, reumatoidiniu artritu, tai labai svarbu yra mityba, o mama kaip tik buvo pradėjusi laikytis dietos (ji nėra stora, bet nori būti dar gražesnė), todėl pasidomėkit ir mityba.
Atsakyti