Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

Naudoju „Margarita“ veido šveitiklį su agurkais. Nors parašyta, kad naudoti 1-2k. per savaitę, naudoju labai retai, tik tam, kad nusišveistų pleiskanotas veidas. Visi šveitikliai man išsausina odą, kuri ir taip sausa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 02 01, 14:06)
Kosmetikos su rūgštimis apskritai nesu naudojuosi, ieškausi kokio švelnesnio enzyminio šveitiklio, gal kas gali ką patarti? 4u.gif

aš turėjau Payot Gommage Fondant Soft&Soothing šveitiklį, bet man nepatiko, nemačiau jokio poveikio. Po tepimo, masažo, kaip buvo taip ir likdavo negyvos odos ląstelės

QUOTE(baggio @ 2011 02 01, 16:14)
My Webpagesveitiklis
Šlamučių šviesinamasis veido šveitiklis L'Occitane
Šio šveitiklio sudėtyje yra natūralios mikrogranulės (iš lavos, celiuliozės), kurios pasižymi giliu eksfolijuojančiu poveikiu. Šveitiklio sudėtis praturtinta atjauninančiu šlamučių eteriniu aliejumi ir pigmentines dėmes mažinančiu šilkmedžių ekstraktu.

Gal kas galite atsiliepti apie si sveitikli?
Aciu 4u.gif

biški apgavikai, mano galva ax.gif
mikrogranulės - tai abrazyvinės dalelės, todėl jų giliu eksfolijuojančiu poveikiu labai abejoju.
šlamučių eterinis aliejus sudėtį 13 vietoj, šilkmedis 18 vietoj
sudėtis labai ilga, aš siūlau nepatingėt panagrinėt
sudėtis
aš nepirkčiau jau vien dėl to, kad 5 vietoj riebus skystis išgaunamas iš kokosų aliejaus. Bet aš apskritai aliejų vengiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 02 01, 14:06)

Bet šiaip ir aš nesu šveitiklių didelė mėgėja, juo labiau stambiom abrazyvinėm dalelėm. Kosmetikos su rūgštimis apskritai nesu naudojuosi, ieškausi kokio švelnesnio enzyminio šveitiklio, gal kas gali ką patarti? 4u.gif

germaine de cappucini kosmetika turi enzimini sveitikli, bet kainuoja labai jau nepigiai...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 01, 18:31)
mikrogranulės - tai abrazyvinės dalelės, todėl jų giliu eksfolijuojančiu poveikiu labai abejoju.
šlamučių eterinis aliejus sudėtį 13 vietoj, šilkmedis 18 vietoj
sudėtis labai ilga, aš siūlau nepatingėt panagrinėt
sudėtis
aš nepirkčiau jau vien dėl to, kad 5 vietoj riebus skystis išgaunamas iš kokosų aliejaus. Bet aš apskritai aliejų vengiu  smile.gif

Aciu 4u.gif
Mane sudomino, nes labai jau geri atsiliepimai uzsienio forumuose apie ji g.gif
Tada klausiu, ar galite kas pasiulyti veido sveitikli +- normaliai veido odai, kad butu tirstas nuo smulkiu sveiciamuju daleliu ir gerai nusveistu?
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 01 vasario 2011 - 19:48
QUOTE(baggio @ 2011 02 01, 19:46)
Tada klausiu, ar galite kas pasiulyti veido sveitikli  +- normaliai veido odai, kad butu tirstas nuo smulkiu sveiciamuju daleliu ir gerai nusveistu?
mirksiukas.gif

Bandžiau du iš Dermalogica, kurie turi labai daug smulkučių šveičiamųjų dalelių:
user posted image
Daily Microfoliant. Šis šveitiklis tai balti milteliai, kurie aktyvuojas sumaišius juos su vandeniu, tikrai labai gerai nušveičia veido odą, labiau gal tinkama normaliai/mišriai į riebumą veido odai (nors rašo visiems odos tipams).
user posted image
Multivitamin Thermofoliant. Šis šveitiklis gelinis su labai smulkiom granulėm (smulkumo lyg birus smėlis) ir rūgštimis, sumaišius su vandeniu ima šilti. Po šio šveitiklio veido oda aksominė, minkšta. Labai gerai nušveičia. Sakyčiau labiau tinkama sausai/normaliai.

Tik va, brangūs doh.gif Dabar taupymo režimas, ieškau ko pigesnio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė Rožė: 01 vasario 2011 - 20:29
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 02 01, 21:27)
Bandžiau du iš Dermalogica, kurie turi labai daug smulkučių šveičiamųjų dalelių:

Aciu 4u.gif
Bet pamirsau pamineti, kad nenoriu siustis, tai sekantis klausimas, ar Dermalogica prekiu yra lietuvoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2011 02 01, 20:52)
Aciu 4u.gif
Bet pamirsau pamineti, kad nenoriu siustis, tai sekantis klausimas, ar Dermalogica prekiu yra lietuvoj?  g.gif

Mano žiniomis, nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 02 01, 15:06)
Kosmetikos su rūgštimis apskritai nesu naudojuosi, ieškausi kokio švelnesnio enzyminio šveitiklio, gal kas gali ką patarti? 4u.gif

Taip taip, švelnų enziminį pilingą turi GERMAINE DE CAPPUCINI, EXCEL THERAPY. Nors kaina didelė (mažmeninė apie 170 Lt), bet jis naudojasi ypač taupiai, todėl naudojasi ilgai. blink.gif
Pati jį naudoju ir labai džiaugiuosi. Galima šitą pilingą naudoti dažnai, jis tinka ir jautriai odai, tokiai kaip mano, ir sausai, brandžiai ir kt.tipų odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingela: 02 vasario 2011 - 08:50
QUOTE(Skaniažandė @ 2011 01 31, 09:08)
sveikutes, mano oda labai jautri pasidare po spuogu gydymo, tai ieskau kokio svelnucio pilingelio smile.gif radau sita, raso kad svelnus, gal bandete? [Ihttp://www.akcentasg.../veido_pilingas

Ant jautrios odos jokio mechaninio pylingo nenaudočiau schmoll.gif O kam... Kai prausiat veidą su prausikliu, pamasažuokit su drėgnu rankšluosčiu švelniai. Bus geresnis efektas, nei nuo pylingo, be žalos odai ir dar pinigų sutaupysit.
Atsakyti
QUOTE(Skaniažandė @ 2011 01 31, 16:08)
sveikutes, mano oda labai jautri pasidare po spuogu gydymo, tai ieskau kokio svelnucio pilingelio smile.gif radau sita, raso kad svelnus, gal bandete? [Ihttp://www.akcentasg.../veido_pilingas

bandziau, jauciasi tokie labai smulkuciai grudeliai. Geras sveitiklis. Jis skirtas jautriai odai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 02 vasario 2011 - 19:01
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 02 01, 21:57)
Mano žiniomis, nėra smile.gif

Gaila doh.gif
Atsakyti
Jau kelis metus naudoju tik šitą, idealiai tinka mano odai. smile.gif
Iwostin Purritin peeling wash gel
user posted image
Atsakyti