Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE([fillette] @ 2010 07 05, 17:08)
Palomina yra ivairaus smulkumo cukraus juk pirkti - gal per rupu nusipirkai --- ir jeigu cukrus per daug bruzina veida, kaip sakai, tai vadinasi kazka ne proporcingai pamaisei... gal per mazai alyvu aliejaus dejai arba medaus... 4u.gif ir velgi --- kiekvienos musu oda skirtingos prieziuros reikalauja  mirksiukas.gif todel bandyti galima ivairiausiu sveitikliu, kol randi tinkama savo odai --- nelabai ka patarti galima tuo klausimu  4u.gif

Man tai labai patiko su cukrumi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 25, 10:35)
siuo metu naudoju toki Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser
user posted image

http://www.murad.com...ng-cleanser.jsp

jis yra kremines konsistencijos su smulkiais smulkiais grudeliais, visai juo patenkinta.
turiu dar biodermos sveitikli - bet jo kazkaip nenaudoju

Svarstau si iigyti,verta ar ne?
Atsakyti
Aš šitą jau nežinau kelintą naudoju:

user posted image

Labai švelnus, nors mano oda rieboka, pasišveitus tikrai skaistesnė tampa smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš šveičiuosi veidą su kavos tirščiais, nuostabu.Tinka ir rankoms,beje šio mėnesio kažkuriame "JI" žurnale taippat rašė, kad tai labai tinka odai
Atsakyti
QUOTE(ZaliaMeta @ 2010 12 28, 12:58)
Aš šitą jau nežinau kelintą naudoju:

user posted image
Labai švelnus, nors mano oda rieboka, pasišveitus tikrai skaistesnė tampa  smile.gif

O man sis nelabai patinka, taip ir stovi nenaudojamas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruckyte @ 2010 12 28, 14:05)
Sveikutės, aš šveičiuosi veidą su kavos tirščiais, nuostabu.Tinka ir rankoms,beje šio mėnesio kažkuriame "JI" žurnale taippat rašė, kad tai labai tinka odai

Nežinau ar tinka bet aš irgi mėgstu su kavos tirščiais thumbup.gif dar su medum sumaišau, tai po to net kremo nereikia tept smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katastrofija: 28 gruodžio 2010 - 13:41
QUOTE(katastrofija @ 2010 12 28, 14:41)
Nežinau ar tinka bet aš irgi mėgstu su kavos tirščiais  thumbup.gif  dar su medum sumaišau, tai po to net kremo nereikia tept smile.gif

Tai taip paprastai sumaišyti kavos tirščius su medum ir viskas... blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 28, 16:27)
Tai taip paprastai sumaišyti kavos tirščius su medum ir viskas...  blush2.gif ?

Aha smile.gif net jeigu medus susikristalizaves, tai gerai pamaišius su tais tirščiais vis tiek ištirpsta wink.gif
Atsakyti
O gerai, kad uzejau cia, visai buvau pamirsus apie kava biggrin.gif
Bet veidui, gal per astru biski? g.gif Nors is kitos puses, man visi parduotuviniai per svelnus..
Dar kazkokiam zurnale skaiciau, kad gerai cukru su citrinos sultim ir medum sumaisyt veidui sveist. Bet as tik cukrum vienu esu bandzius, tai gal ir nieko, tik reik ziuret,kad i plaukus nepatektu, nes limpa biggrin.gif
Atsakyti
Kavos tirsciai per grubus, o kas turi issipletusius kapiliarus tai isvis siukstu sad.gif Tas pats liecia ir medu sad.gif Geriau bandykit su soda - ji ir balina, ir sveicia, ir insktiriukus naikina, ir odos netraumuoja..... bet tiesa sakant man tie visi budai tokie senoviniai atrodo... juk mokslas zengia i prieky, visokiu priemoniu yra..... man tai labiausiai prie dusios enzyminis pylingas - netraumuoja odos, balina ir valo insktirius, tinka bet kokiam odos tipui, aisku reikia tinkamos firmos pasirinkti.....
Atsakyti
Jeigu mokslas taip sparciai zengtu i prieki, jau butu vaistai ir nuo vezio ir aids atrasti, bet taip nera smile.gif Todel manyciau,kad is veido sveitikliu tikrai nereikia stebuklu tiketis, ten tik nuo kokios nasos atsilikusia chemija sumeta ir tiek biggrin.gif Paskutini kart nusipirkau viena brangiausiu sveitikliu ir nieko is jo gero sad.gif manau uz gamta nieko geriau dar neatrasta.. O uz enzymini tai naturalus vaisiai tikrai geriau, ta pati sudedamoji medziaga, o ir naturalesne ir labiau koncentruota.
Atsakyti
Siuo metu naudoju sita ir esu labai patenkinta smile.gif

http://www.loccitane...,2189,33233.htm
Atsakyti
Gal žinot iš kur būtų galima nusipirkti AUSTRALIAN BODYCARE veido šveitiklį?
Atsakyti