Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE([fillette] @ 2010 07 05, 15:36)
as siulau nemetyti pinigu is pasidaryti veido valikli pacioms --- galiu pasiulyti pora isbandytu receptuku:

Sausai ir normaliai veido odai - labiausiai tinkantis "naminis" veido valiklis yra, kaip aš vadinu, "cukrinukas", kurį sudaro 50proc. cukraus ir 50proc.augalinio glicerino (avokadų aliejus arba extra virgin alyvuogių aliejus). Dar galima įpilti truputį išspausto alijošiaus sulčių arba medaus, vitamino C miltelių. Patarimas: nepadauginti aliejaus. Jeigu norima skanaus kvapo - galima įlašinti vanilės esensijos. Masės konsistencija turėtų būti tirštoka. Tokį šveitiklį galima naudoti ir visam kūnui  4u.gif

As tai savo veido nebruzinciau cukrumi schmoll.gif Tikrai per astru.. Kazkada esu pabandzius, bet netiko man..
Jei is naturaliu priemoniu, tai geriau jau man su moliu pasveist veida..

O dabar turiu Payot sveitikli veidui.. Jis su smulkiom dalelem, neperastrus, visai patinka..
Atsakyti
Palomina yra ivairaus smulkumo cukraus juk pirkti - gal per rupu nusipirkai --- ir jeigu cukrus per daug bruzina veida, kaip sakai, tai vadinasi kazka ne proporcingai pamaisei... gal per mazai alyvu aliejaus dejai arba medaus... 4u.gif ir velgi --- kiekvienos musu oda skirtingos prieziuros reikalauja mirksiukas.gif todel bandyti galima ivairiausiu sveitikliu, kol randi tinkama savo odai --- nelabai ka patarti galima tuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Naudojau Clarins šveitiklį,bet kai atradau kavos miltelius. Nekeisiu. 4u.gif
Atsakyti
Heineken as irgi clarins sveitikli baigineju, bet megstu ir naturaliai oda pasveisti ir atgaivinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
naudoju Biodermos Sebium
Atsakyti
Noreciau isigyti gera rugstini sveitikli. Gal galit rekomenduot? 4u.gif Ar rugstis sveitiklyje nelabai veiksminga, duoda rezultatus tik kremuose, tonikuose?
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 07 13, 11:08)
Noreciau isigyti gera rugstini sveitikli. Gal galit rekomenduot? 4u.gif  Ar rugstis sveitiklyje nelabai veiksminga, duoda rezultatus tik kremuose, tonikuose?

Rūgštinės priemonės gali būti kažkiek veiksmingos ir prausikliuose, tačiau veikimo pilną potencialą pasiekia ant veido paliekamose ("leave- on") priemonėse.
Atsakyti
Šiuo metu naudoju tokį:
user posted image

tai kaukė ir šveitiklis tuo pačiu, ant veido sudživa ir lieka tokie grūdeliai, kurie kai plaunu kaukę, šviečia veidą.
Atsakyti
Uztenka clarisonic aparato sveitimo. + rugstines priemones panaudoju,kurios irgi sveicia oda kazkiek.
Atsakyti
siuo metu naudoju toki Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser
user posted image

http://www.murad.com...ng-cleanser.jsp

jis yra kremines konsistencijos su smulkiais smulkiais grudeliais, visai juo patenkinta.
turiu dar biodermos sveitikli - bet jo kazkaip nenaudoju
Atsakyti
gal kas matet kur Čystaja linija abrikosu kauliuku sveitikli pirkti? Buvo Nr1, beto ir pigus nerealiai, tik kad dabar nerandu niekur...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 07 05, 15:46)
As tai savo veido nebruzinciau cukrumi  schmoll.gif  Tikrai per astru.. Kazkada esu pabandzius, bet netiko man..
Jei is naturaliu priemoniu, tai geriau jau man su moliu pasveist veida..

O dabar turiu Payot sveitikli veidui.. Jis su smulkiom dalelem, neperastrus, visai patinka..

o man su cukrumi labai patinka. kartais ar bandau švelniai pašveist su kavos tirščiais, oda begalo švelni pasidaro thumbup.gif
Atsakyti