Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

Freeze 24/7 anti-age prep and polish- cia tas pats sveitiklis, apie kuri snekat? Ar dar yra kazkoks g.gif feelunique irgi pardavineja ji
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 01, 23:27)
Freeze 24/7 anti-age prep and polish- cia tas pats sveitiklis, apie kuri snekat? Ar dar yra kazkoks  g.gif feelunique irgi pardavineja ji

Man tai panašu, kad tas pats smile.gif Aš iš braškių ką tik užsisakiau, žiūrėsiu kaip patiks smile.gif
Atsakyti
Ir as labai uzsimaniau ismeginti isgirtojo sveitiklio Freeze, pasidalinkit prasau is kur dabar labiausiai apsimoka pirkti arba per kokias tarpininkes ji perkat.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2015 01 03, 13:02)
Ir as labai uzsimaniau ismeginti isgirtojo sveitiklio Freeze, pasidalinkit prasau is kur dabar labiausiai apsimoka pirkti arba per kokias tarpininkes ji perkat.. blush2.gif

Man atrodo čia labai gera kaina, bet maniškė tarpininkė atostogauja, tai aš pati iš strawberrynet.com užsisakiau smile.gif
Atsakyti
man irgi nagai niezti uzsisakyt, bet kaina jo doh.gif pigiausia is amazon siustis per tarpininke, tik reikia turbut kooperuotis su kazkuo, nes toj nuorodoj raso nemokamas siuntimas JAV viduje uz 35usd. jei kas uzsakinesit per tarpininke, praneskit :4u
o kazin braskese dar ilgai jam tokia nuolaida bus?
Atsakyti
Freeze 24/7 su grūdeliais ar be?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 03, 15:26)
man irgi nagai niezti uzsisakyt, bet kaina jo doh.gif pigiausia is amazon siustis per tarpininke, tik reikia turbut kooperuotis su kazkuo, nes toj nuorodoj raso nemokamas siuntimas JAV viduje uz 35usd. jei kas uzsakinesit per tarpininke, praneskit :4u

As uzsisakinejau is Taures. Tiesiog nusiunciau uzsakyma viena, juk daug kas uzsakineja, tad nereikia laukti kol dar kas nors cia uzsimanys sito gerio smile.gif
Atsakyti
Bet jus turbut mokejot uz siuntima, nes perkant uz 18usd jis nera nemokamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 03, 14:26)

Man atrodo iki sausio galo arba kol turės atsargų smile.gif

QUOTE(Malena @ 2015 01 03, 17:01)
Freeze 24/7 su grūdeliais ar be?

Atrodo, kad su grūdeliais, bet kiek domėjausi, tai dabar konsistencija šiek tiek pasikeitusi, anksčiau jie lyg gan aštrūs buvo. Galėsiu parašyt, kai gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 03, 18:27)
Bet jus turbut mokejot uz siuntima, nes perkant uz 18usd jis nera nemokamas smile.gif

nekainavo siuntimas. juk nuolat uzsakineja is amazon, tai kelis surenka uzsakymus ir uzsako tikriausiai. yra jame grudeliai smulkus.
Atsakyti
O kodėl tokia didelė nuolaida tam šveitikliui amazone? Kaip sužinoti, iki kada prekės galiojimas?
Atsakyti
Jau gavau ir visą savaitę naudojuosi Freeze 24/7 šveitikliu, tai tik geriausi atsiliepimai, tos dalelės tokio smulkumo, kad tiktų net jautriai odai manau rolleyes.gif Bet šveičia labai gerai, kaip trintukas biggrin.gif
Atsakyti