Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(Simbyte @ 2010 01 27, 13:03)

sena tema pasibaigusi, o aš norėjau išgirti Dermacos veido šveitiklį:
user posted image

Šveitiklis po kurio pajaučiau efektąsmile.gif po jo oda tokia šilkinė, slystanti, atsigavusi ax.gif
prieš tai bandžiau Čistaja linijos ir Himalajos...

isbandziau ir as (sugundyta geru atsiliepimu bigsmile.gif ), gerai kad juos parduoda tik vienkartinem pakuotem doh.gif Kazkaip manes jis nesuzavejo.. neastrus, gelinis... Kauke, pripakuota kartu nebloga, zalio, moline, bet stebuklo kazkokio irgi nepadare ax.gif Tikejaus kad labiau riebia oda pavalys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 04, 02:32)
O kur jo galima pirkti?  4u.gif  ir kokia kaina?
Mano labai jautri oda, iskarto raudonuoja, ar tiktu jis?
O beje, kur nuoroda i sena tema?  ax.gif

Galima uzsisakyti is UK arba USA psl 4u.gif www.lush.uk.com 4u.gif is ten pigiau.. bet jei oda jautri tikrai nerekomenduoju schmoll.gif 4u.gif bet astrus bus... 4u.gif siulyciau pabandyt Clean&clear tamsiai melyna pakuote sveitikli..jei jautri oda siulyciau ieskot, kad granules sveitiklio butu apvalios 4u.gif svelniau bus
Atsakyti
Man tai labai patinka Nivea . Ir gaivi ir švari oda lieka.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 12:49)
isbandziau ir as (sugundyta geru atsiliepimu  bigsmile.gif ), gerai kad juos parduoda tik vienkartinem pakuotem  doh.gif Kazkaip manes jis nesuzavejo.. neastrus, gelinis... Kauke, pripakuota kartu nebloga, zalio, moline, bet stebuklo kazkokio irgi nepadare  ax.gif Tikejaus kad labiau riebia oda pavalys  ax.gif

Man tai labai tiko, kaip tik galvoju, kad pirksiu šveitiklio didesnę pakuotę, kai pabaigsiu savo turimus g.gif o tai didesnėmis pakuotėmis, jo nėra įsigyti? kažkaip neatkreipiau dėmesio g.gif
Atsakyti
Rasos emulsinis šveitiklis labai švelnus,netgi per švelnus sakyčiau man buvo g.gif
Atsakyti
Naudoju Vichy, per grubus man ir mazai granuliu ant kvadratinio cm biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 04 vasario 2010 - 20:43
QUOTE(Simbyte @ 2010 02 04, 19:39)
Man tai labai tiko, kaip tik galvoju, kad pirksiu šveitiklio didesnę pakuotę, kai pabaigsiu savo turimus g.gif  o tai didesnėmis pakuotėmis, jo nėra įsigyti? kažkaip neatkreipiau dėmesio g.gif

deja, ner didesnem pakuotem, taip kad kiekvienakart norint nusveist veiduka reiks pirkti ir sveitiklis ir kauke (supakuoti kartu kaip 2in1, vienkartine pakuote), taip kad gaunas ne taip ir pigiai...,
cia visi tos serijos produktai
http://www.farmona.p...acos-Anti-Acne/
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 04, 13:33)
Galima uzsisakyti is UK arba USA psl  4u.gif www.lush.uk.com  4u.gif is ten pigiau.. bet jei oda jautri tikrai nerekomenduoju  schmoll.gif  4u.gif bet astrus bus... 4u.gif siulyciau pabandyt Clean&clear tamsiai melyna pakuote sveitikli..jei jautri oda siulyciau ieskot, kad granules sveitiklio butu apvalios  4u.gif svelniau bus

labai labai aciu aciuks.gif
as tai noreciau kokio sveitiklio, kad daug daug tu granulyciu butu, nes turiu dabar nivea tipo jaunai odai, tai man jis visiskai nepatinka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tu granuliu nera praktiskai
Atsakyti
As siuo metu Rasos naudoju, jis labai svelnus. Bet pastebejau, kad man toks labiau tinka nei siurkstus, maziau spuogeliu kila.
Buvau bandziusi ir molini sveitikli (toks pat ipakavimas kaip ir juodasis molis parduodamas), irgi labai patiko ir naturalesne priemone.
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 05, 02:17)
labai labai aciu  aciuks.gif
as tai noreciau kokio sveitiklio, kad daug daug tu granulyciu butu, nes turiu dabar nivea tipo jaunai odai, tai man jis visiskai nepatinka  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  tu granuliu nera praktiskai

Na tam Clean&Clear daug ju yra, jos tokios apvalios 4u.gif tik pasiskaitykit pries pirkdama aprasa ar viskas tinka jums.. pas mane pvz sausa oda, tai visai gerai.. ir gerai pasveicia ir toks ne per stiprus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 04, 07:59)
Naudoju Margaritos agurkikį, bet kaip baigsiu, manau nepirksiu jokio, su kava šveisiuos kokia smile.gif

Ir kaip tas Margaritos agurkinis?Kaip tik žadu jį išbandyt smile.gif Nėra dalelės labai stambios?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 04, 07:59)
Naudoju Margaritos agurkikį, bet kaip baigsiu, manau nepirksiu jokio, su kava šveisiuos kokia smile.gif

nekvailiokit, kava per grubi veido odai.
pati sveiciu su soda veida, karta i savaite ar karta i dvi.
Atsakyti