Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(mr nobody @ 2011 09 10, 03:20)
kalbejote kazka apie tuos isnktirus sakykite pastebejau kad prie akies isorinio kampucio,na tiksliau voko kampucio yra toksai mazas guzelis,net nzn gal ir inkstiras baltas toksai,gal is aprasymo sugebetumete atsaky ar cia inkstiras?bet cia be kosmetologes neapsiejsi,tik jinai sugebetu kazka sutvarkyt,nes visgi akies vokas,beto jauna budama kieta inkstira prie smilkinio kai isspaudziau db turiu nemaza duobute  verysad.gif

Aš irgi pastebėjau, kad po apatinėmis blakstienomis atsirado toks baltas taškiukas/guziukas. Kaip spuogiukas balta viršūnėle, tik kietas ir nesispaudžia. Kažin, jis pats savaime neišnyks? g.gif Būtinai reikės eiti pas kosmetologe kad pašalintų? unsure.gif
Atsakyti
cia jums tikriausiai vadinamieji "akmenukai" http://www.supermama...?...06342&st=96 smile.gif
Atsakyti
Neseniai isbandziau kavos tirscus kap pilinga ax.gif paemiau siek tiek tirsciu, sumaisiau su savo vaido prausikliu (pas mane putos) ir gavos toks visai fainas svelnus pilingas. Stipriai nebruzinau, svelniais sukamaisiais judesiukais. Man patiko ax.gif
Atsakyti
Saimita, o iš kokios parduotuvės siunteis Chanel šveitiklį? ar LT pirkai? 4u.gif prisireikė man jo biggrin.gif
Atsakyti
As dabar naudoju kelis.. perejau ant naturaliu biggrin.gif turiu Burts bees sveitikli toki stikliniam induke ir nusipirkau parodoje Latviska.. patikslinsiu firma jei kam idomu..ten ir naturalus, ieina gintaras, spanguoles, kava, svietas.. dar ten kazkas.. kvapas dieviskas.. paragavu-skonis irgi geras lotuliukas.gif zodziu labai patinka
Atsakyti
[quote=amber123,2011 11 14, 20:46]
As dabar naudoju kelis.. perejau ant naturaliu biggrin.gif turiu Burts bees sveitikli toki stikliniam induke ir nusipirkau parodoje Latviska.. patikslinsiu firma jei kam idomu..ten ir naturalus, ieina gintaras, spanguoles, kava, svietas.. dar ten kazkas.. kvapas dieviskas.. paragavu-skonis irgi geras lotuliukas.gif zodziu labai patinka
Jei galite parasykite, kokia to latvisko sveitiklio firma.. Labai sudomino, aciu.
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 02, 21:38)
Aš irgi pastebėjau, kad po apatinėmis blakstienomis atsirado toks baltas taškiukas/guziukas. Kaip spuogiukas balta viršūnėle, tik kietas ir nesispaudžia. Kažin, jis pats savaime neišnyks?  g.gif  Būtinai reikės eiti pas kosmetologe kad pašalintų? unsure.gif

Pas mane irgi buvo atsirades toks, kosmetologe sake, kad nebutina pas ja eiti, tiesiog paimti ploniausia imanoma adata, astria, dezinfekuoti pradurti ir ispausti. Labai lengvai pavyko, o ispausti sake jog butina, nes kitaip jie pradeda daugintis. Po to karto daugiau neatsirado. smile.gif
Atsakyti
Mergaites, labai prasau, jei zinote - parekomenduokite enzymini veido sveitikli 4u.gif labai labai reikia verysad.gif
Atsakyti
Faberlic firmos, prekiauja 2-jų rūšių enziminiais, kaip tik vakar nusipirkau vieną (paprastesnį), o kitą užsisakiau, per 2 dienas atveža, jų parduotuvė Vilniuje, Kalvarijų 25. Jau ir išbandžiau - patenkinta smile.gif
Papildyta:
papildau:
http://www.faberlic-...veitikliai.html
bet geriau nueiti gyvai, svetainėje ne viską parodę, tas kur pirkau paprastesnis kainuoja apie 8 lt. ir dar prausiklį su enzimų komplektu pasiūlė
Atsakyti
Aš nieko pasaulyje geriau neturėjau, dabar džiaugiuosi kaip galėdama Freeze24/7 Icecrystals veido šveitikliu.... wub.gif Fantastiškas wub.gif

Šveičiant oda maloniai įšyla, lyg kaitina, grūdeliai smulkūs, lyg miltai, ir reikia labai nedaug, skalsi priemonė... Nušveitus palaikau dar minutę ant veido (kol šyla - poros atsidaro), po to dar kart trumpai pašveičiu ir prausiu....
Nu nuostabiai nušveičia, oda švelnutė, lygi lygi, net menkiausius spuogeliukus "nutrina", aš jį vadinu veido trintuku, o mano mama išbandžius liko sužavėta, sakė oda kaip čiuožykla.... thumbup.gif
Tikrai kartotinas ir vertas kiekvieno cento drinks_cheers.gif

user posted image

Dar baiginėju Chanel Gommage Microperle Eclat šveitiklį, na nesakau kad nekoks, bet net nelyginu su Freeze24/7 schmoll.gif Na nušveičia maloniai, gerai, labai geras kvapas, toks švelnus lyg chanel kvepaliukų.... Na ir naudojau laaaabai ilgai, skalsus.... Bet nekartosiu...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 12 22, 10:26)
Šveičiant oda maloniai įšyla, lyg kaitina, grūdeliai smulkūs, lyg miltai, ir reikia labai nedaug, skalsi priemonė... Nušveitus palaikau dar minutę ant veido (kol šyla - poros atsidaro), po to dar kart trumpai pašveičiu ir prausiu....

Veidas įkaista, nes oda yra sudirginama, o ne dėl to, kad produktas veikia ax.gif Ir poros dėl to neatsidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaži kodėl tas kaitinimas neatsiranda nuo chanel ir kt šveitiklių? g.gif

O tą kaitinimą aš puikiai žinau, kai SM įtakos paveikta įsigijau Čistaja Linija abrikosinį šveitiklį, va ten tai kaitino, nes jau taip sudirgino odą, kad jezusmarijaaaaa..... doh.gif
Čia atsiranda maloni šiluma, po kurios oda nesudirgsta, išlieka rami, nerausta.... Puikiai atpažystu tą kaitros jausmą, kai per odą brūžini su tokiais šveitikliais, kuriuose tie abrikosų kauliukai dorai net nesusmulkinti, galima net veidą nusidraskyt tokiais.... blink.gif doh.gif
Čia kitokia šiluma yra, mano oda pakankamai jautri po nėštumo paliko, bet tas ųveitiklis nei iš tolo nedirgina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 22 gruodžio 2011 - 18:53