Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

Šiandien girdėjau moteriškės kalbėjo, kad šveičia veidą susmulkintais avižiniais dribsniais biggrin.gif Neįsivaizduoju kas iš to gaunasi.. Gal kas bandėte? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prettywoman @ 2011 09 09, 15:45)
Šiandien girdėjau moteriškės kalbėjo, kad šveičia veidą susmulkintais avižiniais dribsniais  biggrin.gif  Neįsivaizduoju kas iš to gaunasi.. Gal kas bandėte?  unsure.gif

Aš bandžiau prausti veiduką jais bigsmile.gif Labai labai patiko, toks švelnus, skaistus ir švytintis veidas liko ax.gif Aš prausiau paprastais avižiniais dribsniais, iš kurių košę verdu laugh.gif Paimi į saują dribsnių, suspaudi delne ir pakiši po tekančia vandens srove, truputį palaikai, kad išbrinktų ir gaunasi tokia balkšva masė (susimaišius dribsniams ir vandeniui), ir tepi veidą. Bet jau šveitimo nebūna, tik nuprausia smagiai.
Buvau primiršus apie tuos dribsnius, ačiū, kad priminėt wink.gif
Atsakyti
kalbejote kazka apie tuos isnktirus sakykite pastebejau kad prie akies isorinio kampucio,na tiksliau voko kampucio yra toksai mazas guzelis,net nzn gal ir inkstiras baltas toksai,gal is aprasymo sugebetumete atsaky ar cia inkstiras?bet cia be kosmetologes neapsiejsi,tik jinai sugebetu kazka sutvarkyt,nes visgi akies vokas,beto jauna budama kieta inkstira prie smilkinio kai isspaudziau db turiu nemaza duobute verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 10 rugsėjo 2011 - 01:21
QUOTE(mr nobody @ 2011 09 10, 03:20)
kalbejote kazka apie tuos isnktirus sakykite pastebejau kad prie akies isorinio kampucio,na tiksliau voko kampucio yra toksai mazas guzelis,net nzn gal ir inkstiras baltas toksai,gal is aprasymo sugebetumete atsaky ar cia inkstiras?bet cia be kosmetologes neapsiejsi,tik jinai sugebetu kazka sutvarkyt,nes visgi akies vokas,beto jauna budama kieta inkstira prie smilkinio kai isspaudziau db turiu nemaza duobute  verysad.gif

Nežinau, bet pirma į galvą šovusi mintis, jog gal tai akių miežis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 rugsėjo 2011 - 08:41
QUOTE(Victorious @ 2011 09 10, 10:40)
Nežinau, bet pirma į galvą šovusi mintis, jog gal tai akių miežis? unsure.gif

tikrai ne miezis,jauciu nesvarumai kokie viduje susikaupe,bet pati tikrai nekisiu savo nagu lotuliukas.gif kai nuejsiu pas kosmetologe jai duosiu pasidarbuot.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 09 10, 01:20)
kalbejote kazka apie tuos isnktirus sakykite pastebejau kad prie akies isorinio kampucio,na tiksliau voko kampucio yra toksai mazas guzelis,net nzn gal ir inkstiras baltas toksai,gal is aprasymo sugebetumete atsaky ar cia inkstiras?bet cia be kosmetologes neapsiejsi,tik jinai sugebetu kazka sutvarkyt,nes visgi akies vokas,beto jauna budama kieta inkstira prie smilkinio kai isspaudziau db turiu nemaza duobute  verysad.gif

Is aprasymo sprendziu, kad tas baltas iskilimas yra miliumas. Tai tokia riebaliuku sankaupa. Pati nespaudinekite jokiu budu.nes galite palikti zyme visam laikui. Tik kosmetologas gali pasalinti ji tinkamai, su tam tikrais instrumentais. Procedura neskausminga ir ilgai netrunka mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriausias pilingas veidui - soda. didis.gif
Kadangi po truputi ateinu i prota, ignoruoju melagingas reklamas ir perku vis maziau cheminiu-ne itin veiksmingu produktu, taigi... 4u.gif
Sudrekinta veida svelniai pora minuciu masazuoju paprastu paprasciausia soda. "Darba" atlieka - puikiai.
Stai, pasiskaitymui. http://www.patisau.l...tuves-soda.html

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 24 rugsėjo 2011 - 12:05
pats paciausias mano naudotas sveitiklis, nebrangus, puikiai ir svelniai salina negyvas lasteles, skaistina, drekina, nedirgina, daleles labai smulkios, betoskaniai kvepia ir sudetis nebloga.
Queen Helene Soothing Cocoa Butter Natural Facial Scrub
http://www.iherb.com...mp;rcode=dap706
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 09 09, 13:43)
pabandykite su ruduoju cukrumi  smile.gif

o kuo skiriasi nuo paprasto? turiu ir tokio ir tokio, bet esu darius tik su paprastu.
mano mylimiausias sveitimas su kavos tirsciais, svelni oda, nusveista lieka. tik va klausimas: kas kiek dienu reikia sveist veido oda? as galeciau ir kiekviena oda, bet kazkur lyg esu skaicius, o gal nusisneku ir istikro susapnavau biggrin.gif, kad ale blogai daznai sveist nes oda atpranta pati nusimetinet negyvas odos lasteles. gal kuri zinot ir galit patart? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 28, 21:20)
o kuo skiriasi nuo paprasto? turiu ir tokio ir tokio, bet esu darius tik su paprastu.
mano mylimiausias sveitimas su kavos tirsciais, svelni oda, nusveista lieka. tik va klausimas: kas kiek dienu reikia sveist veido oda? as galeciau ir kiekviena oda, bet kazkur lyg esu skaicius, o gal nusisneku ir istikro susapnavau biggrin.gif, kad ale blogai daznai sveist nes oda atpranta pati nusimetinet negyvas odos lasteles. gal kuri zinot ir galit patart?  smile.gif

normaliai odai pilnai uztenka sveisti 1 karta savaiteje.
Atsakyti
Man labai patinka Biothermo šveitiklis, (biotherm clarifying exfoliating gel). Oda tokia švelni po jo palieka, ir neišsausina per daug pirmas toks man labai patinkantis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 09 28, 23:44)
normaliai odai pilnai uztenka sveisti 1 karta savaiteje.

o ka reiskia normali oda? mano misri riebi, dabar dar ir spuogiukais meta 4u.gif
Atsakyti