Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(luli @ 2011 05 25, 17:18)
Medus netinka odai su issipletusiais kapiliarais 4u.gif Ta suzinojau is kosmetologes.

As irgi ta pati skaiciau. Kadangi as raudonskruoste, tai net nebandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 07 13, 11:52)
As irgi ta pati skaiciau. Kadangi as raudonskruoste, tai net nebandau  blush2.gif

patarkit koki tada bandyti raudonskruostems g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeXt NeXt @ 2011 07 13, 11:42)
patarkit koki tada  bandyti raudonskruostems  g.gif

su vaisiu rugstimis, uztepi, palaikai 3 min, nuplauni - ir viskas. veidas paskaisteja akivaizdziai. Pati naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 13 liepos 2011 - 15:36
QUOTE(susidomejus @ 2011 07 13, 17:35)
su vaisiu rugstimis, uztepi, palaikai 3 min, nuplauni - ir viskas. veidas paskaisteja akivaizdziai. Pati naudoju.

dekui reiks isbandyt 4u.gif
Atsakyti
Kadangi esu kosmetologe tai jautriai odai, o taip pat ir su ryskiomis kraujagyslemis siulyciau enzimini veido sveitikli.. Jis tinka visiems odoms tipams, netgi jautriai odai.
Atsakyti
QUOTE(Prettywoman @ 2011 07 29, 15:10)
Kadangi esu kosmetologe tai jautriai odai, o taip pat ir su ryskiomis kraujagyslemis siulyciau enzimini veido sveitikli.. Jis tinka visiems odoms tipams, netgi jautriai odai.

butent ta pati norejau rasyti drinks_cheers.gif , kadangi enzyminis be grudeliu, nedirgina, nebraizo odeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 08 01, 12:03)
butent ta pati norejau rasyti  drinks_cheers.gif , kadangi enzyminis be grudeliu, nedirgina, nebraizo odeles  4u.gif

As dabar kai naudoju kremuka su aha, braizo truputi ir enzyminiai sveitikliai.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 01, 21:23)

Bet kaip tas imanoma, jei juose nera astriu daleliu? g.gif
As kol kas labai patenkinta Burts bees Citrus facial scrub wub.gif beveik naturalus, nedaug reikia, man skaniai kvepia.. wub.gif tiik gal pakuote truputi nepatogi.. sausos odos visai nesausina schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 01, 21:26)
Bet kaip tas imanoma, jei juose nera astriu daleliu?  g.gif
As kol kas labai patenkinta Burts bees Citrus facial scrub wub.gif beveik naturalus, nedaug reikia, man skaniai kvepia..  wub.gif tiik gal pakuote truputi nepatogi.. sausos odos visai nesausina 

Koks kiekis ir kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 01, 21:23)

?

enziminiai išvis be dalelių, kaip kremas. Užtepi, palaikai ir nuplauni
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 08 02, 10:34)
Koks kiekis ir kaina?  4u.gif

45gr, kaina is uk apie 35lt 4u.gif
Atsakyti
aš laaaabai noriu pagirti šį CHANEL šveitiklį - putas. Nu, myliu aš jį nekitaip 4u.gif
Nuostabiai nušveičia odą, po valymo jaučiasi minimalus veido kaitimas, oda nuostabiai lygi ir švelni wub.gif
pas mane kartais ties nosies sparneliais oda tokia šiurkštesnė, lyg nešvaresnė (nemoku paaiškint) pasidaro, tai po šio dalykėlio lygu gražu wub.gif tikrai kartosiu, manau wub.gif o ir naudojasi labai skalsiai...
user posted image

šiomis dienomis turėčiau sulaukti ir aš Burt's Bees su persikais, žiūrėsim kaip patiks ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 02 rugpjūčio 2011 - 21:00