Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

Kokia kaina Benexere rūgštinio šveitiklio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 05 05, 15:45)
Kavos tirsciai veidui per grubus,suerzins oda,kunui super dalykas,jeigu norite namu salygomis pasigaminti gera pilingiuka tai galiu isduoti paslaptele,valgoma soda sumaisykite su medumi,pamasazuokite,ir nuplaukite drungnu vandeniu,ir dezinfekuosite ir tuo paciu pamaitinsite savo veiduko odele,tinka visiems odos tipams:)

tikrai netinka visiems odos tipams,nes ir soda ir medus sausina oda
Atsakyti
QUOTE(Skaniažandė @ 2011 01 31, 17:08)
sveikutes, mano oda labai jautri pasidare po spuogu gydymo, tai ieskau kokio svelnucio pilingelio smile.gif radau sita, raso kad svelnus, gal bandete? [Ihttp://www.akcentasg.../veido_pilingas

sitas super sveitiklis mano veido odai, kadangi ji su taisyklingom granulem, tai nesubraizo mano odos, kuris neaisku nuo ko pasidaro jautri g.gif , kuna sveiciu dazniausiai su kavos tirsciais arba si gintaro dulkem sumaisytom su medum, bandziau ir su alyvuogiu aliejum, bet apsistojau su medum, tai dar smagesnis jausmas nei po kavos sveitimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 05 13, 23:07)
Kokia kaina Benexere rūgštinio šveitiklio? g.gif

100 ml 90 lt
Atsakyti
QUOTE(kiskise @ 2011 04 19, 17:03)
man pats geriausias sveitiklis - kavos tirsciai thumbup.gif o jei dar su naturaliu meduciu pamaisius  mirksiukas.gif

Man sitas irgi nuostabiausias, tik kitoms jis buna per siurkstus, taciau man jis dieviskai tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 05 05, 16:45)
Kavos tirsciai veidui per grubus,suerzins oda,kunui super dalykas,jeigu norite namu salygomis pasigaminti gera pilingiuka tai galiu isduoti paslaptele,valgoma soda sumaisykite su medumi,pamasazuokite,ir nuplaukite drungnu vandeniu,ir dezinfekuosite ir tuo paciu pamaitinsite savo veiduko odele,tinka visiems odos tipams:)

Medus netinka odai su issipletusiais kapiliarais 4u.gif Ta suzinojau is kosmetologes.
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 01 27, 22:41)
Aš naudoju Biodermos Sebium šveitiklį, tai granulės manyčiau pakankamai smulkios, panašios į smulkų cukrų smile.gif

gal galima tikslų pavadinimą ar paveikslėlį,nes vaistnėse nematau Biodermos jokių šveitiklių. 4u.gif

Atsakyti
iš pradžių man shiseido puriness atrodė kaip stebuklas kažkoks bet dabar ilgiau panaudojus jau nebejaučiu to poveikio,teks kažko naujo ieškotis,matyt oda priprato doh.gif
Atsakyti
kadangi mano oda ganetinai riebi tai man labai tiko sveitiklis is nivea visage young cleen deeper, oda po jo tapo tikrai skaitesne.taip pat seniau naudojau sveitikli is faberlic,jis irgi buvo thumbup.gif , taciau dabar jo jau kaip ir nebegamina sad.gif
Atsakyti
Gal esate išbandę Natura Siberica veido šveitiklį? Domintų atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minty: 03 liepos 2011 - 21:51
QUOTE(minty @ 2011 07 03, 22:51)
Gal esate išbandę Natura Siberica veido šveitiklį? Domintų atsiliepimai smile.gif

Naudoju NS šveitiklį mišriai/riebiai odai. Man patinka. Tirštas, kreminis, pakankamai daug šveičiamųjų dalelių, neaštrios, gerai nušveičia.
Atsakyti
O kaip su soda valyti ar su medum? Niekad to nedarius, sumaisyt su vandeniu ar kaip? Kokios proporcijos?
Papildyta:
QUOTE(cekute @ 2011 05 05, 16:45)

O kokios proporcijos?
Atsakyti