Kokia kaina Benexere rūgštinio šveitiklio?

QUOTE(cekute @ 2011 05 05, 15:45)
Kavos tirsciai veidui per grubus,suerzins oda,kunui super dalykas,jeigu norite namu salygomis pasigaminti gera pilingiuka tai galiu isduoti paslaptele,valgoma soda sumaisykite su medumi,pamasazuokite,ir nuplaukite drungnu vandeniu,ir dezinfekuosite ir tuo paciu pamaitinsite savo veiduko odele,tinka visiems odos tipams:)
tikrai netinka visiems odos tipams,nes ir soda ir medus sausina oda
QUOTE(Skaniažandė @ 2011 01 31, 17:08)
sveikutes, mano oda labai jautri pasidare po spuogu gydymo, tai ieskau kokio svelnucio pilingelio
radau sita, raso kad svelnus, gal bandete? [Ihttp://www.akcentasg.../veido_pilingas

sitas super sveitiklis mano veido odai, kadangi ji su taisyklingom granulem, tai nesubraizo mano odos, kuris neaisku nuo ko pasidaro jautri

QUOTE(Ugnia @ 2011 05 13, 23:07)
100 ml 90 lt
QUOTE(kiskise @ 2011 04 19, 17:03)
man pats geriausias sveitiklis - kavos tirsciai
o jei dar su naturaliu meduciu pamaisius 

Man sitas irgi nuostabiausias, tik kitoms jis buna per siurkstus, taciau man jis dieviskai tinka

QUOTE(cekute @ 2011 05 05, 16:45)
Kavos tirsciai veidui per grubus,suerzins oda,kunui super dalykas,jeigu norite namu salygomis pasigaminti gera pilingiuka tai galiu isduoti paslaptele,valgoma soda sumaisykite su medumi,pamasazuokite,ir nuplaukite drungnu vandeniu,ir dezinfekuosite ir tuo paciu pamaitinsite savo veiduko odele,tinka visiems odos tipams:)
Medus netinka odai su issipletusiais kapiliarais

QUOTE(kamarele @ 2010 01 27, 22:41)
Aš naudoju Biodermos Sebium šveitiklį, tai granulės manyčiau pakankamai smulkios, panašios į smulkų cukrų 

gal galima tikslų pavadinimą ar paveikslėlį,nes vaistnėse nematau Biodermos jokių šveitiklių.

iš pradžių man shiseido puriness atrodė kaip stebuklas kažkoks bet dabar ilgiau panaudojus jau nebejaučiu to poveikio,teks kažko naujo ieškotis,matyt oda priprato

Gal esate išbandę Natura Siberica veido šveitiklį? Domintų atsiliepimai

QUOTE(minty @ 2011 07 03, 22:51)
Naudoju NS šveitiklį mišriai/riebiai odai. Man patinka. Tirštas, kreminis, pakankamai daug šveičiamųjų dalelių, neaštrios, gerai nušveičia.
O kaip su soda valyti ar su medum? Niekad to nedarius, sumaisyt su vandeniu ar kaip? Kokios proporcijos?
Papildyta:
O kokios proporcijos?
Papildyta:
QUOTE(cekute @ 2011 05 05, 16:45)
O kokios proporcijos?