Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(jearmaine @ 2011 04 22, 14:28)
man pats paciausias sitas, nors daug sveitikliu ir nesu bandzius.
7 day scrub  dar viska, ka reklamuojasi ir tikrai, stebuklas, bet nesausina odos! sveiciu ne kiekviena diena, o siaip laikas nuo laiko, karta i savaite.  smile.gif

koks Jūsų odos tipas ? 4u.gif
Atsakyti
kas nors kavos tirsciais bandete sveist? Man tai patinka odos svelnumas, bet tas kvapas tai erzina, laikosi visa diena ...
Atsakyti
Siaip tai veidui kavos tirsciai yra per grubus blush2.gif 4u.gif , jei jau norite naminem salygom - geriau tada imkite manu kruopas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2011 04 27, 07:20)
koks Jūsų odos tipas ?  4u.gif

mano normali, biski i sausuma, biski i jautruma wink.gif
Atsakyti
Gal, kas bandėt Mary Kay Time Wise? Ten rinkinys su šveitikliu ir kremuku. Brangokas, bet teigiama, kad lygina raukšlytes... ax.gif
Atsakyti
O gal kas naudojat ne tk kremukus, sveitiklius, bet ir kokius prietaisus?
Atsakyti
As neperseniausiai pasiziurejau video youtube, kaip mergaite su elektriniu dantu sepeteliu sveicia veida biggrin.gif

Pabandziau ir man visai patiko,tik, aisku, nereikia spausti,kad oda nesudirgtu.
Nusveicia tikrai gerai, as slapia oda istepta prausikliu sveiciu ir super thumbup.gif stengiuos daryt taip visada,kai tik prisimenu, tai iseina kokie du-trys kartai per savaite.
Nusveicia tikrai geriau nei visi tie prausikliai-sveitikliai.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2011 05 01, 17:15)
As neperseniausiai pasiziurejau video youtube, kaip mergaite su elektriniu dantu sepeteliu sveicia veida biggrin.gif

Pabandziau ir man visai patiko,tik, aisku, nereikia spausti,kad oda nesudirgtu.
Nusveicia tikrai gerai, as slapia oda istepta prausikliu sveiciu ir super thumbup.gif stengiuos daryt taip visada,kai tik prisimenu, tai iseina kokie du-trys kartai per savaite.
Nusveicia tikrai geriau nei visi tie prausikliai-sveitikliai.

Tai kam kankintis su dantu sepeteliais, kai yra spec veidu skirtu prietaisu, nuo 50 lt iki tukstanciu doh.gif , galima pasirinkti pagal pageidavima, galu gale galima kokioj Maximoj minksta apvalu sepeteli spec veidui nuisipirkti, nes dantu sepetelis gali buti per grubus, be to, galime pernesti bakterijas ( jei naudojame ta su kuriuo ir dankukus valome doh.gif )
Atsakyti
Nu jau kam ateitu i galva tuo paciu ir dantis ir veida valyt ? blink.gif atskiros galvute gi tam yra biggrin.gif
Joks cia kankinimasis, tas pats kas ir su paprastu sveitikliu sveistis, lygiai tiek pat laiko uztrunka, tai ir sakau, pamaciau video, pabandziau ir visai nieko.

As planuoju normalu elektrini sepeti skirta veidui nusipirkt,kai tik toks lt atsiras smile.gif Nenoriu per tarpininkes pirkt, jau turejau nusivylimu, o ten kur i lt tiesiai siuncia tai kainos kosmines blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 27, 10:22)
Siaip tai veidui kavos tirsciai yra per grubus  blush2.gif  4u.gif , jei jau norite naminem salygom - geriau tada imkite manu kruopas  4u.gif

O kaip su manu krupom? Tiesiog su vandenuku jas suslapint? Tai ir geriau man su jom butu, nesmirdeciau paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 05 03, 10:09)
O kaip su manu krupom? Tiesiog su vandenuku jas suslapint? Tai ir geriau man su jom butu, nesmirdeciau paskui biggrin.gif

suslapinam veiduka, sudrekinam pirstelius, makt i lekstute - kiek prikibo, tiek pazulinam, jei truksta, pasiimam dar 4u.gif
Atsakyti
Kavos tirsciai veidui per grubus,suerzins oda,kunui super dalykas,jeigu norite namu salygomis pasigaminti gera pilingiuka tai galiu isduoti paslaptele,valgoma soda sumaisykite su medumi,pamasazuokite,ir nuplaukite drungnu vandeniu,ir dezinfekuosite ir tuo paciu pamaitinsite savo veiduko odele,tinka visiems odos tipams:)
Atsakyti