Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

user posted image
Papildyta:
sena tema pasibaigusi, o aš norėjau išgirti Dermacos veido šveitiklį:
user posted image

Šveitiklis po kurio pajaučiau efektąsmile.gif po jo oda tokia šilkinė, slystanti, atsigavusi ax.gif
prieš tai bandžiau Čistaja linijos ir Himalajos...
Atsakyti
As isigyjau Benexere firmos sveitikli su AHA 4u.gif labai patiko oda po jo kai kosmetologe padare 4u.gif gal kas naudojat ji? g.gif
seip turiu kelis ivairiu firmu sveitiklius.. Clean&clear firmos, TBS, Lush sveitikli Ocean salt, kuris trb yra astriausias jei taip galima issireikst
Atsakyti
Vat Amber123 man buvo įdomu apie tavo Lush šveitiklį pasiteiraut, ar jo dalelės didelės? smile.gif kad šveičia aštriai jau paskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
parekomenduokit koki sveitikli kurio granuoles butu kiek galima smulkesnes wink.gif man kosmetologe sake kad kuo smulkesnes tuo geriau, bet dabar neisiu po koki droga ir nespaudinesiu visu tuteliu kad patikrint smulkuma, pirkti is galvos irgi nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 27, 19:34)
Vat Amber123 man buvo įdomu apie tavo Lush šveitiklį pasiteiraut, ar jo dalelės didelės? smile.gif kad šveičia aštriai jau paskaičiau biggrin.gif

bigsmile.gif ui.. Lush tai vienas is tu dalyku, kai karta paragaves-negali sustot doh.gif lotuliukas.gif viskoooooooo noriu is ten.. o sitas sveitiklis pats izymiausias sios firmos, tinka ir kunui ir veidui, bet man kuna uz tokia kaina gaila sveist biggrin.gif jo zinok stambios.. reik laaaaaabai svelniai 4u.gif 4u.gif nes ant virsaus eina juros druska, o apacioj kremas toks.. reik viska sumaisyt ir pylinguot.. wub.gif kvepia kaip Margarita kokteilis.. wub.gif va cia mergaite apie si sveitikli pasakoja 4u.gif
http://www.youtube.c...l8&feature=fvsr
Atsakyti
Aš naudoju Biodermos Sebium šveitiklį, tai granulės manyčiau pakankamai smulkios, panašios į smulkų cukrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2010 01 27, 21:27)
parekomenduokit koki sveitikli kurio granuoles butu kiek galima smulkesnes wink.gif man kosmetologe sake kad kuo smulkesnes tuo geriau, bet dabar neisiu po koki droga ir nespaudinesiu visu tuteliu kad patikrint smulkuma, pirkti is galvos irgi nenoriu  blush2.gif

Tavo kosmetologe trb turejo galvoj gal kad svelnesne daleles butu.. 4u.gif nes kartais ir smulkios buna astrios, pvz kaip mano Avon smile.gif sako svarbu kad granules butu apvalios, pvz kaip Clean&clear melyno, nes kai jos apvalios nebraizo odos.. i tos visokios skaldytos ir t.t negerai.. arba reik laaabai svelniai elgtis.. nes galima pasidaryt mikro ipjovimus odos verysad.gif negerai
Atsakyti
Atmenu turėjau tokią kempinėlę,kuri buvo su šiek tiek šiurkštumo,tai paprasčiausiai muilu ją reikėdavo įtrinti ir veidui pilingas geras būdavo. bet dabar niekur neužmatau jų pirkti,nebent labai šiurkščias. nereikėdavo nei kokių kitų priemonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 01 28, 00:12)
Atmenu turėjau tokią kempinėlę,kuri buvo su šiek tiek šiurkštumo,tai paprasčiausiai muilu ją reikėdavo įtrinti ir veidui pilingas geras būdavo.  bet dabar niekur neužmatau jų pirkti,nebent labai šiurkščias. nereikėdavo nei kokių kitų priemonių smile.gif

Na daug kas net negali paprastu muilu plaut veido 4u.gif nebent spec kazkoki naudodavot smile.gif o seip is esmes tos kempines atlieka kazkiek sveitiklio f-jas smile.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau vieną šveitimo būdą... biggrin.gif

Nusipirkau balto molio (milteliais) ir ant pakuotės buvo parašyta, kad galima naudoti kaip šveitiklį...
Visai nieko...
Niekas odos nenudraskė, poros sumažėjo... Veidukas liko švelnus...
O aš galvojau ieškoti enzyminio šveitiklio...
Nebeieškosiu, o ir sutaupysiu...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 27, 21:40)
bigsmile.gif ui.. Lush tai vienas is tu dalyku, kai karta paragaves-negali sustot  doh.gif  lotuliukas.gif viskoooooooo noriu is ten.. o sitas sveitiklis pats izymiausias sios firmos, tinka ir kunui ir veidui, bet man kuna uz tokia kaina gaila sveist  biggrin.gif jo zinok stambios.. reik laaaaaabai svelniai  4u.gif  4u.gif nes ant virsaus eina juros druska, o apacioj kremas toks.. reik viska sumaisyt ir pylinguot..  wub.gif kvepia kaip Margarita kokteilis..  wub.gif va cia mergaite apie si sveitikli pasakoja  4u.gif
http://www.youtube.c...l8&feature=fvsr

O kur jo galima pirkti? 4u.gif ir kokia kaina?
Mano labai jautri oda, iskarto raudonuoja, ar tiktu jis?

O beje, kur nuoroda i sena tema? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 04 vasario 2010 - 01:34
Naudoju Margaritos agurkikį, bet kaip baigsiu, manau nepirksiu jokio, su kava šveisiuos kokia smile.gif
Atsakyti