Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais drabužiais slepiat pilvuka?

QUOTE(dijakicia @ 2010 02 22, 18:24)
Ziauriai kanda Magic pedkelnes? g.gif  Kai ciupinejau tai malonus pasirode ax.gif

Pačios pėdkelnės tai NEKANDA schmoll.gif Tik tie šortukai (aplink subinę) tai truputį prie kirkšnių kažkaip graužia. Bet gal čia susiję su šviečia depiliacija g.gif lotuliukas.gif Va dabar sėdžiu su jom, tai pažiūrėsiu, kas bus po dienos- norėsiu nusidraskyti ar ne tongue.gif
Arba reiks triūsus kitokius mautis- šortukų tipo, kur kirkšniukai būtų triūsuose rolleyes.gif
Atsakyti
Bet jos LABAI GERAI celiulitą tvarko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lindex'e vakar papirkau dar vienas pėdkelnes "sutvarkančias" pilvūzą- už 39,90 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mark&Spenser yra visokių apspaudžiančių triūsų pirkt už teisingą kainą (apie 80-90 lt) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 15, 10:06)
Lindex'e vakar papirkau dar vienas pėdkelnes "sutvarkančias" pilvūzą- už 39,90 lt  mirksiukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 17, 14:01)
Mark&Spenser yra visokių apspaudžiančių triūsų pirkt už teisingą kainą (apie 80-90 lt) mirksiukas.gif

Sveikute 4u.gif
Kaip pavyko slydinejimas su sortukais is Kokojines? mirksiukas.gif Ar dar "kanda" Megic pedkelnes? g.gif
Man tai, pirktos pedkelnes apspaudzia kojas, formuoja uzpakaliuka, bet pilvuko nespaudzia verysad.gif Noriu isbandyti tas Magic pedkelnes, nes maciau ten visas akcentas ir buvo butent i pilva g.gif

Ice tea, o Lindex ir Mark&Spenser paprastos parduotuves ar internetines?
Lindexe tavo pirktos pedkelnes gal labiau apspaudzia pilvuka?
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 18, 06:32)
Sveikute 4u.gif
1. Kaip pavyko slydinejimas su sortukais is Kokojines? mirksiukas.gif
2. Ar dar "kanda" Megic pedkelnes? g.gif

3. Ice tea, o Lindex ir Mark&Spenser paprastos parduotuves ar internetines?
4. Lindexe tavo pirktos pedkelnes gal labiau apspaudzia pilvuka?

1. Slidinėjimas SUPER thumbup.gif dar labai patiko kelionės metu- teko miegoti mašinoj, tai toks vaizdas buvo, kad kažkas lyg masažuoja kojas thumbup.gif Visiškai jokio skausmo ar sutinimo- TIKRAI GERAS REIKALAS mirksiukas.gif Beje, aš turiu ne šortukus, o visas timpas mirksiukas.gif
2. Magic JAU nebekanda mirksiukas.gif Pripratau tongue.gif Turbūt tikrai sutapo su depiliacija rolleyes.gif
3. Lindex ir Marks&Spencer yra Gedimino9, Vilniuje mirksiukas.gif Viena priešais kitą rolleyes.gif Lindex'as beje yra ir Kaune Mole smile.gif
4. Lindex'e pirktos pėdkos ŽIAURIAI gerai aptempia pilvą thumbup.gif Tik jų apsimovimas sunkokas, nors ir iš Solidea irgi sunku apsimauti, nes pėdkų viršus toks kaip permaži triūsai kad būtų, nu bet tame ir esmė- jie juk aptempia. Va ir dabar darbe sėdžiu su Lindex'o pėdkom, tai kai atsistoju, džinsai smunka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 09:28)
1. Slidinėjimas SUPER  thumbup.gif dar labai patiko kelionės metu- teko miegoti mašinoj, tai toks vaizdas buvo, kad kažkas lyg masažuoja kojas  thumbup.gif Visiškai jokio skausmo ar sutinimo- TIKRAI GERAS REIKALAS  mirksiukas.gif Beje, aš turiu ne šortukus, o visas timpas  mirksiukas.gif
2. Magic JAU nebekanda  mirksiukas.gif Pripratau  tongue.gif Turbūt tikrai sutapo su depiliacija  rolleyes.gif
3. Lindex ir Marks&Spencer yra Gedimino9, Vilniuje  mirksiukas.gif Viena priešais kitą rolleyes.gif  Lindex'as beje yra ir Kaune Mole smile.gif
4. Lindex'e pirktos pėdkos ŽIAURIAI gerai aptempia pilvą  thumbup.gif Tik jų apsimovimas sunkokas, nors ir iš Solidea irgi sunku apsimauti, nes pėdkų viršus toks kaip permaži triūsai kad būtų, nu bet tame ir esmė- jie juk aptempia. Va ir dabar darbe sėdžiu su Lindex'o pėdkom, tai kai atsistoju, džinsai smunka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciu, tau Ice tea uz tokius issamius atsakymus 4u.gif
Manau, kad begte begsiu pirkti pedkelnes is Lindex'o lotuliukas.gif Noriu, kad ir man kelnes smuktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O gal pastebejei, kad nuo tu timpu slaunu apimtis sumazejo? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 18, 08:53)
O gal pastebejei, kad nuo tu timpu slaunu apimtis sumazejo? mirksiukas.gif  blush2.gif

Oi, žinok TIKRAI neatkreipiau rolleyes.gif Man labiau pastebima yra kai kelnės smunka lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, dar turiu pastebėjimą apie Lindex pėdkelnes mirksiukas.gif Aš drabužius perku 38-40 dydžio, o pėdkas pirkau 40-42, nes 38-40 NĖRA. Tai žinokit, pėdkų viršus TOKS apspaudžiantis, kad atrodo jog vilkčiausi 36 dydžio pėdkas doh.gif
Labai ilgai svarsčiau kurias imti 36-38 ar 40-42, bet LABAI gerai padariau, kad ėmiau 40-42, nes turiu ILGAS kojas, tai 36-38 turbūt būtų trumpos mirksiukas.gif
Nu va dabar jau viskas ax.gif Nebent ko nors užklausit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 12:50)
Ai, dar turiu pastebėjimą apie Lindex pėdkelnes  mirksiukas.gif Aš drabužius perku 38-40 dydžio, o pėdkas pirkau 40-42, nes 38-40 NĖRA. Tai žinokit, pėdkų viršus TOKS apspaudžiantis, kad atrodo jog vilkčiausi 36 dydžio pėdkas  doh.gif
Labai ilgai svarsčiau kurias imti 36-38 ar 40-42, bet LABAI gerai padariau, kad ėmiau 40-42, nes turiu ILGAS kojas, tai 36-38 turbūt būtų trumpos  mirksiukas.gif
Nu va dabar jau viskas  ax.gif Nebent ko nors užklausit  rolleyes.gif

Taip supratau, kad jos kaip ir pamazintos butu g.gif Tai jeigu as nesioju 36-38 dydi, man reikia ieskoti 38-40 g.gif Nors kojos mano trumpokos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 18, 13:52)
Taip supratau, kad jos kaip ir pamazintos butu g.gif  Tai jeigu as nesioju 36-38 dydi, man reikia ieskoti 38-40  g.gif Nors kojos mano trumpokos lotuliukas.gif

NEBŪNA 38-40 dydžio, ta ir esmė rolleyes.gif Tau reiktų ir imti 36-38 mirksiukas.gif
Jų yra ir iki papų užsimaunančių ir iki bambos. Aš turiu iki bambos mirksiukas.gif Nes tos iki papų, tai man atrodo kad raitosis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 30, 10:50)
Nesupratau biski.... g.gif  Viena mergina buvo idejus sukneliu pavyzdzius... Kur jos dingo???? g.gif  verysad.gif

Aha blink.gif Mistika g.gif Gal pratrynė pati g.gif

Padariau išvadą, kad Lindex'o pėdkos LABIAUSIAI prispaudžia pilvūzą mirksiukas.gif

O suknę vieną jau papirkau, bet visai nesitikėjau, kad aš tokią galiu pirkti lotuliukas.gif
Nusipirkau tokią- viršus golfuko tipo ir nuo klubų kaip sijonas prisiūtas, toks banguotas ir apvaliom padalkom mirksiukas.gif Kai pamačiau ant pakabos, tai tik akis paganiau ir "Ne mano pilvūzui schmoll.gif " Apsirengiau- WOUW bigsmile.gif ir nusipirkau thumbup.gif
Afigienai atrodo wub.gif thumbup.gif Bet BŪTINOS lindexo pėdkos topsecret.gif
Atsakyti