Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais drabužiais slepiat pilvuka?

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 14, 00:55)
Tai pirkite kelnaites... Ju yra labai daug visokiu pardutuvese, turguose wink.gif

Matavausi ne vienas tokias kelnaites, bet jos irgi nepadeda schmoll.gif bent jau man netinka, nes perspaudzia slaunis, labai negraziai atrodo po kelnem verysad.gif O pedkelnes labai aukstu liemeniu, apspaudzia gerai thumbup.gif Tik jau trumpu megztinuku neuzsidesit ax.gif O po suknele atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 02 13, 20:23)
O kiek Zaroj paaukštintu liemeniu  džinsai kainuoja? Siauri? bigsmile.gif

Aha, siauri mirksiukas.gif O kaina berods kažkas apie 120lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 13, 21:57)
Na va, buvau Panoramoje mirksiukas.gif

Nu vsio rolleyes.gif , savaitgalį lėksim į Vilnių thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 17, 14:10)

Nu vsio rolleyes.gif , savaitgalį lėksim į Vilnių  thumbup.gif  thumbup.gif

Kai pirkau pedkelnes, gavau du saldainiukus, ant kuriu popieriuku yra uzrasyta "10proc. nuolaida pirkimui iki 2010.02.28" Jeigu butu imanoma kaip nors perduot, galeciau tau ji atiduoti mirksiukas.gif Jeigu ka, rasyk mirksiukas.gif

Ir dar cia ne i tema ax.gif Kaip savaitgalis praejo? Kaip savijauta po tortadieniuko? drinks_cheers.gif
Atsakyti
šiaip tai reiktų ne po rūbais slėpti, o sportuoti. Dar korsetai būna suspaudžiantys pilvus.
Aišku tai negalioja nėščioms, kurių pilvukas kaip tik labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(CaCalialia @ 2010 02 17, 14:02)
šiaip tai reiktų ne po rūbais slėpti, o  sportuoti.  Dar korsetai būna suspaudžiantys pilvus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gali būti kokio nori lieknumo, sportuoti kiek nori, o vat nedigsta tas pilvas nors tu ką. tongue.gif Ir visi sportai tau gali nepadėt. Taip, kad tada lieka tik slėpti ir maskuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CaCalialia @ 2010 02 17, 15:02)
šiaip tai reiktų ne po rūbais slėpti, o  sportuoti.  Dar korsetai būna suspaudžiantys pilvus.

Matosi, kad tu sau tik zinuciu skaiciu nori padydinti nono.gif rasai, bele rasyt, net keliu musu temos puslapiu neperskaitei doh.gif Neturi konkreciu pasiulimu, susijusiu su apranga, tai nesikysk fool.gif

Nepykit merginos, kurios tikrai domites ir galit patart mirksiukas.gif Jau nervina tokie patarimai doh.gif SPUORTUOJAM mes SPORTUOJAM, bet vistiek turim pilvukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 13, 22:57)
Na va, buvau Panoramoje mirksiukas.gif neieskokit parduotuves KOKOJINES, nes tai priekybviete prie Vinotekos ir Rimi thumbup.gif  Pardaveja labai draugiska, atsake i visus mano kvailus klausimus lotuliukas.gif  thumbup.gif  Tai va isvada tokia - ziemos metu geriau pirkti matines Wonder Model 140 denu, yra ivairiu spalvu. Jie ir pilvuka apspaudzia, ir uzpakaliuka pakelia, ir pedutes masazuoja thumbup.gif  O pavasari, vasara geriau pirkti Magic pedkelnes, nes ten jau maziau denu, daugiausia gali buti 50 mirksiukas.gif Bet situose man labiau patiko "pilvuko apspaudimo" sistema thumbup.gif kaip masazo sortukai thumbup.gif Dabar nusipirkau Wonder Model, o vasarai pirksiu Magic pedkelnes mirksiukas.gif

Sveika, norejau paklausti ar ten yra Solidea firmos pedkelniu ir kokia kaina pedkelniu kurias pirkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 19 vasario 2010 - 11:12
QUOTE(EVO @ 2010 02 19, 12:09)
Sveika, norejau paklausti ar ten yra Solidea firmos pedkelniu ir kokia kaina pedkelniu kurias pirkai

Taip, ten Solidea firmos pedkelnes mirksiukas.gif O beveik visos, kurios mane domino, kainuoja 80 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
jėėėė thumbup.gif thumbup.gif Nusipirkau ir aš Magic pėdkelnes, Paprastas vienas su Aloe vera ir dar papirkau timpas masažuojančias (nes už pirmus pirkinius gavau saldainiuką su 20% nuolaida thumbup.gif ) Žodž doh.gif - užsvaigau ir IŠSILEIDAU doh.gif
Gerai, kad ta parduotuvė Vilniuj tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje vakar, po madų demonstravimo, vyras sakė, kad SUPER plonos kojos ir pilvukas pasislėpė thumbup.gif thumbup.gif Žodž buvau ĮVERTINTA rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 vasario 2010 - 08:53
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 09:52)
jėėėė  thumbup.gif  thumbup.gif Nusipirkau ir aš Magic pėdkelnes, Paprastas vienas su Aloe vera ir dar papirkau timpas masažuojančias (nes už pirmus pirkinius gavau saldainiuką su 20% nuolaida thumbup.gif ) Žodž  doh.gif - užsvaigau ir IŠSILEIDAU  doh.gif
Gerai, kad ta parduotuvė Vilniuj  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Beje vakar, po madų demonstravimo, vyras sakė, kad SUPER plonos kojos ir pilvukas pasislėpė  thumbup.gif  thumbup.gif Žodž buvau ĮVERTINTA  rolleyes.gif  thumbup.gif

Nu ir thumbup.gif As tai apie nuolaida suzinojau namuose, kai saldainiukus valgiau lotuliukas.gif bet dar zadu grizti ten iki vasario 28 dienos thumbup.gif
O kodel pasirinkai Magic? mirksiukas.gif Nes ir as zadu dabar jas nusipirkt pavasariui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 22, 11:27)
O kodel pasirinkai Magic? mirksiukas.gif Nes ir as zadu dabar jas nusipirkt pavasariui wub.gif

Jos su tais masažuojančiais šortukais- SUPER reikalas thumbup.gif Ir juk JAU PAVASARIS ne už kalnų clap.gif clap.gif Žiemai aš dar turiu tas iš UK pirktas mirksiukas.gif
Tik va jei esi alergiška pėdkelnėms (nu kai žiauriai kanda, tai čia bus dar baisiau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 12:49)
Jos su tais masažuojančiais šortukais- SUPER reikalas  thumbup.gif Ir juk JAU PAVASARIS ne už kalnų clap.gif  clap.gif  Žiemai aš dar turiu tas iš UK pirktas  mirksiukas.gif
Tik va jei esi alergiška pėdkelnėms (nu kai žiauriai kanda, tai čia bus dar baisiau  doh.gif )

Ziauriai kanda Magic pedkelnes? g.gif Kai ciupinejau tai malonus pasirode ax.gif
Atsakyti