Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais drabužiais slepiat pilvuka?

Dėl džinsų aukštesniu liemeniu galiu duoti tik tokį patarimą. Jei mėgstate tiesius klasikinius džinsus, be jokių platėjimų, siaurėjimų ir pan, galite bandyti pirkti vyriškus džinsus. Jų tikrai yra aukštesnis liemuo nei moterų. Tik žinoma, būna bėda rasti gražius ir tinkamus moteriai. smile.gif

Pati esi nusipirkus vyriškus džinsus 'Big Star' parduotuvėje, tai liemuo labai gražiai atrodo.

Viena mergina minėjo, kad nešioja džinsus žemu liemeniu, tačiau taip tas pilvukas išlanda dar labiau. ir su bliuskutėmis kurios pradeda platėti nuo krūtinės, kiekviena ir su pilvuku, ir be jo, atrodo kaip nestuke.gif doh.gif
Tiesiog reikia rinktis labiau laisvesnes ties pilvu, o ne platėjančias.
Yra tokios bliuskos vasarai, kurios atrodo kaip iš dviejų kvadratų susiūta tik galvai, rankoms ir kūnui pralyti, kartais jos apačioje būna sutrauktos, ties pilvu laisvos ir nieko neišryškina.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 12:15)
Radau, kas prekiauja Solidea  bigsmile.gif Pas juos užklausiau ar galima įsigyti jų filiale, nes man tas pirkimas internetu  doh.gif
Papildyta:

Parašė, kad turi savo parduotuvę Panoramos PC. "Mes jau turime savo prekybine sala, salia Vynotekos, dirba nuo 10 iki 22 val."  thumbup.gif  thumbup.gif
Jėga  bigsmile.gif Reiks nulėkt kada  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 12, 11:15)
Dėl džinsų aukštesniu liemeniu galiu duoti tik tokį patarimą. Jei mėgstate tiesius klasikinius džinsus, be jokių platėjimų, siaurėjimų ir pan, galite bandyti pirkti vyriškus džinsus. Jų tikrai yra aukštesnis liemuo nei moterų. Tik žinoma, būna bėda rasti gražius ir tinkamus moteriai. smile.gif

Ei bigsmile.gif Čia GERA mintis thumbup.gif Reiks pasižvalgyti mirksiukas.gif
O aš vakar mačiau džinsus, kur iki papų- buvo Zaroj naujoj kolekcijoj thumbup.gif Tik dydžiai 34, 36 ir 42 doh.gif
Atsakyti
Tokios kelnės ir sijonai, iki krūtinės, tikrai gerai slepia ir apspaudžia, tačiau po jais reikia plonų bliuskyčių ar marškinukų, netinka storesni megztukai. smile.gif
Pati tokius turiu ir su storesniu megztiniu atrodo tikrai negražiai, o jei dar ant viršaus megztinį užtempti, tai tos sagos labai iššoka ir pilvas garantuotas.

Mano mama irgi slepia pilvuką. Tai labai gerai daro švarkais smile.gif Kelnių kostiumėliais, klasikinės kelnės būna aukštesniu liemeniu ir švarkas dar dengia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 12 vasario 2010 - 11:28
Aš jums vis dar įkelsiu mūsų susirašinėjimą su ta firma mirksiukas.gif SUPER mergaitė ten dirba thumbup.gif thumbup.gif
"del pilvuko plokstinimo labai gerai isirinkote Wonder Model. Bet ziemos metu labiau rekomenduociau rinktis 140den pedkelnes. Jos yra matines, stipresnio audimo. Yra labai graziu spalvotu: tamsiai rudos, tamsiai pilkos, zalios, raudonos, violetines. Zinot, zieminiai batai ir t.t.t gali greit suplysti 70den. Jos yra labai malonios, bet gal geriau jas deveti kai bus silciau, ir batai ne taip gadins pedkelnes.
Dar gerai pilvuka apspaudzia Magic pedkelnes, jos taip pat ir masazuoja virsutine kuno dali.
Del pilvo juostos, tai ji turi mikromasazine sistema, apspaudzia pilvuka, bet ne taip smarkiai kaip galbut isivaizduojate. Ji labiau skirta nuo isvarzu, po gimdymo, riebalu nusiurbimo operacijos, greitai netekus svorio. "

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 11:45)
Londone pirkau aną rudenį, bet kažkokias panašias buvau mačius ir Lindex (berods)
Nu tokios paprastos pėdkelnės su daug denų ir pilvo srityje tokie sumezgimai- tai baisiai sutempia  thumbup.gif  thumbup.gif Man jos čiotkos  mirksiukas.gif
Reiks dar į Lindex'ą užeit- gal bus ir pavasariui tinkamų su mažiau denų  rolleyes.gif
Papildyta:

Žiek ką radau- korsetas  bigsmile.gif
O čia pėdkelnės

Man neatidaro siu nuorodu g.gif praso slaptazodzio verysad.gif Bet uzejau pas juos i tinklapi, maciau pilvo juosta thumbup.gif Tu ja norejei parodyt? mirksiukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 12:15)
Radau, kas prekiauja Solidea  bigsmile.gif Pas juos užklausiau ar galima įsigyti jų filiale, nes man tas pirkimas internetu  doh.gif
Papildyta:

Parašė, kad turi savo parduotuvę Panoramos PC. "Mes jau turime savo prekybine sala, salia Vynotekos, dirba nuo 10 iki 22 val."  thumbup.gif  thumbup.gif
Jėga  bigsmile.gif Reiks nulėkt kada  mirksiukas.gif

vaziuosiu ir as ryt i ta parduotuve, gal ka pritaikysiu savo nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 12:52)
Aš jums vis dar įkelsiu mūsų susirašinėjimą su ta firma  mirksiukas.gif SUPER mergaitė ten dirba  thumbup.gif  thumbup.gif
"del pilvuko plokstinimo labai gerai isirinkote Wonder Model. Bet ziemos metu labiau rekomenduociau rinktis 140den pedkelnes. Jos yra matines, stipresnio audimo. Yra labai graziu spalvotu: tamsiai rudos, tamsiai pilkos, zalios, raudonos, violetines. Zinot, zieminiai batai ir t.t.t gali greit suplysti 70den. Jos yra labai malonios, bet gal geriau jas deveti kai bus silciau, ir batai ne taip gadins pedkelnes.
Dar gerai pilvuka apspaudzia Magic pedkelnes, jos taip pat ir masazuoja virsutine kuno dali.
Del pilvo juostos, tai ji turi mikromasazine sistema, apspaudzia pilvuka, bet ne taip smarkiai kaip galbut isivaizduojate. Ji labiau skirta nuo isvarzu, po gimdymo, riebalu nusiurbimo operacijos, greitai netekus svorio. "

Tikrai geros pardavejos-patarejos thumbup.gif Saunu, kad dar yra tokiu mergyciu thumbup.gif
Jau tikrai nusipirksiu kazka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 12, 12:09)
Man neatidaro siu nuorodu g.gif  praso slaptazodzio verysad.gif Bet uzejau pas juos i tinklapi, maciau pilvo juosta thumbup.gif  Tu ja norejei parodyt? mirksiukas.gif

Aha bigsmile.gif Būtinai pasakyk, kaip ten viskas atrodo. Nes galvoju MB pasiųsti pėdkelnių pirkti, tai prieš tai norėčiau moteriškos akies mirksiukas.gif kažin kurios geriau Wonder Model ar Magic g.gif Pažiūrėk, ką bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 15:09)
Aha  bigsmile.gif Būtinai pasakyk, kaip ten viskas atrodo. Nes galvoju MB pasiųsti pėdkelnių pirkti, tai prieš tai norėčiau moteriškos akies  mirksiukas.gif kažin kurios geriau Wonder Model ar Magic  g.gif Pažiūrėk, ką  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Ok, thumbup.gif butinai pasidomesiu, papasakosiu kokius pirkt geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek Zaroj paaukštintu liemeniu džinsai kainuoja? Siauri? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W*S:*: 13 vasario 2010 - 20:23
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 15:09)
Aha  bigsmile.gif Būtinai pasakyk, kaip ten viskas atrodo. Nes galvoju MB pasiųsti pėdkelnių pirkti, tai prieš tai norėčiau moteriškos akies  mirksiukas.gif kažin kurios geriau Wonder Model ar Magic  g.gif Pažiūrėk, ką  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Na va, buvau Panoramoje mirksiukas.gif neieskokit parduotuves KOKOJINES, nes tai priekybviete prie Vinotekos ir Rimi thumbup.gif Pardaveja labai draugiska, atsake i visus mano kvailus klausimus lotuliukas.gif thumbup.gif Tai va isvada tokia - ziemos metu geriau pirkti matines Wonder Model 140 denu, yra ivairiu spalvu. Jie ir pilvuka apspaudzia, ir uzpakaliuka pakelia, ir pedutes masazuoja thumbup.gif O pavasari, vasara geriau pirkti Magic pedkelnes, nes ten jau maziau denu, daugiausia gali buti 50 mirksiukas.gif Bet situose man labiau patiko "pilvuko apspaudimo" sistema thumbup.gif kaip masazo sortukai thumbup.gif Dabar nusipirkau Wonder Model, o vasarai pirksiu Magic pedkelnes mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš gal labiau norėčiau korsetuko pilvui suspaust, bet jie arba sexi ir ne tam reikalui skirti, arba dydžiai nuo 40 prasideda doh.gif O ką daryt, jei reik 36 dydžio doh.gif

Tos pilvo juostos...tai ir nepasiteisino. Po nėštumo, jos tinkamos, bet tada ir pilvas ne toks būna, kaip kad tas "kasdieninis" doh.gif

Tad jei jau užmatysit tikrai vertą dėmesio daiktą, rėkit garsiai lotuliukas.gif

Pėdkelnes atmetu, nes mėgstu kelnes ir negaliu pakęst pėdkelnių po jom doh.gif Ir dar bėda su pėdkelnėm, kad ten kur jos baigiasi, akivaizdžiai lieka toks "perspaudimas", nemoku paaiškint geraiu, bet taip lyg "perrišta" būtų doh.gif Tada būna kita bėda, kaip tą vietą maskuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 13 vasario 2010 - 22:06
QUOTE(a79 @ 2010 02 13, 22:03)
Aš gal labiau norėčiau korsetuko pilvui suspaust, bet jie arba sexi ir ne tam reikalui skirti, arba dydžiai nuo 40 prasideda doh.gif O ką daryt, jei reik 36 dydžio  doh.gif

Tos pilvo juostos...tai ir nepasiteisino. Po nėštumo, jos tinkamos, bet tada ir pilvas ne toks būna, kaip kad tas "kasdieninis"  doh.gif

Tad jei jau užmatysit tikrai vertą dėmesio daiktą, rėkit garsiai  lotuliukas.gif

Pėdkelnes atmetu, nes mėgstu kelnes ir negaliu pakęst pėdkelnių po jom  doh.gif Ir dar bėda su pėdkelnėm, kad ten kur jos baigiasi, akivaizdžiai lieka toks "perspaudimas", nemoku paaiškint geraiu, bet taip lyg "perrišta" būtų  doh.gif Tada būna kita bėda, kaip tą vietą maskuot

Tai pirkite kelnaites... Ju yra labai daug visokiu pardutuvese, turguose wink.gif
As irgi turiu tokia problema, pati esu labai liekna o pilvukas doh.gif blink.gif Dariau 2 metus be sustojimo (tikrai biggrin.gif ) atsilenkimus, nevalgiau visokiu bandeliu (nu tik labai labai retai biggrin.gif ) ir rezultatas - 0 schmoll.gif Galbut ir reiktu eiti i sporto kluba, bet laiko tikrai tikrai nera unsure.gif O jei bandai siek tiek dietos pasilaikyt, pilvukas nukrenta kaip ir visur kitur, o svorio bendrai numest nenoriu, nes kaip ir sakiau esu gan liekna, noreciau siekt tiek gal ir priaugt, bet kad visi lasiakai i pilva eina doh.gif
Atsakyti