Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais drabužiais slepiat pilvuka?

QUOTE(Tylene @ 2010 02 09, 15:51)
o jau kūdos tai tikriausiai visos nesveikos  doh.gif  biggrin.gif  juokingi man tokie pasakymai. Beje, kaip tik storus žmones dažniau lydi įvairios ligos. Nes kaip žinia riebalai būna net ir ant vidaus organų, o tai apsunkina jų veikimą. tongue.gif
Papildyta:
ajėtau  blink.gif  5 kartus per savaitę sportas?

Nu, zinant kiek man metu blush2.gif , tai vejuosi prabegusia jaunyste visom isgalem ir pastangom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 10, 10:16)
Noriu ir aš pasisakyti  blush2.gif Nieko nėra baisiau, kai merginos (moterys) spraudžiasi į aptemtus ir kas baisiausia apnuogintančius rūbus, iš kurių, tiesiogine to žodžio prasme, KRINTA lašiniai doh.gif  doh.gif Tikrai man negražiai atrodo žemi džinsai ir trumpa bliuskutė, tarp kurių drimba gelbėjimo ratas  doh.gif Juk visa tai galima estetiškai paslėpti  mirksiukas.gif

Žinok, dėl parduotuvių, tai net nepamenu, nes pirkau 2-3 metų bėgyje ir kelios yra iš LT, kelios iš UK pirktos  mirksiukas.gif Bandysiu dar paieškoti pavyzdžių iš savo garderobo tongue.gif

O dėl korseto reiks ir man pasižvalgyti po apatinį trikotažą- juk ir širdukų diena artėja  wub.gif  wub.gif Palaima vyro akims  rolleyes.gif
Bet bent jau man, tai jie atrodo kad gali "kąsti"  g.gif Nors, aišku, reikia pirma pasimatuoti ir išsirinkti PATOGIAUSIĄ ax.gif Reiks ryt čiaušt į medžioklę  thumbup.gif

Mes darbe turime viena tokia grazuole, kuri turi diiiiiiiideli ir platu gelbejimosi rata, ir rengiasi aptemptais "guminiais" drabuziais, arba trumpom bliuskutem su dzinsais zemu liemeniu doh.gif Slykstu ziureti cool.gif

O korsetuko viena is svarbiausiu savybiu turetu buti patogumas wub.gif Tegu verzia ta pilvuka, bet kad niekur netrintu, negrauztu, nekutentu lotuliukas.gif
Atsakyti
JO KORSETUKAS GERAI VAKAR PIRKAU TAI KAIP MANIKENE lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j.vika @ 2010 02 10, 10:28)
JO KORSETUKAS GERAI VAKAR PIRKAU TAI KAIP MANIKENE lotuliukas.gif

Pasigirk bigsmile.gif Kur kiek bigsmile.gif Gal nete rastum fotkę mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo suknių foto nelabai randu, kad būtų tinkamos viešinti blush2.gif

Bet įkelsiu kelis pavyzdžius, kurie panašūs į mano spintoj esančias suknes mirksiukas.gif

Tokią turiu, tik lygiai pilką (ne languotą) ir mažiau klosčių priekyje ir šonuose yra kišenės
user posted image

Tamsiai rudą panašią turiu
user posted image

Dar kelis sarafanus panašaus stiliaus mirksiukas.gif

O kokios jūsų spintoj bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 vasario 2010 - 15:31
O mano spintoje yra tokiu drabuzeliu ax.gif

Toks pilkas megztinukas, su siksnosparnio rankovemis blush2.gif

user posted image

Tokia suknute ax.gif

user posted image

Dar tokia suknute, tik alia "komufliazine" lotuliukas.gif

user posted image

Ir dar daug daug visokiu drabuzeliu lotuliukas.gif tik nuotrauku neturiu ir inte nerandu doh.gif
Atsakyti
Vakar buvau korseto medžioklėj doh.gif Ir reziumė ta, kad apatiniuose korsetai vien seksui doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visi baigiasi sulig bamba. O man juk reikia, kad tą bambą suspaustų, o ne išverstų tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paskui dar nužiūrėjau tokius triūsus pilvą užspaudžiančius, tai ką tu- nieko jie ten nespaudžia. Geriau jau turiu pėdkelnes tokias, kur pilvą suspaudžia, tai jos melejoną kartų geriau susidoroja su pilvūzu thumbup.gif Bet vaizdo iš jų NULIS, nes užsimauna iki pažastų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai grįžau su pilna pinigine mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 10:38)
Vakar buvau korseto medžioklėj  doh.gif Ir reziumė ta, kad apatiniuose korsetai vien seksui  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Visi baigiasi sulig bamba. O man juk reikia, kad tą bambą suspaustų, o ne išverstų  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Paskui dar nužiūrėjau tokius triūsus pilvą užspaudžiančius, tai ką tu- nieko jie ten nespaudžia. Geriau jau turiu pėdkelnes tokias, kur pilvą suspaudžia, tai jos melejoną kartų geriau susidoroja su pilvūzu  thumbup.gif Bet vaizdo iš jų NULIS, nes užsimauna iki pažastų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai grįžau su pilna pinigine  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Gaila, kad neradai tinkamo verysad.gif Butume visos ten lekusios pirkti lotuliukas.gif
As rytoj dar irgi aplankysiu keleta parduotuvyciu, kur galetu buti tinkami korsetukai mirksiukas.gif Papasakosiu savo nuotikius lotuliukas.gif

O del sortuku, tai man irgi jie netinka schmoll.gif nepatinka schmoll.gif Bet sudominai mane su savo pedkelnem mirksiukas.gif papasakok placiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 12, 10:19)
Bet sudominai mane su savo pedkelnem mirksiukas.gif  papasakok placiau thumbup.gif

Londone pirkau aną rudenį, bet kažkokias panašias buvau mačius ir Lindex (berods)
Nu tokios paprastos pėdkelnės su daug denų ir pilvo srityje tokie sumezgimai- tai baisiai sutempia thumbup.gif thumbup.gif Man jos čiotkos mirksiukas.gif
Reiks dar į Lindex'ą užeit- gal bus ir pavasariui tinkamų su mažiau denų rolleyes.gif
Papildyta:

Žiek ką radau- korsetas bigsmile.gif

O čia pėdkelnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 12 vasario 2010 - 10:55
As turiu geras pedkelnes, kurios pilvuka paplokstina smile.gif Solidea 140den, jos nepigios pirkau pries 2m Eurovaistinej, bet gaila jau senai neparduoda verysad.gif jeigu kur surasciau tikrai dar vienas nusipirkciau
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 11:34)
Londone pirkau aną rudenį, bet kažkokias panašias buvau mačius ir Lindex (berods)
Nu tokios paprastos pėdkelnės su daug denų ir pilvo srityje tokie sumezgimai- tai baisiai sutempia  thumbup.gif  thumbup.gif Man jos čiotkos  mirksiukas.gif
Reiks dar į Lindex'ą užeit- gal bus ir pavasariui tinkamų su mažiau denų  rolleyes.gif

thumbup.gif Noreciau isbandyti thumbup.gif Reikes pradet paieska lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2010 02 12, 10:45)
As turiu geras pedkelnes, kurios pilvuka paplokstina  smile.gif Solidea 140den, jos nepigios pirkau pries 2m Eurovaistinej, bet gaila jau senai neparduoda  verysad.gif jeigu kur surasciau tikrai dar vienas nusipirkciau

Radau, kas prekiauja Solidea bigsmile.gif Pas juos užklausiau ar galima įsigyti jų filiale, nes man tas pirkimas internetu doh.gif
Papildyta:

Parašė, kad turi savo parduotuvę Panoramos PC. "Mes jau turime savo prekybine sala, salia Vynotekos, dirba nuo 10 iki 22 val." thumbup.gif thumbup.gif
Jėga bigsmile.gif Reiks nulėkt kada mirksiukas.gif
Atsakyti