Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais drabužiais slepiat pilvuka?

QUOTE(<LIA> @ 2010 02 05, 23:53)
Geriau dziaukimes, kad esam ir atrodom sveikesnes uz kudenas visas smile.gif o rubu visad atsiras, kurie mums pades smile.gif o svarbiausia gerai jaustis smile.gif

o jau kūdos tai tikriausiai visos nesveikos doh.gif biggrin.gif juokingi man tokie pasakymai. Beje, kaip tik storus žmones dažniau lydi įvairios ligos. Nes kaip žinia riebalai būna net ir ant vidaus organų, o tai apsunkina jų veikimą. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2010 02 01, 09:10)
Nepykit, bet kliedesiai . Sportuoju 5 kartus savaitej, sveriu 49 kg,

ajėtau blink.gif 5 kartus per savaitę sportas?
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 06, 14:56)
Ir as su jumis sutinku, merginos, kad geriau sveika negu kuda thumbup.gif  mirksiukas.gif 

Tai visos lieknos iškart ir nebesveikos? biggrin.gif Ar čia taip save tiesiog paguosti bandot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 09, 15:53)
Tai visos lieknos iškart ir nebesveikos? biggrin.gif Ar čia taip save tiesiog paguosti bandot? smile.gif

As nesakiau, kad nesveikos smile.gif juk yra lieknu is prigimties smile.gif Tiesiog truputeli "su lasinuku" atrodo sveikiau, yra didesni sansai pastoti ir pan. O liga neklausia koks zmogaus sudejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIA> @ 2010 02 09, 21:02)
As nesakiau, kad nesveikos smile.gif juk yra lieknu is prigimties smile.gif Tiesiog truputeli "su lasinuku" atrodo sveikiau, yra didesni sansai pastoti ir pan. O liga neklausia koks zmogaus sudejimas smile.gif

kartais neklausia, bet tai, kad storas žmogus sveikesnis- yra mitų mitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<LIA> @ 2010 02 09, 23:02)

Tai mes kalbam apie normaliai sveikai lieknas merginas ir moteris, o ne apie kraštutinumus, kai dėl badavimo slenka plaukai, dingsta mm ir pan. Kartais atrodo, kad apvalesnės moterys mėgsta šaudyti strėles į lieknesnes, kad jos neva anoreksikės, nesveikos, vyrai ant kaulų nepuola ir t.t. biggrin.gif Iš šalies tai kiek keistai atrodo - lyg noras įkast ir kartu save paguost blush2.gif Pati esu liekna iš prigimties, sveikata nesiskundžiu (tfu tfu tfu) ir man moterys, kaip įvardinot "su lašinukais" tikrai neatrodo kažkuo sveikesnės ar vaisingesnės biggrin.gif Tai taip išeina pagal temos pav., kad moteris, turinti atsikišusį pilvą, yra sveikesnė nei su plokščiu, dailiu pilvuku? biggrin.gif Pilvas ne sveikatos rodiklis, o vartojamo maisto, saiko, sporto, savęs priežiūros išdava, kai kurių tokia anatomija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 vasario 2010 - 21:48
QUOTE(Sophi @ 2010 01 27, 12:48)
1 patarimas - sportas,
2 patarimas - sportas,
3 patarimas - sportas rolleyes.gif

ne visad sportas gelbsti nuo pilvo, juolab, kad ne visad del lasiniu jis atsiranda, ir be to ne visad galima sportuoti turint atsikisusi pilva, kartais tiesiog buna prasiskyre raumenys... ir atrodai, kaip n men nescia, o sportuoti negalima... taip kad taip katregoriskai rasant reiktu placiau pasiziuret

QUOTE(Tylene @ 2010 02 09, 21:08)
kartais neklausia, bet tai, kad storas žmogus sveikesnis- yra mitų mitas  smile.gif

lygiai taip pat, kaip zmogus turintis atsikisusi pilva - yra butinai storas

tema vykusi, kadangi artimiausiu metu pati pirksiu korseta, galesiu pasidalinti ispudzias

ai, beburbedama, pamirsau parasyti kaip as slepiu pilva.... neislendu is sukneliu biggrin.gif bet kadangi as is ju neislisdavau ir iki pilvo, tai nelabai kas mano rubuose pasikeite, gal tik sukneles nebe taip prigludusias renkuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 09 vasario 2010 - 21:36
QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 09, 21:26)
lygiai taip pat, kaip zmogus turintis atsikisusi pilva - yra butinai storas

aš ir nesakau, kad storas yra tas, kuris turi atsikišusį pilvuką biggrin.gif storas ir yra storas, tas kur su lašinukais ir "sveikesnis" už liekną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 02 09, 22:02)
aš ir nesakau, kad storas yra tas, kuris turi atsikišusį pilvuką  biggrin.gif  storas ir yra storas, tas kur su lašinukais ir "sveikesnis" už liekną  tongue.gif

tai as tik pratesiau ta minti...mazdaug, kad stereotipai yra stereotipai....ar kazkaip panasiai g.gif biggrin.gif nesigincydama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 02 09, 17:51)
Beje, kaip tik storus žmones dažniau lydi įvairios ligos. Nes kaip žinia riebalai būna net ir ant vidaus organų, o tai apsunkina jų veikimą. tongue.gif

Beje, riebalų kiekis ant vidaus organų nepriklauso nuo žmogaus storumo, nors apkūniems didesnė tikimybė jų turėti, o daugiau nuo mitybos. Riebalų ant vidaus organų gali turėti ir visiška kūdena jei vartoja daug maisto "tuščiom" kalorijom

o pilvukas ir mane kankina, nors esu palyginus smulki, ypač per mms, turiu specialius pms'inius rūbus net smile.gif ką nors ilgo ir platesnio
Atsakyti
Jungiuos ir aš su šia bėda ax.gif Prisipažinsiu, nešioju džinsus pažemintu liemeniu biggrin.gif Tiesgios viršuj kaip slepi, tai ir nesimato nieko. Bliuskutės aišku tinka tik tos, kur platėjimas eina po krutine, nes su kitokiom atrodai kaip neščia tikrai ax.gif
Dabar labai ieškau kokios gražios suknelės kuri viską paslėptų ax.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif

Pirmiausia, noriu jusu paprasyti, nesiaiskinkime kas ir del kokiu priezasciu turi ta pilvuka mirksiukas.gif Cia visu musu asmeninis reikalas 4u.gif Visokiu zmoniu yra, visokiu reikia thumbup.gif kiekvienas grozi supranta skirtingai mirksiukas.gif
Sioje temoje tik dalinames patarimais kokiu rubu reiketu isvengti, kokius reiktu pabandyti isigyti mirksiukas.gif Asmeniskai man, reikia pakeisti puse esamu drabuziu doh.gif nes tik uzima vieta, jau puse metu ju nebuvau uzsidejus lotuliukas.gif

Ice tea, superine pirma suknele thumbup.gif Ji bus pirma mano pirkiniu saraselyje thumbup.gif Gal gali nukreipti reikiamos parduotuves linkme mirksiukas.gif 4u.gif

O as vakar aplankiau kelias ortopedines klinikas. Ir ka radau? O gi nieko gero doh.gif
Jie turi tik 2 korsetus-vienas po gimdymo, kad sutrauktu pilvuza (97 Lt), ir korsetas skaudanciai nugarai, kuris ir pilvuka apspaudzia (150Lt). Visus ortopedinius korsetus galima nesioti tik 4 val per diena verysad.gif Del to ir nepirkau verysad.gif Kaip atrodytu, jeigu is ryto ateinu i darba liekna, o po 4 valandu jau vel nestuke.gif lotuliukas.gif

Dabar ieskosiu tokio korseto, kuri galima nesioti visa diena, kuris suverztu pilvuka, ir pakeltu krutine blush2.gif Cia jau ne ortopediniuose skyriuose reikes ieskoti, o apatinio trikotazo parduotuvese lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijakicia: 10 vasario 2010 - 06:57
Noriu ir aš pasisakyti blush2.gif Nieko nėra baisiau, kai merginos (moterys) spraudžiasi į aptemtus ir kas baisiausia apnuogintančius rūbus, iš kurių, tiesiogine to žodžio prasme, KRINTA lašiniai doh.gif doh.gif Tikrai man negražiai atrodo žemi džinsai ir trumpa bliuskutė, tarp kurių drimba gelbėjimo ratas doh.gif Juk visa tai galima estetiškai paslėpti mirksiukas.gif
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 10, 06:52)
Ice tea, superine pirma suknele thumbup.gif  Ji bus pirma mano pirkiniu saraselyje thumbup.gif Gal gali nukreipti reikiamos parduotuves linkme mirksiukas.gif  4u.gif

Žinok, dėl parduotuvių, tai net nepamenu, nes pirkau 2-3 metų bėgyje ir kelios yra iš LT, kelios iš UK pirktos mirksiukas.gif Bandysiu dar paieškoti pavyzdžių iš savo garderobo tongue.gif

O dėl korseto reiks ir man pasižvalgyti po apatinį trikotažą- juk ir širdukų diena artėja wub.gif wub.gif Palaima vyro akims rolleyes.gif
Bet bent jau man, tai jie atrodo kad gali "kąsti" g.gif Nors, aišku, reikia pirma pasimatuoti ir išsirinkti PATOGIAUSIĄ ax.gif Reiks ryt čiaušt į medžioklę thumbup.gif
Atsakyti