Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais drabužiais slepiat pilvuka?

Ir pas lieknas bei sportuojancias buna pilvukas ir niekur nuo jo nepabegsi smile.gif tenka susitikyt smile.gif pas mane pacia jis tai padideja, tai beveik idealus buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 03, 08:35)
notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
Sirdelyte, kokia tu saunuole thumbup.gif  Patarimai tikrai  thumbup.gif
Manau pravers ne vienai thumbup.gif Aciukas 4u.gif

Dijakicia, nera uz ka dekoti, kad tik praverstu drinks_cheers.gif 4u.gif
As pati kudute, bet va pilvuka tai tikrai turiu doh.gif
Atsakyti
Geriau dziaukimes, kad esam ir atrodom sveikesnes uz kudenas visas smile.gif o rubu visad atsiras, kurie mums pades smile.gif o svarbiausia gerai jaustis smile.gif
Atsakyti
<LIA>, pilnai sutinku su tavimi drinks_cheers.gif Jauskimes sveikos, grazios ir laimingos mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelyte: 06 vasario 2010 - 00:09
QUOTE(sirdelyte @ 2010 02 06, 01:07)
<LIA>, pilnai sutinku su tavimi drinks_cheers.gif  Jauskimes sveikos, grazios ir laimingos mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Ir as su jumis sutinku, merginos, kad geriau sveika negu kuda thumbup.gif mirksiukas.gif Bet kazkaip pergreitai tas pilvukas atsirado, nespejau dar priprast nei as nei aplinkiniai zmones:lotuliukas: Ir vis paklausia, ar as nesilaukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 06, 12:56)
Ir as su jumis sutinku, merginos, kad geriau sveika negu kuda thumbup.gif  mirksiukas.gif  Bet kazkaip pergreitai tas pilvukas atsirado, nespejau dar priprast nei as nei aplinkiniai zmones:lotuliukas: Ir vis paklausia, ar as nesilaukiu lotuliukas.gif

As kai "normaliai" pavalgau per balius, tai mama juokias ir sako: ka, vel 4 menesi nescia? biggrin.gif
Atsakyti
Super tema thumbup.gif thumbup.gif

Aš irgi nuo paauglystės vis nėščia ir nėščia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ryte būna viskas SUPER, o tik išgeriu arbatos ir jau pūpso pilvūzas doh.gif Bet čia genetiškai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 13:05)
Super tema  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš irgi nuo paauglystės vis nėščia ir nėščia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ryte būna viskas SUPER, o tik išgeriu arbatos ir jau pūpso pilvūzas  doh.gif Bet čia genetiškai  mirksiukas.gif

Va, va, kaip pirštu i aki lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jeigu jau ruosiuosi i koki baliu, stengiuosi visa diena nevalgyti doh.gif lotuliukas.gif

As tai dabar gyliuose paieskuose doh.gif Ieskau ortopedinio korseto, kad ir nugara neskaudetu ir pilvuka suspaustu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijakicia: 09 vasario 2010 - 12:37
Aš tai paskutiniu metu sukneles laisvas įvaldžiau thumbup.gif O jei perku kelnias, tai žiūriu, kad būtų paaukštintu liemeniu, bet tokių rasti SUNKU doh.gif Apie džinsus net tyliu frusty.gif

Gal galit kuri pašnabždėti, kur esat matę pirkt džinsų su NORMALIU liemeniu, nes tie vos skylutę dengiantys schmoll.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
O gera tema.. na man aktuali 4u.gif Jungiuosi smile.gif
Ir as turiu tokia beda verysad.gif pries nestuma turejau pilvuka.. nors nemanau, kad esu stora schmoll.gif O dabar po nestuke.gif jis dar labiau padidejo.. nors jau pradejau sportuot, rezultatu manau ilgai reikes laukti doh.gif
As tai maskuoju laisvesniais rubais.. labai megstu sukneles arba tunikas.. o jos viska paslepia smile.gif

QUOTE(Stichija @ 2010 02 01, 10:10)
Nepykit, bet kliedesiai . Sportuoju 5 kartus savaitej, sveriu 49 kg, pilvo presas kietas kaip akmuo, bet pats pilvas vistiek atsikises, nes vaikysteje del kazkokios ligos siek tiek atsikiso sonkoliai, taip iskeldami ir pilva, tai kad sumazinti vien sportu neimanoma, o kiek dar zmoniu turinciu sveikatos problemu ir negalinciu sportuot? O graziai atrodyt norisi.... O jeigu jau gryzti prie temos, as naudoju toki elastini korsetuka, kaip platus dirzas, pasirengiu po drabuziais ir jis kazkiek prispaudzia mano beda  blush2.gif

O as negaliu ju nesiot schmoll.gif Ir ale "korsetuka" turiu ir tu kelnaiciu aukstu liemeniu.. man ten viskas susisuka dar blgiau jauciuosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 14:02)
*Aš tai paskutiniu metu sukneles laisvas įvaldžiau  thumbup.gif O jei perku kelnias, tai žiūriu, kad būtų paaukštintu liemeniu, bet tokių rasti SUNKU doh.gif Apie džinsus net tyliu  frusty.gif

**Gal galit kuri pašnabždėti, kur esat matę pirkt džinsų su NORMALIU liemeniu, nes tie vos skylutę dengiantys  schmoll.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

* drinks_cheers.gif
** net nezinau.. as ir pati noreciau nusipirkti.. bet niekur nera.. doh.gif Siaip gal siustis reikia? g.gif As dabar kaip tik vienu dzinsiuku lauku.. paziuresim kaip ten su tuo liemeniu bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 14:02)
Aš tai paskutiniu metu sukneles laisvas įvaldžiau  thumbup.gif O jei perku kelnias, tai žiūriu, kad būtų paaukštintu liemeniu, bet tokių rasti SUNKU doh.gif Apie džinsus net tyliu  frusty.gif

Gal galit kuri pašnabždėti, kur esat matę pirkt džinsų su NORMALIU liemeniu, nes tie vos skylutę dengiantys  schmoll.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Ice tea, gal galetum parodyti nors viena savo suknute mirksiukas.gif

As paskutinius savo dzinsus pirkau Gariunu turguje, atejau ir iskart paklausiau ar turi aukstu liemeniu g.gif Sako yra tik DU variantai lotuliukas.gif Tai aciu D... vieni man tiko ir patiko mirksiukas.gif Jie visai paprastuciai, bet patogus thumbup.gif

O pries tai, pirkau dzinsu parduotuveje tokius dzinsus, kur iki liemenuko saguciu uzsegimas schmoll.gif Nepatinka jie man schmoll.gif kai ant virsaus megztuka uzsidedi, tai dar labiau pilvukas matosi doh.gif Juos tik gerai ant laisvu marskineliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 09, 14:17)
Ice tea, gal galetum parodyti nors viena savo suknute mirksiukas.gif 

Bandysiu paieškoti foto mirksiukas.gif

Aš irgi turėjau tas žirnio kelnias (kažkodėl aš jas taip vadinu lotuliukas.gif ). Man tai visai patiko, tik suplyšo per kelienius, tai teko atsisveikinti doh.gif Nors LABAI matydavosi tie guzikai doh.gif Bet pilvą SUPER sudėliodavo thumbup.gif
Papildyta:
Pasižiūrėjau internete, tai radau kelias panašias į savo suknias mirksiukas.gif

Turiu tokią tik pilką- labai gerai ant timpų arba ant aptemtų džinsų mirksiukas.gif
user posted image

O šita yra kažkokia mistinė- visiškai nesimato pūpsinčio pilvo thumbup.gif Žiauriai ja esu patenkinta (foto nekokia)
user posted image

O kitas pažiūrėsiu namie mirksiukas.gif
Atsakyti