Ir pas lieknas bei sportuojancias buna pilvukas ir niekur nuo jo nepabegsi tenka susitikyt pas mane pacia jis tai padideja, tai beveik idealus buna
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 03, 08:35)
Dijakicia, nera uz ka dekoti, kad tik praverstu
As pati kudute, bet va pilvuka tai tikrai turiu
Geriau dziaukimes, kad esam ir atrodom sveikesnes uz kudenas visas o rubu visad atsiras, kurie mums pades o svarbiausia gerai jaustis
<LIA>, pilnai sutinku su tavimi Jauskimes sveikos, grazios ir laimingos
QUOTE(sirdelyte @ 2010 02 06, 01:07)
<LIA>, pilnai sutinku su tavimi Jauskimes sveikos, grazios ir laimingos
Ir as su jumis sutinku, merginos, kad geriau sveika negu kuda Bet kazkaip pergreitai tas pilvukas atsirado, nespejau dar priprast nei as nei aplinkiniai zmones:lotuliukas: Ir vis paklausia, ar as nesilaukiu
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 06, 12:56)
Ir as su jumis sutinku, merginos, kad geriau sveika negu kuda Bet kazkaip pergreitai tas pilvukas atsirado, nespejau dar priprast nei as nei aplinkiniai zmones:lotuliukas: Ir vis paklausia, ar as nesilaukiu
As kai "normaliai" pavalgau per balius, tai mama juokias ir sako: ka, vel 4 menesi nescia?
Super tema
Aš irgi nuo paauglystės vis nėščia ir nėščia Ryte būna viskas SUPER, o tik išgeriu arbatos ir jau pūpso pilvūzas Bet čia genetiškai
Aš irgi nuo paauglystės vis nėščia ir nėščia Ryte būna viskas SUPER, o tik išgeriu arbatos ir jau pūpso pilvūzas Bet čia genetiškai
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 13:05)
Super tema
Va, va, kaip pirštu i aki
Jeigu jau ruosiuosi i koki baliu, stengiuosi visa diena nevalgyti
As tai dabar gyliuose paieskuose Ieskau ortopedinio korseto, kad ir nugara neskaudetu ir pilvuka suspaustu
Aš tai paskutiniu metu sukneles laisvas įvaldžiau O jei perku kelnias, tai žiūriu, kad būtų paaukštintu liemeniu, bet tokių rasti SUNKU Apie džinsus net tyliu
Gal galit kuri pašnabždėti, kur esat matę pirkt džinsų su NORMALIU liemeniu, nes tie vos skylutę dengiantys
Gal galit kuri pašnabždėti, kur esat matę pirkt džinsų su NORMALIU liemeniu, nes tie vos skylutę dengiantys
O gera tema.. na man aktuali Jungiuosi
Ir as turiu tokia beda pries nestuma turejau pilvuka.. nors nemanau, kad esu stora O dabar po jis dar labiau padidejo.. nors jau pradejau sportuot, rezultatu manau ilgai reikes laukti
As tai maskuoju laisvesniais rubais.. labai megstu sukneles arba tunikas.. o jos viska paslepia
O as negaliu ju nesiot Ir ale "korsetuka" turiu ir tu kelnaiciu aukstu liemeniu.. man ten viskas susisuka dar blgiau jauciuosi
Papildyta:
*
** net nezinau.. as ir pati noreciau nusipirkti.. bet niekur nera.. Siaip gal siustis reikia? As dabar kaip tik vienu dzinsiuku lauku.. paziuresim kaip ten su tuo liemeniu bus
Ir as turiu tokia beda pries nestuma turejau pilvuka.. nors nemanau, kad esu stora O dabar po jis dar labiau padidejo.. nors jau pradejau sportuot, rezultatu manau ilgai reikes laukti
As tai maskuoju laisvesniais rubais.. labai megstu sukneles arba tunikas.. o jos viska paslepia
QUOTE(Stichija @ 2010 02 01, 10:10)
Nepykit, bet kliedesiai . Sportuoju 5 kartus savaitej, sveriu 49 kg, pilvo presas kietas kaip akmuo, bet pats pilvas vistiek atsikises, nes vaikysteje del kazkokios ligos siek tiek atsikiso sonkoliai, taip iskeldami ir pilva, tai kad sumazinti vien sportu neimanoma, o kiek dar zmoniu turinciu sveikatos problemu ir negalinciu sportuot? O graziai atrodyt norisi.... O jeigu jau gryzti prie temos, as naudoju toki elastini korsetuka, kaip platus dirzas, pasirengiu po drabuziais ir jis kazkiek prispaudzia mano beda
O as negaliu ju nesiot Ir ale "korsetuka" turiu ir tu kelnaiciu aukstu liemeniu.. man ten viskas susisuka dar blgiau jauciuosi
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 14:02)
*Aš tai paskutiniu metu sukneles laisvas įvaldžiau O jei perku kelnias, tai žiūriu, kad būtų paaukštintu liemeniu, bet tokių rasti SUNKU Apie džinsus net tyliu
**Gal galit kuri pašnabždėti, kur esat matę pirkt džinsų su NORMALIU liemeniu, nes tie vos skylutę dengiantys
**Gal galit kuri pašnabždėti, kur esat matę pirkt džinsų su NORMALIU liemeniu, nes tie vos skylutę dengiantys
*
** net nezinau.. as ir pati noreciau nusipirkti.. bet niekur nera.. Siaip gal siustis reikia? As dabar kaip tik vienu dzinsiuku lauku.. paziuresim kaip ten su tuo liemeniu bus
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 14:02)
Aš tai paskutiniu metu sukneles laisvas įvaldžiau O jei perku kelnias, tai žiūriu, kad būtų paaukštintu liemeniu, bet tokių rasti SUNKU Apie džinsus net tyliu
Ice tea, gal galetum parodyti nors viena savo suknute
As paskutinius savo dzinsus pirkau Gariunu turguje, atejau ir iskart paklausiau ar turi aukstu liemeniu Sako yra tik DU variantai Tai aciu D... vieni man tiko ir patiko Jie visai paprastuciai, bet patogus
O pries tai, pirkau dzinsu parduotuveje tokius dzinsus, kur iki liemenuko saguciu uzsegimas Nepatinka jie man kai ant virsaus megztuka uzsidedi, tai dar labiau pilvukas matosi Juos tik gerai ant laisvu marskineliu
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 09, 14:17)
Ice tea, gal galetum parodyti nors viena savo suknute
Bandysiu paieškoti foto
Aš irgi turėjau tas žirnio kelnias (kažkodėl aš jas taip vadinu ). Man tai visai patiko, tik suplyšo per kelienius, tai teko atsisveikinti Nors LABAI matydavosi tie guzikai Bet pilvą SUPER sudėliodavo
Papildyta:
Pasižiūrėjau internete, tai radau kelias panašias į savo suknias
Turiu tokią tik pilką- labai gerai ant timpų arba ant aptemtų džinsų
O šita yra kažkokia mistinė- visiškai nesimato pūpsinčio pilvo Žiauriai ja esu patenkinta (foto nekokia)
O kitas pažiūrėsiu namie