gal kokia nuoroda gali mestelt, as irgi daug perziurejau korsetu,taciau tokio,kuris man atrodytu tinkamas neradau, maciau tokias kelnaites labai aukstu liemeniu is www.migle.lt , taciau man reikia labai mazo dydzio,kitaip nesuspaus didelio pilvo
[/quote]
Sveikute, gal viena mamyte nesupyks jeigu pacituosiu jos zodzius apie korseto paieskas
"Jei nori kad liemeni gerai aptrauktu, atrodutu kudesnis, tai radau ortopedijos prekese(laisves prospekte prie technoland), paparstas baltas, 46 lt. plius geras tuo kad masazuoja pilva ir nugara, tai net nugaros skausmai dingo.. nesimato po suknele, ir siaip toks geras daiktas.
Puosnesni: pasirinkimas nedidelis. triumph yra is ko rinktis( daugiausia akropoly), kainos nuo 100 lt. Dar yra miglej, europoj. Pora maciau etam, bet brangesni. dar madoj virsuliskiu siulau paieskot, antram aukste yra kelios pardes apat trikotazo, tai ten irgi neblogu buvau radus. Kainos nuo 80 lt atrodo."
Tai va, as nusprendziau pabandyt pasivazinet po ortopedines parduotuves ir paieskoti korsetuko, kuris man ir del nugaros skausmu padetu
O del kelnaiciu, apie kurias rasei, tai as juos jau isbandzius
Pirmus nupirkau pagal savo ismatavimus - tai jie man mazai ka suspaude
Po to nupirkau dydziu mazesnius, tai truputi pilvuka gal ir suspaude, bet ir perdaug spaude slaunis
matesi net per kelnes, kaip du kalniukai
Ir siaip jauti diskonforta, kad aplinkiniai zmones gali pastebeti tuos sortukus ir po trumpesniu sijonu, ir per aptemptas kelnes
Bet cia tik mano patirtis ir nuomone