Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais drabužiais slepiat pilvuka?

QUOTE(Dieter @ 2010 01 28, 16:38)
Na, vasarą visokiom tunikom nesunku slėpti. Tačiau žiemą, tokiu oru tai kažkaip abejoju, kad kas tokius drabužius dėvi. O per kelnias, sijoną, tikrai matosi. smile.gif
Pirmiausia manau reikėtų vengti kelnių ir sijonų žemu liemeniu. Reiktų rinktis aukštesniu.
O dar visia gera išeitis turėti graciją. Ji tikrai viską gražiai apspaudžia ir gražiai krūtinę suformuoja.

thumbup.gif Jau pradejau ieskoti korsetuko ar gracijos mirksiukas.gif Pasirinkimas tikrai nemazas doh.gif sunkus darbas isrinkti geriausia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 01 27, 13:48)
1 patarimas - sportas,
2 patarimas - sportas,
3 patarimas - sportas rolleyes.gif

komentaras ne vietoj, pas mane pvz visada pilvukas buvo net tada kai sveriau 46kg doh.gif , del stuburo ir del netaisyklingos laikysenos.
O tema, tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2010 01 29, 11:41)
komentaras ne vietoj, pas mane pvz visada pilvukas buvo net tada kai sveriau 46kg  doh.gif , del stuburo ir del netaisyklingos laikysenos.
O tema, tai super  thumbup.gif

Aciu EVO, uz palaikyma mirksiukas.gif 4u.gif

Pas mane irgi laikysena netaisyklinga blush2.gif Sportuok nesportavus, pilvukas matosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 01 27, 13:48)
1 patarimas - sportas,
2 patarimas - sportas,

o kol pasieki norimu rezultatu namie uzsidarius sedeti?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 29, 12:07)
o kol pasieki norimu rezultatu namie uzsidarius sedeti?

thumbup.gif Sauniai tu cia pasakei thumbup.gif Tikrai neprasyciau pagalbos, patarimu, jei netureciau problemu mirksiukas.gif O sportuoti galiu tik namuose, ir tai kruopsciai darau ax.gif bet yra kaip yra blush2.gif

Aciu dar karta merginoms, kurios pataria 4u.gif iki siol nekreiptavau demesio i tokio sukirpymo drabuzius mirksiukas.gif
Atsakyti

thumbup.gif Jau pradejau ieskoti korsetuko ar gracijos mirksiukas.gif Pasirinkimas tikrai nemazas doh.gif sunkus darbas isrinkti geriausia :

gal kokia nuoroda gali mestelt, as irgi daug perziurejau korsetu,taciau tokio,kuris man atrodytu tinkamas neradau, maciau tokias kelnaites labai aukstu liemeniu is www.migle.lt , taciau man reikia labai mazo dydzio,kitaip nesuspaus didelio pilvo
Atsakyti

gal kokia nuoroda gali mestelt, as irgi daug perziurejau korsetu,taciau tokio,kuris man atrodytu tinkamas neradau, maciau tokias kelnaites labai aukstu liemeniu is www.migle.lt , taciau man reikia labai mazo dydzio,kitaip nesuspaus didelio pilvo
[/quote]

Sveikute, gal viena mamyte nesupyks jeigu pacituosiu jos zodzius apie korseto paieskas mirksiukas.gif

"Jei nori kad liemeni gerai aptrauktu, atrodutu kudesnis, tai radau ortopedijos prekese(laisves prospekte prie technoland), paparstas baltas, 46 lt. plius geras tuo kad masazuoja pilva ir nugara, tai net nugaros skausmai dingo.. nesimato po suknele, ir siaip toks geras daiktas.
Puosnesni: pasirinkimas nedidelis. triumph yra is ko rinktis( daugiausia akropoly), kainos nuo 100 lt. Dar yra miglej, europoj. Pora maciau etam, bet brangesni. dar madoj virsuliskiu siulau paieskot, antram aukste yra kelios pardes apat trikotazo, tai ten irgi neblogu buvau radus. Kainos nuo 80 lt atrodo."

Tai va, as nusprendziau pabandyt pasivazinet po ortopedines parduotuves ir paieskoti korsetuko, kuris man ir del nugaros skausmu padetu mirksiukas.gif

O del kelnaiciu, apie kurias rasei, tai as juos jau isbandzius doh.gif Pirmus nupirkau pagal savo ismatavimus - tai jie man mazai ka suspaude schmoll.gif Po to nupirkau dydziu mazesnius, tai truputi pilvuka gal ir suspaude, bet ir perdaug spaude slaunis doh.gif matesi net per kelnes, kaip du kalniukai doh.gif Ir siaip jauti diskonforta, kad aplinkiniai zmones gali pastebeti tuos sortukus ir po trumpesniu sijonu, ir per aptemptas kelnes blush2.gif Bet cia tik mano patirtis ir nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 01 27, 12:48)
1 patarimas - sportas,
2 patarimas - sportas,

Nepykit, bet kliedesiai . Sportuoju 5 kartus savaitej, sveriu 49 kg, pilvo presas kietas kaip akmuo, bet pats pilvas vistiek atsikises, nes vaikysteje del kazkokios ligos siek tiek atsikiso sonkoliai, taip iskeldami ir pilva, tai kad sumazinti vien sportu neimanoma, o kiek dar zmoniu turinciu sveikatos problemu ir negalinciu sportuot? O graziai atrodyt norisi.... O jeigu jau gryzti prie temos, as naudoju toki elastini korsetuka, kaip platus dirzas, pasirengiu po drabuziais ir jis kazkiek prispaudzia mano beda blush2.gif
Atsakyti

Kaip rengtis, kad sumažintum pilvuką?

Koncentruokis ties tomis kūno vietomis, kurias nori išryškinti, t.y. viršutine ir apatine. Dėvėk kaklo papuošalus arba rinkis palaidinę su raštais ar siuviniais virš krūtinės.

Pasirink kelnes, kurios turi siaurėjančias ar kūgio formos klešnes. Lygus priekis, užtrauktukai šonuose ir gale pabrėš tavo figūrą, o kišenės, klostės ir aptemptos kelnės tik atkreips dėmesį į pilvuką. Tau tiks ir timpės, jeigu jos nėra per daug aptemtos ir veržiančios pilvą.

Rinkis sijonus, kurie "nesikaupia" ties liemeniu. Tiesūs ar siauresni sijonai susiaurins tavo apatinę kūno dalį, kurdami iliuziją, kad tavo linijos yra plonesnės.

Dėvėk tunikos stiliaus palaidines ir megztinius.

Dėvėk liemenuotą švarką, kuris vizualiai siaurina liemenį, tik palaidinė po juo turėtų būti laisvesnė, neaptempianti pilvuko (galima dėvėti ir tiesius švarkus, nes jie pakankamai erdvūs ir dengia pilvuką, tačiau reikia rinktis atsargiai, nes galima sukurti "burbulo" efektą).

Patarimai:

•Norėdama paslėpti pilvuką, gali juosti platų, madingą diržą, kuris ne tik nukreips dėmesį, bet ir suverš liemenį.
•Prisimink, kad tamsios spalvos plonina, todėl rinkitės tamsų "viršų".

Info is cia:
http://nifty.lt/inde...5&element_id=84
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 02 01, 11:10)
Nepykit, bet kliedesiai . Sportuoju 5 kartus savaitej, sveriu 49 kg, pilvo presas kietas kaip akmuo, bet pats pilvas vistiek atsikises, nes vaikysteje del kazkokios ligos siek tiek atsikiso sonkoliai, taip iskeldami ir pilva, tai kad sumazinti vien sportu neimanoma, o kiek dar zmoniu turinciu sveikatos problemu ir negalinciu sportuot? O graziai atrodyt norisi.... O jeigu jau gryzti prie temos, as naudoju toki elastini korsetuka, kaip platus dirzas, pasirengiu po drabuziais ir jis kazkiek prispaudzia mano beda  blush2.gif

drinks_cheers.gif man dar pries menzes maziausiai savaite padideja pilvukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelyte @ 2010 02 02, 21:30)
Kaip rengtis, kad sumažintum pilvuką?

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Sirdelyte, kokia tu saunuole thumbup.gif Patarimai tikrai thumbup.gif
Manau pravers ne vienai thumbup.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti
as taip pat turiu ta pilvuka, tai visuomet vaikstau itraukusi pilva ir nelabai matosi, o jei jau tep neiseina, tai uzsidedu kelnytes su aukstesniu liemeniu, ir pelvuka paslepiu po dirzu... mirksiukas.gif
Atsakyti