Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

O man neauga folikulai verysad.gif Paskyre vel didziule doze gonalio ir merional dar kazkokio,bet nerandu niekur apraso kas cia per vaistas. Gal kuri is jusu ji zino ka jis daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 02 19, 23:54)
O man neauga folikulai  verysad.gif Paskyre vel didziule doze gonalio ir merional dar kazkokio,bet nerandu niekur apraso kas cia per vaistas. Gal kuri is jusu ji zino ka jis daro  unsure.gif

Sveika. merional yra kaip Gonalis, tik jie geresni, naturalesni prie ju geriau auga folikulai ir jie kokybiskesni buna...
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2010 02 20, 12:23)
Sveika. merional yra kaip Gonalis, tik jie geresni, naturalesni prie ju geriau auga folikulai ir jie kokybiskesni buna...

4u.gif
Aciu uz atsakyma. Nu tikiuosi iki pirmadienio paaugs. Pirmadieni vel vaziuojam ax.gif Siaip labai pasitikiu gydytoju, viska labai issamiai aiskina. Gleivine pas mane per stora, tai sakau gal ji trukdo tiems folikulams augti g.gif
Kaip tu laikaisi? Jauciu desimtam danguj wub.gif Metik virusiukus mums cia visoms o mes tik spesim gaudyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 02 20, 13:04)
4u.gif
Aciu uz atsakyma. Nu tikiuosi iki pirmadienio paaugs. Pirmadieni vel vaziuojam  ax.gif Siaip labai pasitikiu gydytoju, viska labai issamiai aiskina. Gleivine pas mane per stora, tai sakau gal ji trukdo tiems folikulams augti  g.gif
Kaip tu laikaisi? Jauciu desimtam danguj  wub.gif Metik virusiukus mums cia visoms o mes tik spesim gaudyti  biggrin.gif

Ar tu lankais Latvijoje? ar as maisau? kaip ten eiles pas juos? ar ilgai tenka laukti?
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 02 20, 13:13)
Ar tu lankais Latvijoje? ar as maisau? kaip ten eiles pas juos? ar ilgai tenka laukti?

Jo, pas Treijsa. Pirma karta kai registravausi tai po poros savaiciu jau vaziavau, o daugiau tai jis jau pasako kuria diena atvaziuoti ir vaziuoji, nebebuna kad reikia rasytis ir vel ilgai laukti.
O jeigu klausi del eiliu jau ten vietoj kai nuvaziuoji, tai visaip buna, tenka kartais ir pasedeti siek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,kiek cia naujienu,o ka sake gyditojas del ko neauga folikulai,o kokiomis dozemis tave stimulioja ,as kai stimuliavausi skyre mazesne doze irgi mazai augo ,po vizito padidino gonalinio doze kaip ir gerai buvo ,nors pas mane jie nenoriai auga,viskas bus gerai,cia tavo pirmas ivf ax.gif as gyju kaip ir gerai ,nezinau ar gerai ar ne usidejau klipsus ant kiausintakiu ,nes pas mane jie visiskai uzake ,salinti nenorejau,rado saaugu,daugiau kaip ir viskas gerai,bandysiu dar viena ivf doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nora24 @ 2010 02 20, 13:40)
sveikutes,kiek cia naujienu,o ka sake gyditojas del ko neauga folikulai,o kokiomis dozemis tave stimulioja ,as kai stimuliavausi skyre mazesne doze irgi mazai augo ,po vizito padidino gonalinio doze kaip ir gerai  buvo ,nors pas mane jie nenoriai auga,viskas bus gerai,cia tavo pirmas ivf ax.gif as gyju kaip ir gerai ,nezinau ar gerai ar ne usidejau klipsus ant kiausintakiu ,nes pas mane jie visiskai uzake ,salinti nenorejau,rado saaugu,daugiau kaip ir viskas gerai,bandysiu dar viena ivf doh.gif

Nepasake del ko neauga. Stimuliuoja tai kasdien po 225 gonalio nuo 3 c.d. ir nuo vakar (9c.d.) merional dar paskyre. Pirmadieni ziuresim kas bus paauge. As galvoju, kad didinti tai jau nebegali, nes ir taip didele doze paskirta. Man tai su ta gleivine neramu, jei ji bus stora, tai sake net negales isodinimo daryti verysad.gif Bet tikiu, kad viskas susitvarkys dar. O siaip kelinta mazdaug c.d. ta punkcija buna? Nes jauciu jau kita savaite turtu kazkuria diena punktuoti g.gif Ir kokio dydzio turi buti folikulai per punkcija. Vakar kaip supratau apie 10 mm buvo, bet nedaug. Cia pirmas IVF.
O kur tu gydaisi? Kaip supratau po laparoskopijos dabar?
Atsakyti
jo as po laproskopijos ir histeroskopijos ,dariausi pas Treisa ,parasiau tau i az,ydomu kur Audrone dingus g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites kazkaip atsigavot visos tik veikiat kazka net idomu skaityti,
patricijaa labai linkiu tau sekmes nes zinau koks jausmas yra laukti ir kaip tikiesi kazkokiu pojuciu tad dar karta sekmes, o man dabar ramybes periodas bet palnu turiu vaziuoti i ryga kaip finansai leis.
sekmes visoms
Atsakyti
Labas merginos,

Jus man pasakykit, clomifen ir clostilbegyt tas pats vaistas ar nea??? Nes kiek ziuriu apie clomifena niekur nieko neraso, daugiausiai skiria visom clostilbegyta g.gif

Ir neprisimenu nuo kurios dienos liepe gerti ar nuo 3 c.d. ar nuo 5 c.d.???? Bet man rodos gali ir nuo tos ir nuo kitos, ar nea? Ar svarbu ar 3 ar 5 pradedi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2010 02 21, 12:40)
Labas merginos,

Jus man pasakykit, clomifen ir clostilbegyt tas pats vaistas ar nea??? Nes kiek ziuriu apie clomifena niekur nieko neraso, daugiausiai skiria visom clostilbegyta g.gif

Ir neprisimenu nuo kurios dienos liepe gerti ar nuo 3 c.d. ar nuo 5 c.d.????  Bet man rodos gali ir nuo tos ir nuo kitos, ar nea? Ar svarbu ar 3 ar 5 pradedi? smile.gif

Sveikos 4u.gif
Na pati tai negeriau nei vienu, nei kitu vaistu, bet gal tu nekvailiok ir pasiskambink gydytojui, jie jau pamirsai nuo kada gerti, o kas jei cia svarbu labai ... g.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif
kodel pas mus taip tylu,a ax.gif
siandien buvau pas aiskiarege tongue.gif
ir ji man pasake, kad vaiku susilauksiu tik 2012 metais. Tai nezinau kuo tiket...ar verta daryt tas insceminacijas toliau...bet nusiraminau, kad tikrai juos turesiu ax.gif sako bus poryte, ir labai daug sansu kad dvynukai arba pametinukai smile.gif Belieka laukti ir tiketis. Kad viskas issipildytu.

kaip jus visos gyvenat? kuo uzsieme kad taip ramu pas mus? g.gif
Atsakyti