Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

QUOTE(patricijaa @ 2010 02 17, 19:31)
As po insceminacijos. Uzuago du folikulai toje kiausideje, kurioje abejotinas pratekamumas doh.gif Bet vis tiek bandem, kai jau puregonas susileistas. Nededu daug vilciu, bet ka gali zinot ax.gif

Laikau kumstukus uz jus! 4u.gif
Atsakyti

Patricijaa paskutiniu laiku skaitau sėkmingas įstorijas, kai nieko nesitiki ima ir pavyksta :4u:Labai linkiu, kad ir Tau taip būtų 4u.gif

Kristutex informuok prašom ir šiame skyrelyje, kad Tave reikia sveikinti su ružavais linkėjimais wub.gif 4u.gif Tai gera skaityti tokias teigiamas naujienas wub.gif

AudroneM ir aš prisidedu prie sveikinimų wub.gif 4u.gif nebuvau susitikime tai iš pradžių nelabai čia susigaudžiau dėl ko Tave sveikina doh.gif lotuliukas.gif Dabar aišku drinks_cheers.gif daėjo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 18 vasario 2010 - 08:25
QUOTE(patricijaa @ 2010 02 17, 20:31)
sveikos visos smile.gif

kaip tik siandien nusipirkau duphaston tongue.gif

Audrone, sveikinu su Jusu svente. Linkiu but kartu iki grabo lentos biggrin.gif Graziu ir laimingu gyvenimo metu kartu 4u.gif

kaip sekesi 2Lviename Rygoj? Papasakok.

As po insceminacijos. Uzuago du folikulai toje kiausideje, kurioje abejotinas pratekamumas doh.gif Bet vis tiek bandem, kai jau puregonas susileistas. Nededu daug vilciu, bet ka gali zinot ax.gif

Labutis smile.gif

Tikrai Patricijaa, as irgi laikau kumstukus, kad pavyktu thumbup.gif
Nu man Rygoj nieko, normaliai..Padare tyrimus mano MB, tai sake gali buti spermos donoru, tai patenkintas visas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...Nu zodziu beda yra manyje...Nevyksta ovuliacija pas mane...Tai dbr du menesius stimuliuosim ovuliacija, israse vaistu, bet dbr neatsimenu pavadinimo..clomo..kazkoks...bet ne is tu pagrindiniu, kurie stimuliuoja, kazkokie kitokie...Tai Rygoj pirkau..Be to, Duphaston pirkau Rygoje, zymiai pigiau..Euro vaistinej paklausiau sako 47lt, dar su MEDUS kortele -5lt, tai gaunas 42Lt, o Rygoj mokejau 6latus, tai 30lt uz 20 tableciu smile.gif smile.gif ...Nu ir ka, ziuresim po stimuliacijos, jei suds, tada darys laparoskopija ( kurios as ZIAURIAI nenoriu ), o po to musiau IUI..Tai va, dbr stimuliuosimes ir dirbsim smile.gif
Zodziu, ilgas kelias per kopas:)
Atsakyti
sveikutes 4u.gif Patricija labai linkiu kad tau pavyktu 4u.gif jo Rygoje pigesni vaistai,ar buvo dag zmoniu,manau kad jau nera taip blogai,o jei laproskopija reikes darytis tai zinok nieko baisaus smile.gif as jau po operacijos ,gerai gyju,vakar siulus isiimiau,geros dieneles visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nora24 @ 2010 02 18, 10:50)
sveikutes 4u.gif Patricija labai linkiu kad tau pavyktu 4u.gif jo Rygoje pigesni vaistai,ar buvo dag zmoniu,manau kad jau nera taip blogai,o jei laproskopija reikes darytis tai zinok nieko baisaus smile.gif as jau po operacijos ,gerai gyju,vakar siulus isiimiau,geros dieneles visoms smile.gif

Ar rado ką negero??kokie planai toliau?
Atsakyti
QUOTE(patricijaa @ 2010 02 17, 20:31)
sveikos visos smile.gif

laikau kumstukus as su savo kudikeliu... wub.gif wub.gif wub.gif patricija, siunciu tau virusiuka, buk gera pagauk wub.gif
Jo, Dijav, tu vis mane suseki lotuliukas.gif vakar buvau echoskopuotis... Petrauskas sako nieko tarp kojyciu nera ir kazin ar jau beuzaugs lotuliukas.gif Siaip viskas labai gerai, vaisius issivystes, atitinkam laika ir dar kazkur 4 dienos i prieki paauges thumbup.gif vandenu norma... zodziu isejau vakar is kabineto visa issisiepusi, net nuo zmoniu nepatogu buvo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2010 02 18, 10:28)
Labutis smile.gif

Tikrai Patricijaa, as irgi laikau kumstukus, kad pavyktu thumbup.gif
Nu man Rygoj nieko, normaliai..Padare tyrimus mano MB, tai sake gali buti spermos donoru, tai patenkintas visas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...Nu zodziu beda yra manyje...Nevyksta ovuliacija pas mane...Tai dbr du menesius stimuliuosim ovuliacija, israse vaistu, bet dbr neatsimenu pavadinimo..clomo..kazkoks...bet ne is tu pagrindiniu, kurie stimuliuoja, kazkokie kitokie...Tai Rygoj pirkau..Be to, Duphaston pirkau Rygoje, zymiai pigiau..Euro vaistinej paklausiau sako 47lt, dar su MEDUS kortele -5lt, tai gaunas 42Lt, o Rygoj mokejau 6latus, tai 30lt uz 20 tableciu smile.gif smile.gif ...Nu ir ka, ziuresim po stimuliacijos, jei suds, tada darys laparoskopija ( kurios as ZIAURIAI nenoriu ), o po to musiau IUI..Tai va, dbr stimuliuosimes ir dirbsim smile.gif
Zodziu, ilgas kelias per kopas:)

Tai dirbk jau su vyru be pertrauku smileysex.gif lotuliukas.gif Linkiu, kad tau tas kelias butu kuo trupmesnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 18 vasario 2010 - 13:05
QUOTE(kristutex @ 2010 02 18, 14:14)
laikau kumstukus as su savo kudikeliu...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  patricija, siunciu tau virusiuka, buk gera pagauk  wub.gif
Jo, Dijav, tu vis mane suseki  lotuliukas.gif   vakar buvau echoskopuotis... Petrauskas sako nieko tarp kojyciu nera ir kazin ar jau beuzaugs  lotuliukas.gif  Siaip viskas labai gerai, vaisius issivystes, atitinkam laika ir dar kazkur 4 dienos i prieki paauges  thumbup.gif  vandenu norma... zodziu isejau vakar is kabineto visa issisiepusi, net nuo zmoniu nepatogu buvo  blush2.gif

Didziausi ir ruzaviausi sveikinimai wub.gif Faina wub.gif thumbup.gif Ir toliau, kad viskas taip gerai klostytusi 4u.gif
***** o MB susirgo. Jauciu koks gripas verysad.gif Laikosi 38 temp. doh.gif O rytoj i Riga vaziuoti turim. Bijau dabar as kad neuzsikresciau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 18 vasario 2010 - 15:04
QUOTE(mykolina @ 2010 02 18, 16:03)
Didziausi ir ruzaviausi sveikinimai  wub.gif Faina  wub.gif  thumbup.gif Ir toliau, kad viskas taip gerai klostytusi  4u.gif
***** o MB susirgo. Jauciu koks gripas  verysad.gif Laikosi 38 temp.  doh.gif O rytoj i Riga vaziuoti turim. Bijau dabar as kad neuzsikresciau  unsure.gif

Zinok, jei MB su temperatura ir planuojat daryt spermos tyrima, tai itariu, kad nelabai gerai unsure.gif ...nes kai mes daremes vilniuj tyrima ir MB su temp. buvo, tai rezultatai ne kokie buvo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kristutex @ 2010 02 18, 14:14)
laikau kumstukus as su savo kudikeliu...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  patricija, siunciu tau virusiuka, buk gera pagauk  wub.gif
Jo, Dijav, tu vis mane suseki  lotuliukas.gif  vakar buvau echoskopuotis... Petrauskas sako nieko tarp kojyciu nera ir kazin ar jau beuzaugs  lotuliukas.gif  Siaip viskas labai gerai, vaisius issivystes, atitinkam laika ir dar kazkur 4 dienos i prieki paauges  thumbup.gif  vandenu norma... zodziu isejau vakar is kabineto visa issisiepusi, net nuo zmoniu nepatogu buvo  blush2.gif
Papildyta:

Tai dirbk  jau su vyru be pertrauku  smileysex.gif    lotuliukas.gif  Linkiu, kad tau tas kelias butu kuo trupmesnis  4u.gif

Ai dbr kol stimuliuojanciu nepradejau, tai pailsesiu, o po to kai pradesiu stimuliacija, tai jamsimes darbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dirbam ir dbr, bet kai zinai, kad tusciais saudom, tai ner azarto smile.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(kristutex @ 2010 02 18, 21:14)
   vakar buvau echoskopuotis... Petrauskas sako nieko tarp kojyciu nera ir kazin ar jau beuzaugs  lotuliukas.gif  Siaip viskas labai gerai, vaisius issivystes, atitinkam laika ir dar kazkur 4 dienos i prieki paauges  thumbup.gif  vandenu norma... zodziu isejau vakar is kabineto visa issisiepusi, net nuo zmoniu nepatogu buvo  blush2.gif
Papildyta:

Roziniai sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriuxxx: 18 vasario 2010 - 16:57
QUOTE(2Lviename @ 2010 02 18, 16:49)
Zinok, jei MB su temperatura ir planuojat daryt spermos tyrima, tai itariu, kad nelabai gerai unsure.gif ...nes kai mes daremes vilniuj tyrima ir MB su temp. buvo, tai rezultatai ne kokie buvo unsure.gif

Ne nedarys yrimo, kita savaite IVF laukia doh.gif Kazin ar nepakenks ta temperatura g.gif Dabar svarbu man neuzsikresti.
Atsakyti
Papasakok

Ar būtų tau per daug, jei tavęs paprašyčiau
Papasakot savas akimirkas tėvystės pažintos,
Kai pirmąkart ant savo rankų kūdikėlį tu išvydai –
Širdis suspurdo? Gyvenimas apsivertė aukštyn? Prašau tavęs, papasakok...

Pirma, sakyk, kaip akys jo atrodo tavo akimis, maldauju –
Kokiu žvilgsniu jos žvelgė tau, kai pamatei tada?
Ar josios didelės? Ar gilios? Ar jų spalva nudažė tau pasaulį?
Paskęst, nugrimst norėčiau amžiams šito žvilgsnio skvarbume...

Tada sakyk, labai prašau, ką pajutai paširdžiuj
Kai judesius pilvelyje pradėjo jis paišyt?
Arba kai pirmąkart jis žingsnį žengė link tavęs bekrykščiant?
Svajoju būti tuo taku, kur eina, bėga jis...

Dar įdomu kaip kvepia motinystės pienas, –
Ar besiskleidžiančiu tyru ramunės žiedu, tu sakyk?
Uosle sava pajust visa širdim norėčiau
Beglaudžiant prie krūtinės saldų kūdikėlio kvapą - užuosti jį, pažint.

Dar, meldžiamasis, pasakyk, ką tu lytėjimu jauti,
Kai glostai švelnutėlį, skaistų kūdikio veidelį?
Kai savo delnuose jį bemyluodamas nuo meilės jam kaisti –
Bent kartą taip lytėdamas sudegt šitoj ugny tetrokštu!

Ir dar, sakyk, koks jausmas tau užvaldo tėviškąją širdį,
Kai pamatai sužibusius krislus mažiuko akyse? –
Ar perveria tave šios ašaros akimirksniu kaip durklas?
Ir šitą geliančią dejonę aš degu pajust, iškęst...

Ir paskutinį kartą tavęs paprašysiu – įsileisk mane į savo širdį,
Kad pamatyt, užuost, pajaust ir palytėt akimirką galėčiau
Akies bent krašteliu sulauktą tavąjį stebuklą – patikėki,
Nėra pasauly nieko, ko labiau už viską aš norėčiau...

/Rosita K./

Su vaisingumo problemomis susipažinkime iš pirmų lūpų. Tikros, neišgalvotos istorijos - mūsų stiprybės šaltinis. Vaisingumo asociacija pristato skyrelį „Mūsų patirtis“, kuriame šeimos dalinasi patirtimi siekiant pagrindinio gyvenimo tikslo - ilgai laukto ir išsvajoto mažylio. Kiekviena patirtis yra didelė vertybė, kuria pasidalinus ne viena pora įgaus daugiau ryžto ir atkaklumo, todėl labai raginame rašyti šeimas ne tik įveikusias nevaisingumo pinkles, bet ir šeimas, kurios tebededa dideles pastangas siekdamos iš jų išsivaduoti. Taipogi, mums itin svarbi yra tų šeimų patirtis, kurios tėvystės išgyvenimus bei pojūčius patiria tapdami įtėviais. Kviečiame ne tik moteris, bet ir vyrus tapti savo asmeninės patirties kūrėjais – jūsų indėlis yra svarbus žvelgiant į patirtį kitu rakursu.

Dėkojame šeimoms, kurios pasidalino savo potyriais, išgyvenimais ir jausmais, patirtais žengiant šiuo keliu. Ypač malonu ir šilta, kuomet visas pastangas ir nenuilstančius kūdikio ieškojimus apvainikuoja tokio triumfo įrodymas – jūsų vaikelio mums atsiųsta nuotrauka. 4u.gif

Viliamės, jog šios mūsų patirtys šeimoms, tebegyvenančioms viltimi ir lūkesčiu susilaukti kūdikio, suteiks stiprybės siekiant šio tikslo.

Istorijas skaitykite Vaisingumo asociacijos internetinio puslapio rubrikoje „Mūsų patirtis“. Ją rasite paspaudę ant nuorodos Nevaisingumas. Savo išgyvenimus, istorijas kviečiame rašyti Vaisingumo asociacijai elektroniniu paštu: rosita@vaisingumoasociacija.lt. Rašyti istorijas galite ir anonimiškai. Mes įsipareigojame vykdyti Jūsų sprendimą.

Padėkime vieni kitiems atverdami savo širdis! Juk tai mažiausia, ką galime padaryti vieni kitų vardan! 4u.gif

Širdingai,
Vaisingumo asociacija wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 19 vasario 2010 - 17:14
sveikos mergaites 4u.gif

aciu visoms uz palinkejimus ir siunciamus virusiukus smile.gif Po kol kas nieko itartino nejauciu g.gif

kaip faina Kristutex, kad turesi mergyte thumbup.gif Mano svajone ax.gif

Atsakyti