QUOTE(patricijaa @ 2010 02 17, 20:31)
sveikos visos
As po insceminacijos. Uzuago du folikulai toje kiausideje, kurioje abejotinas pratekamumas
Bet vis tiek bandem, kai jau puregonas susileistas. Nededu daug vilciu, bet ka gali zinot
laikau kumstukus as su savo kudikeliu...
patricija, siunciu tau virusiuka, buk gera pagauk
Jo, Dijav, tu vis mane suseki
vakar buvau echoskopuotis...
Petrauskas sako nieko tarp kojyciu nera ir kazin ar jau beuzaugs
Siaip viskas labai gerai, vaisius issivystes, atitinkam laika ir dar kazkur 4 dienos i prieki paauges
vandenu norma... zodziu isejau vakar is kabineto visa issisiepusi, net nuo zmoniu nepatogu buvo
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2010 02 18, 10:28)
Labutis
Tikrai Patricijaa, as irgi laikau kumstukus, kad pavyktu
Nu man Rygoj nieko, normaliai..Padare tyrimus mano MB, tai sake gali buti spermos donoru, tai patenkintas visas
...Nu zodziu beda yra manyje...Nevyksta ovuliacija pas mane...Tai dbr du menesius stimuliuosim ovuliacija, israse vaistu, bet dbr neatsimenu pavadinimo..clomo..kazkoks...bet ne is tu pagrindiniu, kurie stimuliuoja, kazkokie kitokie...Tai Rygoj pirkau..Be to, Duphaston pirkau Rygoje, zymiai pigiau..Euro vaistinej paklausiau sako 47lt, dar su MEDUS kortele -5lt, tai gaunas 42Lt, o Rygoj mokejau 6latus, tai 30lt uz 20 tableciu
...Nu ir ka, ziuresim po stimuliacijos, jei suds, tada darys laparoskopija ( kurios as ZIAURIAI nenoriu ), o po to musiau IUI..Tai va, dbr stimuliuosimes ir dirbsim
Zodziu, ilgas kelias per kopas:)
Tai dirbk jau su vyru be pertrauku
Linkiu, kad tau tas kelias butu kuo trupmesnis
Kiekvienam žmogui duota užtektinai jėgų įvykdyti tai, kuo jis yra įsitikinęs. (Gėtė)