Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

QUOTE(kristutex @ 2010 02 03, 20:09)
lotuliukas.gif  mu koks juokais, kai isivaizduoju tave istikta priepolio nuo pykcio  lotuliukas.gif 
Na mano  nestuke.gif  tai gerai, nu tikiuosi bent jau taip...  ax.gif Kita savaite pas gydytoja einu, po ilgos pertraukos, tai degu nekantrumu labai  blush2.gif

Ir dar virusiuku nuo manes .....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Manau ju per daug nebus  blush2.gif

Sveikutes mergytes 4u.gif
Nebus nebus perdaug, svarbu kad visos pagautumem rolleyes.gif
Puiku kad viskas gerai tau wub.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites, oi ta ziema as irgi va jau antra diena su autiku vaziuoju nes bijau i pusni isesti. aciu kristutex uz gerus norus ir viruso skleidima, parasyk kaip seksis pas gydytoja ka pasakys, o pas koki tu lankysiesi gydytoja ar i Ryga vaziuosi? na sekmes vaziuojant per pusnis ir lauksiu ziniu smile.gif
Atsakyti
labukas, kaip pries savaitgali,mergaites laikosi?
Gal galit pakonsultuot ar mano tyrimai geri ar ne? g.gif
FSH - 6,62
LH - 11,72
prolaktinas - 359,70

Ir taip ziuriu ir taip... doh.gif
Atsakyti
Patvirtno polocistiniu kiausidziu sindroma... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(staile @ 2010 02 08, 17:41)
Patvirtno polocistiniu kiausidziu sindroma... verysad.gif

Suduks sad.gif Kokie tolimesni planai? Gydysies vaistais ar darys laparoskopija?
Atsakyti
Net nzn ka ir daryt.. liepe pagert closterbegyto ir 21 c.d. pas ja dar atvaryt, dar tyrimus padarys... gerai kur toliau buy palekt, bet va, kad MB darbas ant klaustuko... pries 3 metus dare laporoskopija ir nieko nesigavo... tai galva susisukus dabar kaip reikiant....

o kaip tavo nestuke.gif auga? oj kaip grazu man tie pilvukai smile.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites, kazkaip ramu cia pas mus,
staile parasiau tau laiskeli:)
pas mane dabar periodas kaip nieko nedarau nes nera pinigu,o kaip sekais musu nestuke.gif , ar jau auga pilveliai? smile.gif , parasykit nors trumpai juk zinot kaip mums idomu.
sekmes visoms
Atsakyti
Mano pilvas trikampis, issmailejes ties bamba ir kyla is po krutines, o ne nuo apacios doh.gif Buvau sutikusi drauge, kuri 2 menesiais nestesne, tai ji vis dar be pilvo unsure.gif Busiu stooooora lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms..
Pasidalino ziuriu visos praitos savaites orais, o daugiau tikrai tyluma rolleyes.gif
Na, jei nieks naujo nevyksta, tai musiau visos tik paskaitom, paziurim ir viskas smile.gif
As vkr buvau echoskopa pasidaryti Nemuno poliklinikoj...Tai dirbo Vilimiene ir kita kazkokia...Tai pradejo klausinet kam tas echoskopas..sakau nu reik..sak ogydotes kur nors..sakau nu jo...Nu trumpai papasakojau, tai kai pradejo jos man abi ten viena per kita aiskint, kad prolaktina reikia ziuret per endakrinologa, kad kraujo tyrimas nieko neparodo ir bla bla bla....Ir padare echoskopa irgi sako, kazi ar nebus policistinis kiausidziu sindromas...sako plaukuotumas nepadidejes..sakau nu nea.....Tai va..nelabai man patiko ju tos kalbos....
Dabar lauksiu pirmadienio ir vizito i Ryga...Ziuresim ka pasakys ten gydytojas g.gif
Papildyta:
QUOTE(AudroneM @ 2010 02 10, 12:04)
Mano pilvas trikampis, issmailejes ties bamba ir kyla is po krutines, o ne nuo apacios  doh.gif Buvau sutikusi drauge, kuri 2 menesiais nestesne, tai ji vis dar be pilvo unsure.gif Busiu stooooora  lotuliukas.gif

Nugi smagu, kad busi storuliuke..taip ir turi buti thumbup.gif ...Na aisku PO nestumo tas storumas nelabai patinka visom, bet kai laukiesi, tai fainai smile.gif
O smailejantis pilvukas pagal senovinius paprocius ka sako?Mergaite ar berniukas? mirksiukas.gif
Atsakyti
[/quote]
Papildyta:
O smailejantis pilvukas pagal senovinius paprocius ka sako?Mergaite ar berniukas? mirksiukas.gif
[/quote]

Nezinau ka sako senoliai, bet pazystami sako, kad turesiu berna unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2010 02 10, 12:38)
Labutis visoms..
Pasidalino ziuriu visos praitos savaites orais, o daugiau tikrai tyluma rolleyes.gif
Na, jei nieks naujo nevyksta, tai musiau visos tik paskaitom, paziurim ir viskas smile.gif
As vkr buvau echoskopa pasidaryti Nemuno poliklinikoj...Tai dirbo Vilimiene ir kita kazkokia...Tai pradejo klausinet kam tas echoskopas..sakau nu reik..sak ogydotes kur nors..sakau nu jo...Nu trumpai papasakojau, tai kai pradejo jos man abi ten viena per kita aiskint, kad prolaktina reikia ziuret per endakrinologa, kad kraujo tyrimas nieko neparodo ir bla bla bla....Ir padare echoskopa irgi sako, kazi ar nebus policistinis kiausidziu sindromas...sako plaukuotumas nepadidejes..sakau nu nea.....Tai va..nelabai man patiko ju tos kalbos....
Dabar lauksiu pirmadienio ir vizito i Ryga...Ziuresim ka pasakys ten gydytojas g.gif
Papildyta:

Sveikos 4u.gif
@Lviename, tu tik jau neimk i sirdi ka koks gydytojas kalba doh.gif klausyk Rygoj gydytojo kuris spec. nevaisingume.
Parasyk po vizito pas Treisa mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar skaitete sita straipsni http://www.delfi.lt/...php?id=28870297 doh.gif ir straipsni prie stai kur pasisako Salaseviciute...
nu kazkoks kosmaras klausykit, pasak Salaseviciutes, nevaisingos seimos mokes pinigus anoniminems gimdyvems ir taip nusipirks kudikius... nu zinok dar baisesnio pasisakymo ir negalejo sugalvoti... merginos nepatingekite pakomentuoti ir padekime nevaisingumo asociacijai, kuri mus atstovauja, apginti mus ir paneigti tokias nesamones ...
Atsakyti