Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

Siumetines ziemos vairavimo ypatumai lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi neturiu asmeninio telefono gyd tai pasiskambinau i kabineta astiliepe akusere pasakiau kas mane neramina del tokio kraujavimo sako nieko negaliu patarti laukit antraidneio ir ateikit pas gydytoja kada ji dirba. nuo vakar vakaro nei laselio kraujo nebepasirodo tai nejau cia man skaityti buvo menesines keturias dienas per kurias iskryto 10 lasu vaizdziai tariant doh.gif nu ir isitaisiau galvos skausma.
o gal kuri is jusu mergaites vaikstot pas gyd. Petrauskiene ir turit kokius jos kontaktinius duomenis g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2010 01 29, 13:42)
kadangi neturiu asmeninio telefono gyd tai pasiskambinau i kabineta astiliepe akusere pasakiau kas mane neramina del tokio kraujavimo  sako nieko negaliu patarti laukit antraidneio ir ateikit pas gydytoja kada ji dirba. nuo vakar vakaro  nei laselio kraujo nebepasirodo tai nejau cia man skaityti buvo menesines keturias dienas per kurias iskryto 10 lasu vaizdziai tariant  doh.gif nu ir isitaisiau galvos skausma.
o gal kuri is jusu mergaites vaikstot pas gyd. Petrauskiene ir turit kokius jos kontaktinius duomenis  g.gif

Sveikos visos merginos 4u.gif
Inetum, i az tau parasiau mirksiukas.gif
Beje apie akusere ta, su kuria kalbejai doh.gif mane ir ne tik mane, bet ir drauges mano jinai pradzioje agituodavo pereiti pas kita gydytoja, sako ko jus cia visos kaip isproteje einat pas ta Petr., ir siaip kai ne prie gydytojos, tai jinai man tokia nelabai maloni budavo doh.gif bet dabar kai jau kokie 5 metai kai lankausi, tai apsiprato matyt, kad manes jau nebepervilios pas kita gyd., tai bendraujam normaliai lotuliukas.gif
Jei viena karta i pusni su masina ivaziuociau, tai matomai daugiau vairuoti niekas nebepriverstu lotuliukas.gif as ir dabar nevairuoju, velniop man tas stresas blush2.gif
Aisku bepigu man kalbeti kai iki darbo 6 min. kelio ir siandiena su tokiu pasimegavimu atejau, kad buciau dar ejusi kokius 2 km, koks geras oras buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 29 sausio 2010 - 13:22
aciu kristutex dar karta uz numeriuka 4u.gif
pasiskambinau gyd ir teisybe pasakius visai susimaisiau arba ji sunkiai atgamino su kuo kalba nes vis del to nesenia tik pradejau g.gif eiti arba jau savaitgalio nuotaikomis gyvena lotuliukas.gif
pasakiau kad taip ir taip teplioja niekaip neprasimusa normaliai mm ka cia man daryti sako testa daryk ir jei ka vartok duphastona toliau o tai sakau ar naudoti tas zvakutes kur man israsete uzdegymui gydyti jei nustos teplioti ir nebesusirgsiu normaliai ne sako nevartok ir viskas. turbut teks eiti pas ja antradieni ir prasytis kad priimtu be registravimo na aisku pirma leksiu isigyti NT ir paziureti ka jis rodys nors kai dariausi sestadieni tai rode riebu I

visoms silto ir grazaus savaitgalio o as bandysiu rasti kelia namo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Ir vėl sninga...............................penktadienį nuvalė kelią, šeštadienį vėl prisnigo, šiandien sninga visą dieną................vėl per pusnynus teks klampoti............su mašina be šansų..............džipas nebe pravažiuoja doh.gif klimpsta lotuliukas.gif
Jau man tas sniegas po biškutį gun_bandana.gif
hihihi.gif

Kaip laikotės?
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 02 01, 15:18)
Labas visoms 4u.gif
Ir vėl sninga...............................penktadienį nuvalė kelią, šeštadienį vėl prisnigo, šiandien sninga visą dieną................vėl per pusnynus teks klampoti............su mašina be šansų..............džipas nebe pravažiuoja  doh.gif klimpsta lotuliukas.gif
Jau man tas sniegas po biškutį  gun_bandana.gif 
hihihi.gif

Kaip laikotės?

Sveikos 4u.gif
na zinokit ir man ta ziema jau igriso... sukandusi dantis jau einu i darba per pusnis doh.gif o siandiena kaip tycia dar ir puste tiesiai i akis gun_bandana.gif

Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif na siemet ziema tai seniai tokios nebuvo ,gerai kad man nereikia niekur eiti smile.gif jei dar per nakti pasniks tai bus kosmaras doh.gif nei paeiti nei pavaziuoti,o kas toliau gyvena tai is vis kaip atvaziuoti iki miesto ,Dijav kastuva i rankas ir i darba[zinoma juokauju] rolleyes.gif ,kaip kitos mergaites laikotes ar neuzpuste g.gif
Atsakyti
QUOTE(nora24 @ 2010 02 01, 18:11)
Sveikos mergytes 4u.gif na siemet ziema tai seniai tokios nebuvo ,gerai kad man nereikia niekur eiti smile.gif jei dar per nakti pasniks tai bus kosmaras  doh.gif nei paeiti nei pavaziuoti,o kas toliau gyvena tai is vis kaip atvaziuoti iki miesto ,Dijav kastuva i rankas ir i darba[zinoma juokauju] rolleyes.gif ,kaip kitos mergaites laikotes ar neuzpuste g.gif

Ką tik gįžau iš kiemo, kąsiau 2 val.karsta.gif .....vaizdelis toks, koks buvo prieš tai, pusnys didžiulės, iš mano su vyru kąsimo,jokios naudos swoon.gif nežinau,kaip reiks rytoj nusigauti iki miesto lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
sveikutes visom, kaip sklinda virusas? nestuke.gif
gal kas jau nestuke.gif
kazkuri zadejot vaziuot pas usoniene i klinika po nauju nesigirdi atsiliepimu, man tai neiseina dabar vaziuot nes vyras antras menesis algos negauna tai reik suktis vosne is santaupu, o vizitus pas daktarus reik laikinai atide.
parasykit kaip jums musu brangios nestukes sekasi, ar gerai jauciates ?
na visoms sekmes iriantis per pusnis kam ratuotom kam pesciom. smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos tylu cia pas mus kazkaip g.gif
siandien pagaliau pirma diena kaip isvaziavu normaliai neuzklimpusi aciu oreliui kad neuzpuste sianakti bet idomu kaip grysiu nes kaip ir vel sniega su veju smarkiu pranesa doh.gif
vakar is darbo gryzau ir radau savo mergyte visa degancia nesuprantu kur cia ka pasigavo nes nei kosejo nei slogavo visa laika tokia zvali svekute buvo ir staiga uzpuole kazkas doh.gif tai visa naktis be miege praejo tai jei darbe kur po stalu neuzmygsiu bus gerai lotuliukas.gif

kaip jus laikotes kokios nuotaikos 4u.gif sakote ziema jau atsibodo bet kai pamatau vaikus raudonasi zandukais siauciancius po sniega su rogutem ar taip lakstancius pagalvoju kad labai gerai kad tokia ziema vis maziau prei tu kompiuteriu sedi ir sveikesni auga. kad ir kiek vargo tas sniegas atnesa bet as jau buvau pasiilgusi tikros lietuviskos ziemos ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ir iš pagaliau išvažiavau šiandien su mašina savo clap.gif .......nu bet sako vėl pradės snigti karsta.gif tai man jaučiu prasidės epilepsijos priepuoliai nuo nervų swoon.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kaip nestuke.gif gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 02 03, 11:56)
Sveikutės 4u.gif
Ir iš pagaliau išvažiavau šiandien su mašina savo clap.gif .......nu bet sako vėl pradės snigti karsta.gif tai man jaučiu prasidės epilepsijos priepuoliai nuo nervų swoon.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip  nestuke.gif  gyvenate?

lotuliukas.gif mu koks juokais, kai isivaizduoju tave istikta priepolio nuo pykcio lotuliukas.gif
Na mano nestuke.gif tai gerai, nu tikiuosi bent jau taip... ax.gif Kita savaite pas gydytoja einu, po ilgos pertraukos, tai degu nekantrumu labai blush2.gif

Ir dar virusiuku nuo manes ..... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Manau ju per daug nebus blush2.gif
Atsakyti