[quote=AudroneM,2010 11 12, 19:47]
2Lviename, va va, as tave irgi uzciokinau kitame skyrelyje Maciau, kad startavai su IUI. Laikau uz tave kumscius! Uj butu bajeris, jei ir tu ateinancia liepa gimdytum, kaip mudvi siemet su kristutex O kodel IUI dareisi pas Usoniene? Nebevazineji i Ryga?
Oh tu, sakau tyliai as cia prasisuksiu, jei bus geru rezultatu, tada pranesiu, bet ne velnio, neizdege
Nu jo, startavom su pirmu IUI ir cia LT ...
Ai tokia durna situacija gavosi...As iki geguzes vazinejau i LV ir po to nusprendziau, kad reik man LP..Kai man LV pasake kaina, kad apie 4000lt , sakau ai tiek to, pasidarysiu cia, PNVZ..Nu ir geguzes menesi apturejau as ta LP ..Kurios labai nenorejau, bet va pasidariau ir gerai..Padare prisimenu man ja 5dieni, 6dieni issiprasiau namo, 7dieni jau laksciau su dviraciu ir 1dieni ejau darbam
Nu po tos LP man susitvarke ciklas...pasidare ciki piki be jokiu vaistu, be nieko...Tai sakau bandom naturaliai ir niekur nebevazinejom visa vasara...tada rugseji buvom atostogu ir grize va spali sakau gal bandom cia vietoj...Nu sakau apie ta U geri atsiliepimai ir varom...Nu ir nuvarem..Tai padare man ta IUI, tik nezinau kaip cia bus...Nes dare naturaliame cikle, su vienu folikulu, kuris buvo apie 24mm, bet pasidarius PGR tyrima, rodo, kad O ivyko...Mano MB turtas pavyzdinis, tai dabar laukiu...Jei sis ciklas nueis suniui ant uodegos, tai kita cikla stimuliuosiuos ir vel IUI bandysim....
Va tokia tai mano istorija per si gera pusmeti...
kaip jusu atzaleles auga??Kitos irgi nieko neraso..musiau naujienu jokiu, arba kazkur kitur rasinejasi..kaip patricijaa idomu ir kitos???
QUOTE(2Lviename @ 2010 11 18, 21:31)
Nu po tos LP man susitvarke ciklas...pasidare ciki piki be jokiu vaistu, be nieko...Tai sakau bandom naturaliai ir niekur nebevazinejom visa vasara...tada rugseji buvom atostogu ir grize va spali sakau gal bandom cia vietoj...Nu sakau apie ta U geri atsiliepimai ir varom...Nu ir nuvarem..Tai padare man ta IUI, tik nezinau kaip cia bus...Nes dare naturaliame cikle, su vienu folikulu, kuris buvo apie 24mm, bet pasidarius PGR tyrima, rodo, kad O ivyko...Mano MB turtas pavyzdinis, tai dabar laukiu...Jei sis ciklas nueis suniui ant uodegos, tai kita cikla stimuliuosiuos ir vel IUI bandysim....
kaip jusu atzaleles auga??Kitos irgi nieko neraso..musiau naujienu jokiu, arba kazkur kitur rasinejasi..kaip patricijaa idomu ir kitos???
Sveikute
Sekmes ir tik paties geriausio rezultato Norejau paklausti tik kodel daro IUI jei vyro turtas pavyzdinis
QUOTE(mykolina @ 2010 11 18, 21:40)
Sveikute
Sekmes ir tik paties geriausio rezultato Norejau paklausti tik kodel daro IUI jei vyro turtas pavyzdinis
Gal spermiukai patys nenueina iki igmdos, gal nuzudo mano hormonai juos...testo po sueities nedariau...del to tikriausiai ir daro ...jei sitas reikalas nepavyksta, tada IVF lieka..bet pradziai cia paprasciau ir pigiau
QUOTE(2Lviename @ 2010 11 18, 21:42)
Gal spermiukai patys nenueina iki igmdos, gal nuzudo mano hormonai juos...testo po sueities nedariau...del to tikriausiai ir daro ...jei sitas reikalas nepavyksta, tada IVF lieka..bet pradziai cia paprasciau ir pigiau
Sekmes didziausios
Merginos, gal kuri lanketes ar atlikot tyrimus SORPO medicinos tyrimu centre? Kiek zinau Panevezyje jis atsidare sia vasara..
QUOTE(amita @ 2010 11 20, 07:12)
Merginos, gal kuri lanketes ar atlikot tyrimus SORPO medicinos tyrimu centre? Kiek zinau Panevezyje jis atsidare sia vasara..
As teb darausi...Yra Vilniaus gatveje prie turgaus...Del kainos, jeigu, tai brangiau nei endemike ir dar uz kraujo paemima ima 5lt...Bet man labiau patinka nei endemike todel, kad kita diena gali rezultatus suzinoti
QUOTE(2Lviename @ 2010 11 20, 09:18)
As teb darausi...Yra Vilniaus gatveje prie turgaus...Del kainos, jeigu, tai brangiau nei endemike ir dar uz kraujo paemima ima 5lt...Bet man labiau patinka nei endemike todel, kad kita diena gali rezultatus suzinoti
Dar skaiciau, jog ten konsultuoja abu ginekologai Petrauskai..
QUOTE(amita @ 2010 11 20, 20:35)
Dar skaiciau, jog ten konsultuoja abu ginekologai Petrauskai..
Ir as sita girdejau
Mergaites o HCG pas mus niekur nepadaro ta pacia diena? Nemuno poliklinikoj tai tik kita diena buna, dar atsidare kazkokia siauliu laboratorija zaroj, gal ten jie padarytu ta pacia diena
QUOTE(mykolina @ 2010 11 21, 12:28)
Mergaites o HCG pas mus niekur nepadaro ta pacia diena? Nemuno poliklinikoj tai tik kita diena buna, dar atsidare kazkokia siauliu laboratorija zaroj, gal ten jie padarytu ta pacia diena
kazkur girdejau, kad Konsultacinej padaro, bet tipo brangu labai apie 100lt....O daugiau tai nemanau, kad kazkur galima butu pasidaryti, kad suzinotum ta pacia diena atsakyma, nes praktiskai visos tyrimu institucijos veza i labaratorijas...Dazniausiai i Vilniu...ir atsakymas kita diena buna...
QUOTE(Stileta @ 2010 11 22, 20:31)
Mergaites,
Cia kuri laika su vienos drauges forumietes Joletes pagalba organizavom susitikima su seimo nare V. Baltraitiene. Taigi, kai jau viskas stojosi i vietas, tai informuoju
Kad Gruodzio 11d (sestadieni) 13 val Labunavos bendruomenes salej organizuojamas pasisedejimas prie arbatos puodelio su seimo nare Virginija Baltraitiene. Tema- abieju pateiktu dirbtinio apvaisinimo projektu aptarimas. Neseniai kalbejau su Vaisingumo Asociacija, jie atsius savo atstova . Jeigu gales, i diskusija atvaziuos ir gyd. Z. Zeba.
V. Baltraitiene pazadejo pakalbinti i diskusija atvaziuoti ir D. Mikutiene
Nelikit abejingos, isirasykit sita susitikima i savo dienotvarkes. Netylekim
Cia kuri laika su vienos drauges forumietes Joletes pagalba organizavom susitikima su seimo nare V. Baltraitiene. Taigi, kai jau viskas stojosi i vietas, tai informuoju
Kad Gruodzio 11d (sestadieni) 13 val Labunavos bendruomenes salej organizuojamas pasisedejimas prie arbatos puodelio su seimo nare Virginija Baltraitiene. Tema- abieju pateiktu dirbtinio apvaisinimo projektu aptarimas. Neseniai kalbejau su Vaisingumo Asociacija, jie atsius savo atstova . Jeigu gales, i diskusija atvaziuos ir gyd. Z. Zeba.
V. Baltraitiene pazadejo pakalbinti i diskusija atvaziuoti ir D. Mikutiene
Nelikit abejingos, isirasykit sita susitikima i savo dienotvarkes. Netylekim
Mergaitės labai laukiam svečiuose
Laba diena, mergaites, Gal galite suteikti info kur Panevezyje atlieka Histerosalpingografija? Kokios kainos ir ar su siuntimu reikia ar be jo? Aciu