Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

[quote=AudroneM,2010 11 12, 19:47]
2Lviename, va va, as tave irgi uzciokinau kitame skyrelyje mirksiukas.gif Maciau, kad startavai su IUI. Laikau uz tave kumscius! Uj butu bajeris, jei ir tu ateinancia liepa gimdytum, kaip mudvi siemet su kristutex 4u.gif O kodel IUI dareisi pas Usoniene? Nebevazineji i Ryga?

Oh tu, sakau tyliai as cia prasisuksiu, jei bus geru rezultatu, tada pranesiu, bet ne velnio, neizdege lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu jo, startavom su pirmu IUI ir cia LT blush2.gif ...

Ai tokia durna situacija gavosi...As iki geguzes vazinejau i LV ir po to nusprendziau, kad reik man LP..Kai man LV pasake kaina, kad apie 4000lt , sakau ai tiek to, pasidarysiu cia, PNVZ..Nu ir geguzes menesi apturejau as ta LP smile.gif..Kurios labai nenorejau, bet va pasidariau ir gerai..Padare prisimenu man ja 5dieni, 6dieni issiprasiau namo, 7dieni jau laksciau su dviraciu ir 1dieni ejau darbam lotuliukas.gif
Nu po tos LP man susitvarke ciklas...pasidare ciki piki be jokiu vaistu, be nieko...Tai sakau bandom naturaliai ir niekur nebevazinejom visa vasara...tada rugseji buvom atostogu ir grize va spali sakau gal bandom cia vietoj...Nu sakau apie ta U geri atsiliepimai ir varom...Nu ir nuvarem..Tai padare man ta IUI, tik nezinau kaip cia bus...Nes dare naturaliame cikle, su vienu folikulu, kuris buvo apie 24mm, bet pasidarius PGR tyrima, rodo, kad O ivyko...Mano MB turtas pavyzdinis, tai dabar laukiu...Jei sis ciklas nueis suniui ant uodegos, tai kita cikla stimuliuosiuos ir vel IUI bandysim....smile.gif

Va tokia tai mano istorija per si gera pusmeti...smile.gif

kaip jusu atzaleles auga??Kitos irgi nieko neraso..musiau naujienu jokiu, arba kazkur kitur rasinejasi..kaip patricijaa idomu ir kitos??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2010 11 18, 21:31)
Nu po tos LP man susitvarke ciklas...pasidare ciki piki be jokiu vaistu, be nieko...Tai sakau bandom naturaliai ir niekur nebevazinejom visa vasara...tada rugseji buvom atostogu ir grize va spali sakau gal bandom cia vietoj...Nu sakau  apie ta U geri atsiliepimai ir varom...Nu ir nuvarem..Tai padare man ta IUI, tik nezinau kaip cia bus...Nes dare naturaliame cikle, su vienu folikulu, kuris buvo apie 24mm, bet pasidarius PGR tyrima, rodo, kad O ivyko...Mano MB turtas pavyzdinis, tai dabar laukiu...Jei sis ciklas nueis suniui ant uodegos, tai kita cikla stimuliuosiuos ir vel IUI bandysim....smile.gif

Va tokia tai mano istorija per si gera pusmeti...smile.gif

kaip jusu atzaleles auga??Kitos irgi nieko neraso..musiau naujienu jokiu, arba kazkur kitur rasinejasi..kaip patricijaa idomu ir kitos??? mirksiukas.gif

Sveikute 4u.gif
Sekmes ir tik paties geriausio rezultato wub.gif Norejau paklausti tik kodel daro IUI jei vyro turtas pavyzdinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 18, 21:40)
Sveikute  4u.gif
Sekmes ir tik paties geriausio rezultato  wub.gif Norejau paklausti tik kodel daro IUI jei vyro turtas pavyzdinis  blush2.gif

Gal spermiukai patys nenueina iki igmdos, gal nuzudo mano hormonai juos...testo po sueities nedariau...del to tikriausiai ir daro smile.gif ...jei sitas reikalas nepavyksta, tada IVF lieka..bet pradziai cia paprasciau ir pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2010 11 18, 21:42)
Gal spermiukai patys nenueina iki igmdos, gal nuzudo mano hormonai juos...testo po sueities nedariau...del to tikriausiai ir daro smile.gif ...jei sitas reikalas nepavyksta, tada IVF lieka..bet pradziai cia paprasciau ir pigiau smile.gif

Sekmes didziausios mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri lanketes ar atlikot tyrimus SORPO medicinos tyrimu centre? Kiek zinau Panevezyje jis atsidare sia vasara..
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2010 11 20, 07:12)
Merginos, gal kuri lanketes ar atlikot tyrimus SORPO medicinos tyrimu centre? Kiek zinau Panevezyje jis atsidare sia vasara..

As teb darausi...Yra Vilniaus gatveje prie turgaus...Del kainos, jeigu, tai brangiau nei endemike ir dar uz kraujo paemima ima 5lt...Bet man labiau patinka nei endemike todel, kad kita diena gali rezultatus suzinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2010 11 20, 09:18)
As teb darausi...Yra Vilniaus gatveje prie turgaus...Del kainos, jeigu, tai brangiau nei endemike ir dar uz kraujo paemima ima 5lt...Bet man labiau patinka nei endemike todel, kad kita diena gali rezultatus suzinoti smile.gif

Dar skaiciau, jog ten konsultuoja abu ginekologai Petrauskai..
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2010 11 20, 20:35)
Dar skaiciau, jog ten konsultuoja abu ginekologai Petrauskai..

Ir as sita girdejau smile.gif
Atsakyti
Mergaites o HCG pas mus niekur nepadaro ta pacia diena? Nemuno poliklinikoj tai tik kita diena buna, dar atsidare kazkokia siauliu laboratorija zaroj, gal ten jie padarytu ta pacia diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 21, 12:28)
Mergaites o HCG pas mus niekur nepadaro ta pacia diena? Nemuno poliklinikoj tai tik kita diena buna, dar atsidare kazkokia siauliu laboratorija zaroj, gal ten jie padarytu ta pacia diena  g.gif

kazkur girdejau, kad Konsultacinej padaro, bet tipo brangu labai apie 100lt....O daugiau tai nemanau, kad kazkur galima butu pasidaryti, kad suzinotum ta pacia diena atsakyma, nes praktiskai visos tyrimu institucijos veza i labaratorijas...Dazniausiai i Vilniu...ir atsakymas kita diena buna...
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 11 22, 20:31)
Mergaites,

Cia kuri laika su vienos drauges forumietes Joletes pagalba organizavom susitikima su seimo nare V. Baltraitiene. Taigi, kai jau viskas stojosi i vietas, tai informuoju

Kad Gruodzio 11d (sestadieni) 13 val Labunavos bendruomenes salej organizuojamas  pasisedejimas prie arbatos puodelio su seimo nare Virginija Baltraitiene. Tema- abieju pateiktu dirbtinio apvaisinimo projektu aptarimas. Neseniai kalbejau su Vaisingumo Asociacija, jie atsius savo atstova . Jeigu gales, i diskusija atvaziuos ir gyd. Z. Zeba.

V. Baltraitiene pazadejo pakalbinti i diskusija atvaziuoti ir D. Mikutiene ax.gif

Nelikit abejingos, isirasykit sita susitikima i savo dienotvarkes. Netylekim 4u.gif

Mergaitės labai laukiam svečiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites, smile.gif Gal galite suteikti info kur Panevezyje atlieka Histerosalpingografija? Kokios kainos ir ar su siuntimu reikia ar be jo? Aciu 4u.gif
Atsakyti