Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

Jo is tikruju fainas tas gydytojas Treijsas thumbup.gif Nors man ir tas Vitols (jis skyriaus vedejas) visai neblogas. Jis man dare punkcija ir isodinima, o Treijsas priziurejo stimuliacija visa. Is tikruju tai visa ta ju komanda man labai faina. Tikrai demesys visas visai kitoks nei pas mus, bent jau kiek as esu LT susidurus.
Kazin kuria diena po isodinimo jau testukas rodytu blush2.gif Letai slenka tos dienos. Jei man ketvirtadieni isodino tai siandien jau 5 diena po isodinimo skaitosi?
Ir dar man kartais pamaudzia nuo vakar pilva kaip pries mmm lyg, bet tik laiks nuo laiko. Gal kuriai yra buve taip?
kristutex kaip laikaisi? Ar dar dirbi? Nuo keliu savaiciu isleidzia i dekreta?
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 08, 12:55)
Jo is tikruju fainas tas gydytojas Treijsas  thumbup.gif Nors man ir tas Vitols (jis skyriaus vedejas) visai neblogas. Jis man dare punkcija ir isodinima, o Treijsas priziurejo stimuliacija visa. Is tikruju tai visa ta ju komanda man labai faina. Tikrai demesys visas visai kitoks nei pas mus, bent jau kiek as esu LT susidurus.
Kazin kuria diena po isodinimo jau testukas rodytu  blush2.gif Letai slenka tos dienos. Jei man ketvirtadieni isodino tai siandien jau 5 diena po isodinimo skaitosi?
Ir dar man kartais pamaudzia nuo vakar pilva kaip pries mmm lyg, bet tik laiks nuo laiko. Gal kuriai yra buve taip?
kristutex kaip laikaisi? Ar dar dirbi? Nuo keliu savaiciu isleidzia i dekreta?

Sveika Mykolina, na tau siandiena skaitosi 4 d. po isodinimo... Zinau koks tas laukimas varginantis doh.gif siaip testukas zinok buna ir 12 d. panoms dar nerodo, kitoms buna 10 d. parodo vaiduokliukus, bet geriau patarciau neeksperimentuoti ankciau kaip HCG tyrimas, jis vistiek informatyviausias... Kada tau HCG sake darytis, 10 d. po isodinimo?
O tu dirbi ar dar gavai biuleteni?
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2010 03 08, 13:42)
Sveika Mykolina, na tau siandiena skaitosi 4 d. po isodinimo... Zinau koks tas laukimas varginantis  doh.gif  siaip testukas zinok buna ir  12 d. panoms dar nerodo, kitoms buna 10 d. parodo vaiduokliukus, bet geriau patarciau neeksperimentuoti ankciau kaip HCG tyrimas, jis vistiek informatyviausias... Kada tau HCG sake darytis, 10 d. po isodinimo?
O tu dirbi ar dar gavai biuleteni?

4u.gif
Man sake arba kovo 12 arba kovo 15 diena darytis, nes reiketu kaip supratau sekmadieni. Tai darysiuos 15 diena. Bus tada vadinasi 11 d. po isodinimo. As kazkaip galvojau kad ir ta diena skaiciuojasi kai isodina smile.gif
As dar namie, treciadieni pas gydytoja einu tai nezinau ar dar tes. Jau nuo vasario 18 turiu biuletieni, kazin kiek gali testi is tikruju g.gif Noreciau dar kad pratestu kol suzinosiu rezultata rolleyes.gif
O tu dirbi ar jau atostogauji?
Atsakyti
Visas visas us musu svente!!!!! 4u.gif 4u.gif
Nepaluztam mergaites!!!!!Stiprybes!!!!!!!!!!!
Atsakyti
mykolina.zinau kokios tos dienos ilgos,vaiksciodavau is kampo i kampa,bijodavau ir i tualeta eiti.as tai galvoju ir i baznycia nueiti smile.gif ,vyras juokiasi,sako nepades.. smile.gif .aciu jums mergaites.su svente visas...
Papildyta:
Kristutex.aciu tau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,kaip laikotes?
Kazko tai aprimot ir neber su kuo ir plepet! verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikutes. gal mergaites zinote kokius tyrimus veztis man i ryga? vyro turiu,reikia gal mano hormonu dar kokiu tai.greiciau butu gal.priims gyditojas 25d.laukiu ,nesulaukiu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 03 10, 12:49)
sveikutes. gal mergaites zinote kokius tyrimus veztis man i ryga? vyro turiu,reikia gal mano hormonu dar kokiu tai.greiciau butu gal.priims gyditojas 25d.laukiu ,nesulaukiu  smile.gif  .

Sveika 4u.gif
Vezkis tyrimus kokius turi visus, o kokiu reikes tai ten pasidarysi. Trigubai pigesni, tuo labaiu nezinai kokiu gydytojui prisireiks mirksiukas.gif Svarbu, kad kai vaziuosi nebutu mmm, nes as kai is anksto regitravausi tai ir subludijo jos, velavo. Tai kai vaziavom buvo 5 c.d. ir teko dar karta del apziuros vaziuoti. Del tyrimu atsakymu tai pasiskambinsit ir pasakys kaip kas. Tai vaziuosi pas Treijsa bigsmile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 10 kovo 2010 - 15:34
dekui Mykolina.taip vaziuosime pas Treijsa,viltis bus paskutine smile.gif .siandiena buvau poliklinikoje,tai ten labai isgyre latvijos gyditojus,sake daug panavezieciu susilauke vaikuciu.siule ir kontaktus,bet as jau jusu pagalba juos turiu lotuliukas.gif .belieka laukti. kaune nepasiseke ir ivf ir su saldytais bandziau,na man meteliu jau nemazai,tai matyt itakoja.
Atsakyti
sveiki moreciau visas mamutes pakviesti apsilankyti vienoje forumo temoje ir atidzia perskaityti. ta informacija labai svarbi kiekvienai mamai. adresas mano parase.aciu susidomejusioms mamytems bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 03 10, 18:51)
dekui Mykolina.taip vaziuosime pas Treijsa,viltis bus paskutine  smile.gif  .siandiena buvau poliklinikoje,tai ten labai isgyre latvijos gyditojus,sake daug panavezieciu susilauke vaikuciu.siule ir kontaktus,bet as jau jusu pagalba juos turiu  lotuliukas.gif  .belieka laukti. kaune nepasiseke ir ivf ir su saldytais bandziau,na man meteliu jau nemazai,tai matyt itakoja.

Nu jo is tikruju labai juos giria visur, dauguma ir man patardavo i Riga vaziuoti. O tu Kaune gal M ir V pas Z daretes? Ir kiek gi tu metu jei ne paslaptis, kad taip galvoji blush2.gif Nu siaip man Treijsas tai irgi apie metus paminejo, tai todel ir idomu pasidare ax.gif Pamatysi ten pasiseks, SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,noriu paklaust o kaip Rygoje jus susisnekat ar rusiskai ar angliskai?mane tai labai gasdina kazkaip galvoju nesuprasiu ka jie sako.
na lauksiu ziniu is mykolinos,parasyk kaip tau sekesi nes as vis renku informacija o kaip turesuy pinigeliu irgi vaziosiu pas ta Trejersa nes ji labai daug mergaiciu guria tai jis kazkaip man kaip ir rusemanti viltis ,sekmes visoms smile.gif 4u.gif
Atsakyti