Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

QUOTE(kristutex @ 2010 03 05, 14:17)
Jetau mergyt, gulek kojas suspaudusi ir kalbink zirniukus pasilikti  wub.gif  wub.gif

Na paliginus daug tau isejo labai pagal ju kainas, man ne karto nevirsijo 8000,00 lt sumos nei vienas IVF+ICSI, bet kaip sakoma, viskas atsipirks kai turesi leliukus, dzin ta kaina  mirksiukas.gif
Mat mums nuvaziavimas iki klinikos kainuodavo 50 lt, o HCG ten 4,30 LV (t.y. 21,50 lt), tai va mes uztai ir vaziuodavom ten darytis, nes kaip ir minejo merginos, cia Jaksto g. tas tyrimas virs 100 lt dabar kainuoja (ats. ta pacia diena) , o jei HCG geras, tai tuo paciu latvijoje juk ir Crinono reikia nusipirkti ir dar konsultacija gaunai, kaip kas ir ka toliau daryti, o jei tyr. negeras, tai pasikonsultuoji ka daryti toliau .... tai va taip, kad manau tikrai i Latvija apsimoka vaziuoti del HCG...

Ai tai eisiu i nemuno poliklinika, vistiek daug pigiau, o crinone tai turiu sociai iki kovo 20 uzteks. Sake jei nereikes tai grazinsiu, nes jei kartais nepasisektu tai tik po mmm atvaziuoti, nes nores gydytojas apziureti kiausides po visu stimuliaciju kaip jos ten laikosi smile.gif
Matai MB tai is darbu nebegali tiek issiprasineti, o as pati del tyrimo tai nebenoriu trenktis vel i Riga, o gal jau ir dirbsiu. Kita treciadieni einu pas gydytoja tai nezinau ar dar tes biuletieni, nes man atrodo joms irgi yra tesimu limitas, o man kadangi ilgai stimuliavo tai jau vos ne menuo bus kaip namie ,,sedziu". Rasau kabutese nes ziauriai pavargau nuo tu visu kelioniu, ir per visa ta laika tik kazkur 5 dienas buvau namie.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Mykolina dabar tik ramybes ir geru emociju ,koks neapsakomas jausmas kai jau pas tave yra zirniukai,laikom visos kumstukus uz tave,linkiu kad butu tau dvynukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif palyginus tai jums nemazai isejo pinigeliu,mums kainavo apie 7 ,bet mums netaike ICSI,kiek supratau tau reikejo nemazai stimuliuojanciu vaistu ,nors man irgi nemazai reikejo,o tau be crinono dar ka skyre ,dabar lauksm is taves geru naujienu.Audrone na ir isdykes tavo lelius kad nenori pasirodyti smile.gif Patricija laiksim is taves ziniu ,apie si hemopata girdejau geru atsiliepimu,labai gaila kad nepavyko,manau kad viskas bus gerai,tikiu kad nereikes IVF 4u.gif visas sveikinu su pavasariu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nora24 @ 2010 03 05, 15:42)
Sveikutes 4u.gif Mykolina dabar tik ramybes ir geru emociju ,koks neapsakomas jausmas kai jau pas tave yra zirniukai,laikom visos kumstukus uz tave,linkiu kad butu tau dvynukai 4u.gif  4u.gif  4u.gif palyginus tai jums nemazai isejo pinigeliu,mums kainavo apie 7 ,bet mums netaike ICSI,kiek supratau tau reikejo nemazai stimuliuojanciu vaistu ,nors man irgi nemazai reikejo,o tau be crinono dar ka skyre ,dabar lauksm is taves geru naujienu.Audrone na ir isdykes tavo lelius kad nenori pasirodyti smile.gif Patricija laiksim is taves ziniu ,apie si hemopata girdejau geru atsiliepimu,labai gaila kad  nepavyko,manau kad viskas bus gerai,tikiu kad nereikes IVF  4u.gif visas sveikinu su pavasariu  rolleyes.gif

Vaistu nemazai reikejo. Stimuliavo mane lygiai dvi savaites. Nuo 3 iki 16 c.d. gonaliu po 225 kas diena ir plius nuo 9 iki 16 c.d. merionaliu 75 kas diena. Tai gavosi 14 dienu gonalio ir 8 is ju dar su merionaliu unsure.gif
O siaip nieko man nepaskyre be crinone, tik pasake sesele kad nesokineciau, nesimaudiciau karstoje vonioje, neiciau i pirti ir siaip truputi pasisaugociau. Daugiau jokiu nurodymu. Tiesa pati savavaliskai geriu foline rugsti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 05 kovo 2010 - 15:59
QUOTE(mykolina @ 2010 03 05, 16:58)
Vaistu nemazai reikejo. Stimuliavo mane lygiai dvi savaites. Nuo 3 iki 16 c.d. gonaliu po 225 kas diena ir plius nuo 9 iki 16 c.d. merionaliu 75 kas diena. Tai gavosi 14 dienu gonalio ir 8 is ju dar su merionaliu  unsure.gif
O siaip nieko man nepaskyre be crinone, tik pasake sesele kad nesokineciau, nesimaudiciau karstoje vonioje, neiciau i pirti ir siaip truputi pasisaugociau. Daugiau jokiu nurodymu. Tiesa pati savavaliskai geriu foline rugsti  rolleyes.gif

na del tos folines, tai manau tai savaime suprantamas dalykas, kad pries planuojant ja reikia pradeti gerti, tai matomai daktarams net nebekyla klausymas ja skirti... g.gif
Atsakyti
MYKOLINA ir as su tavim ir laikau kumstukus kad tik tau pasisektu, nes kiekviena sekminga istorijos pabaiga tai neapsakomas dziaugsmas visoms kas tai patyre, lauksim ziniu is taves, o tu dabar gulek kaip karaliene ir augink savo pilvelyje maziukus nestuke.gif nes linkiu kad ju butu poryte.
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2010 03 05, 17:58)
na del tos folines, tai manau tai savaime suprantamas dalykas, kad pries planuojant ja reikia pradeti gerti, tai matomai daktarams net nebekyla klausymas ja skirti...  g.gif

Na tas tai teisybe, bet as jau 7 metus ja gerciau. Gerai kad yra tokiu protingu zmoniu kaip tu, tavo patarimu ir paklausiau 4u.gif Zinok tikrai kazkaip isgarave buvo is galvos visi vitaminai doh.gif
O kaip tu laikaisi? Kada gi jusu svente blush2.gif Labai dziaugiuosi kad taip puikiai viskas tau klostosi - vaikelis vestuves wub.gif Busit laiminga tikra seima smile.gif
O iki keliu savaiciu tau reikejo vartoti crinone?
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 05, 18:18)
Na tas tai teisybe, bet as jau 7 metus ja gerciau. Gerai kad yra tokiu protingu zmoniu kaip tu, tavo patarimu ir paklausiau  4u.gif Zinok tikrai kazkaip isgarave buvo is galvos visi vitaminai  doh.gif
O kaip tu laikaisi? Kada gi jusu svente  blush2.gif Labai dziaugiuosi kad taip puikiai viskas tau klostosi - vaikelis vestuves  wub.gif Busit laiminga tikra seima  smile.gif
O iki keliu savaiciu tau reikejo vartoti crinone?

Matai, man pradzioje gimda nenorejo temtis ir tonusai buvo padideja, tai man gal iki 11 savaites skyre ji naudoti, bet as dar keliais daugiau turejau, tai praktiskai 12 savaite nutraukiau naudoti... bet kad ir butu buve viskas gerai, tikrai pati buciau prasiusi iki 12 savaites ji naudoti, nes juk tai progesteronas palaikantis nestuma, tai ji naudojant blogiau tikrai nebus. Siaip Treisas sake konferencijose kur jis yra buves paskutiniu metu, tai kalbama apie tai jau, kad progesterona skiria ir iki puses nestumo ir buna, kad ir visa nestuma moterys naudoja, aisku jau tam gal ir priezastys turetu buti svarbi, kad ji skirti...
Atsakyti
sveikutes.ruosiuosi antram ivf,pirma dariausi kaune,nepavyko.tai dabar nezinau ka daryti,niekaip neapsisprendziu,gal patarsite ka nors.i vilniu pas usoniene vaziuoti ar i ta latvija? bandziau rasti informacijos kur didesne tikimybe,procentai pastojimo,nieko nerandu.siaip jau pinigeliai nemazi,ir be to man jau meteliu nebe 25,butu paskutinis sansas kaip sakoma smile.gif .
Atsakyti
Sveikute Rita555 ,rekomenduociau rinktis Latvija kiek zinau ten procentas didesnis pavykusiu IVF,kiek teko girdeti jie daugiau pazenge sioje srityje nei Lietuvoje ir dar ten pigiau,pirma as dariausi VK ,antra Rygoje tai labai viskas skiriasi ,pradedant nuo bendravimo,ko labai pasigedau VK,Patricija kaip tau sekesi pas hemopata ,labai ydomu ka tau sake ax.gif visoms geros pavasarines dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nora24 @ 2010 03 07, 11:29)
Sveikute Rita555 ,rekomenduociau rinktis Latvija  kiek zinau ten procentas didesnis pavykusiu IVF,kiek teko girdeti jie daugiau pazenge sioje srityje nei Lietuvoje ir dar ten pigiau,pirma as dariausi  VK ,antra Rygoje tai labai viskas skiriasi ,pradedant nuo bendravimo,ko labai pasigedau VK,Patricija kaip tau sekesi pas hemopata ,labai ydomu ka tau sake ax.gif visoms geros pavasarines dieneles 4u.gif

Labas smile.gif
Man gerai sekesi pas hemeopata. Be galo patiko gydytojas, toks paprastas zmogelis mirksiukas.gif Prakalbejome apie valanda, isklausinejo ivairiausiu dalyku, tokiu ar nebega seiles miegant, ar nekraujuoja dantenos, ar jaunysteje berdavo, ar nebega is nosies kraujas ir tt. apziurejo pilva, spaude kazkokius taskus ir vis klause ar neskauda. Israse du vaistus, ryt reikes uzsisakyti ar nusipirkti toj specializuotoj vaistineje. liepe tureti kantrybes ir nusiteikti draugauti su siais vaistukais metus ar pusantru. Ir dar liepe daryti dubens kaulams skirtus pratimus. Sako joga butu idealus uzsiemimas ax.gif Tai vat, startuosiu su hemeopatiniais vaistais. Beje, Nora, sese jau man parveze tos stebuklingos arbatos tongue.gif Jau draugauju su ja blush2.gif
Buvau sestadieni kaune pas gydytoja. Startuoju paskutiniu IUI su Puregon. Jei ir trecias kartas nepavyks, tada tik ciulpsiu hemeopatinius vaistukus, gersiu stebuklinga arbata, keliausiu ir lauksiu 2012 metu kaip ispranasavo aiskiarege ir tikesiuos stebuklo nestuke.gif Jei iki 2012 nepavyks, tada startuosiu su IVF. Toks mano planas chuliganas rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
man ir kazkodel linksta sirdis vaziuoti i latvija.siandiena pat skambinsime kaip ir kas ten,ir vaziuisime.bandysiu dar karteli smile.gif .aciu..
Papildyta:
gal nebusiu nemandagi blush2.gif , gal patartumete koks gyditojas geresnis ir gal koki kontaktini tel turite?
Atsakyti
QUOTE(rita555 @ 2010 03 08, 11:47)
man ir kazkodel linksta sirdis vaziuoti i latvija.siandiena pat skambinsime kaip ir kas ten,ir vaziuisime.bandysiu dar karteli  smile.gif  .aciu..
Papildyta:
gal nebusiu nemandagi  blush2.gif , gal patartumete koks gyditojas geresnis ir gal koki kontaktini tel turite?

Na kaip sakoma, geriausias tas pas kuri pasiseka bigsmile.gif tad as rekomenduoju www.embrions.lv klinika, gydytoja GintsTreisas, ten ju internetiniame paziurek yra ir kontaktai , cia (+371) 67543350 registraturos tel. skambinti gali ir registruotis. Pas si gydytoja ne viena paneveziete susilauke vaikiuku thumbup.gif http://www.embrions....u...=3&lang=lat
Atsakyti