QUOTE(kristutex @ 2010 03 05, 14:17)
Jetau mergyt, gulek kojas suspaudusi ir kalbink zirniukus pasilikti
Na paliginus daug tau isejo labai pagal ju kainas, man ne karto nevirsijo 8000,00 lt sumos nei vienas IVF+ICSI, bet kaip sakoma, viskas atsipirks kai turesi leliukus, dzin ta kaina
Mat mums nuvaziavimas iki klinikos kainuodavo 50 lt, o HCG ten 4,30 LV (t.y. 21,50 lt), tai va mes uztai ir vaziuodavom ten darytis, nes kaip ir minejo merginos, cia Jaksto g. tas tyrimas virs 100 lt dabar kainuoja (ats. ta pacia diena) , o jei HCG geras, tai tuo paciu latvijoje juk ir Crinono reikia nusipirkti ir dar konsultacija gaunai, kaip kas ir ka toliau daryti, o jei tyr. negeras, tai pasikonsultuoji ka daryti toliau .... tai va taip, kad manau tikrai i Latvija apsimoka vaziuoti del HCG...
Na paliginus daug tau isejo labai pagal ju kainas, man ne karto nevirsijo 8000,00 lt sumos nei vienas IVF+ICSI, bet kaip sakoma, viskas atsipirks kai turesi leliukus, dzin ta kaina
Mat mums nuvaziavimas iki klinikos kainuodavo 50 lt, o HCG ten 4,30 LV (t.y. 21,50 lt), tai va mes uztai ir vaziuodavom ten darytis, nes kaip ir minejo merginos, cia Jaksto g. tas tyrimas virs 100 lt dabar kainuoja (ats. ta pacia diena) , o jei HCG geras, tai tuo paciu latvijoje juk ir Crinono reikia nusipirkti ir dar konsultacija gaunai, kaip kas ir ka toliau daryti, o jei tyr. negeras, tai pasikonsultuoji ka daryti toliau .... tai va taip, kad manau tikrai i Latvija apsimoka vaziuoti del HCG...
Ai tai eisiu i nemuno poliklinika, vistiek daug pigiau, o crinone tai turiu sociai iki kovo 20 uzteks. Sake jei nereikes tai grazinsiu, nes jei kartais nepasisektu tai tik po mmm atvaziuoti, nes nores gydytojas apziureti kiausides po visu stimuliaciju kaip jos ten laikosi
Matai MB tai is darbu nebegali tiek issiprasineti, o as pati del tyrimo tai nebenoriu trenktis vel i Riga, o gal jau ir dirbsiu. Kita treciadieni einu pas gydytoja tai nezinau ar dar tes biuletieni, nes man atrodo joms irgi yra tesimu limitas, o man kadangi ilgai stimuliavo tai jau vos ne menuo bus kaip namie ,,sedziu". Rasau kabutese nes ziauriai pavargau nuo tu visu kelioniu, ir per visa ta laika tik kazkur 5 dienas buvau namie.