Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

QUOTE(patricijaa @ 2010 03 03, 22:14)
sveika smile.gif

rasiau jau, kad jos atejo verysad.gif
paskutini kart darysiu insceminacija si menesi, nes liko puregono. jei ir trecias IUI bus nesekmingas, nebekisiu pinigu. nes kai pagalvoju man 1 IUI kainuoja 1800 lituku. tai zinai gaila. jau buciau dirbtini pasidarius doh.gif Taupysim Rygai.
o siaip penktadieni eisiu pas hemeopata. Sako yra zirniuku nuo saaugu. bandysiu juos ciulpti biggrin.gif Blogiau nebus, o del padejimo, tai gal reikia labai tiketi...Nors mano kaimyne tai visas cistas ir akmenis issigyde su tais zirniukais. nereikejo operaciju. Ji mane ir varo pas ji. bandysiu laime rolleyes.gif

aciu uz rupesteli ax.gif Kaip jus?

Labas rytas,
As irgi girdejau apie tuos zirniukus nuo visu ligu smile.gif O pas koki hemeopata eisi tu patricijaa?..As ir galvojau apie toki varianta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra Bakanovinė @ 2010 03 03, 22:24)
Kitoj temelej merginos raso jog HCG padaro per kelias valandas,o pas mus turbut tokiu istaigu nera.... verysad.gif

Jaksto g. padaro man atrodo ta pacia diena, bet kaina zinok kosmine, as kai skambinau, tai kai suzinojau negalejau patiketi, paskambinau antra karta pasiklausti ar nesuklydo lotuliukas.gif tik dabar nebeatsimenu kiek sake nors tu kaa, bet mums apsimokejo vaziuoti i Ryga ten pasidaryti..
Papildyta:
QUOTE(patricijaa @ 2010 03 03, 22:14)
sveika smile.gif

rasiau jau, kad jos atejo verysad.gif
paskutini kart darysiu insceminacija si menesi, nes liko puregono. jei ir trecias IUI bus nesekmingas, nebekisiu pinigu. nes kai pagalvoju man 1 IUI kainuoja 1800 lituku. tai zinai gaila. jau buciau dirbtini pasidarius doh.gif Taupysim Rygai.
o siaip penktadieni eisiu pas hemeopata. Sako yra zirniuku nuo saaugu. bandysiu juos ciulpti biggrin.gif Blogiau nebus, o del padejimo, tai gal reikia labai tiketi...Nors mano kaimyne tai visas cistas ir akmenis issigyde su tais zirniukais. nereikejo operaciju. Ji mane ir varo pas ji. bandysiu laime rolleyes.gif

aciu uz rupesteli ax.gif Kaip jus?

nu gaila blyn... kad vel nepasiseke doh.gif O del tu zirniuku, tai viena mano pazistama irgi po ju vartojimo susilauke vaikelio, bet zinok nezinau kokkia pas ja buvo situacija ir priezastys nepastojimo, bet manau tikrai jie nepakenks, bandyti tikrai verta .. 4u.gif
Atsakyti
Prisidėkite ir Jūs, sprendžiant vaisingumo problemas

Lietuvoje kas penkta – šešta pora susiduria su vaisingumo problemomis. Tokios šeimos iki šiol nesulaukia jokios valstybės paramos. Todėl tik susivieniję, mes galime padėti sau ir artimiesiems.

Prašome Jūsų skirti savo 2% GPM Vaisingumo asociacijai, kuri vienija žmones, negalinčius susilaukti vaikų ir aktyviai gina jų teises.

2009 m. už Jūsų lėšas Vaisingumo asociacija atliko šiuos darbus:

- aktyviai dalyvavo, rengiant Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektą Sveikatos apsaugos ministerijos sudarytoje darbo grupėje (visomis išgalėmis stengėmės, kad 10 m. vilkinamas Pagalbinio apvaisinimo įstatymas būtų priimtas kuo greičiau ir pasiekėme, jog jau artimiausiu metu Seimas privalės dėl jo apsispręsti);
- visus Seimo narius asmeniškai informavome apie nevaisingumo situaciją Lietuvoje;
- užmezgėme ryšius su tarptautinėmis vaisingumo organizacijomis ir užsitikrinome jų paramą;
- aktyviai dalyvavome diskusijose žiniasklaidoje, viešindami savo problemas;
- visą 2009 m. birželio mėn. vykdėme socialinės reklamos akciją „Kartu lengviau“, kurios metu vienuolikoje šalies miestų kvietėme gyventojus susipažinti su nevaisingų žmonių problemomis;
- sukūrėme Vaisingumo asociacijos internetinę svetainę, kurioje galima rasti visą vaikų negalinčioms susilaukti poroms aktualią informaciją (www.vaisingumoasociacija.lt);
- susitarėme su vaisingumo klinikomis dėl nuolaidų asociacijos nariams, atliekant IVF procedūras;
- skyrėme piniginę paramą keturioms šeimoms IVF procedūrų atlikimui.

2010 m. Vaisingumo asociacijos veiklos planas:

- aktyviai sieksime, jog SAM sudarytos darbo grupės parengtas Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektas būtų patvirtintas Seime (visomis išgalėmis priešinsimės bet kokiam alternatyviam įstatymo projektui);
- pradėsime kampaniją, kurios tikslas – nevaisingumo gydymo kompensavimas;
- birželį, kuris dar vadinamas nevaisingų šeimų mėnesiu, didžiuosiuose šalies miestuose organizuosime socialinę viešinimo akciją „Kartu lengviau“;
- platinsime informacinius bukletus apie vaisingumo gydymą (sieksime, kad visi, vaikų negalintys susilaukti gyventojai, suprastų, jog jie ne vieni ir žinotų, kur kreiptis dėl visokeriopos pagalbos);
- toliau bendradarbiausime su vaisingumo klinikomis ir sieksime geresnių gydymosi sąlygų asociacijos nariams;
- skirsime paramą sunkiai besiverčiančioms šeimoms IVF procedūrų atlikimui.
- organizuosime susitikimus asociacijos nariams, kuriuose šeimos galės pasidalinti savo išgyvenimais ir požiūriu į nevaisingumo problemą šalyje;
- savo siekius aktyviai viešinsime žiniasklaidoje.

Vaisingumo asociacijos vardu kviečiame Jus nelikti abejingais ir prisidėti, prie mūsų. Tik kartu pasieksime, jog vaikų negalintys susilaukti šalies piliečiai neliks pamiršti ir sulauks deramos pagalbos.

2% GPM skyrimo formą rasite šiuo adresu: http://perlhosting.n...7/04b88510.html Deklaracijas galite užpildyti internetu, naudodamiesi šia forma kaip pavyzdžiu, arba pristatyti į VMI iki gegužės 1 dienos.

Iškilus klausimų, rašykite mums el. paštu: info@vaisingumoasociacija.lt arba skambinkite Vaisingumo asociacijos valdybos narei Vilmai. Tel.: 8674 31997.

Pagarbiai,

Vaisingumo asociacijos valdyba
Atsakyti
Sveikos,

Jaksto g. HCG kainavo pries metus 100lt. pridavus krauja apie 12 val apie 15val budavo atsakymas (aisku as paprasydavau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2010 03 04, 08:16)
Labas rytas,
As irgi girdejau apie tuos zirniukus nuo visu ligu smile.gif O pas koki hemeopata eisi tu patricijaa?..As ir galvojau apie toki varianta smile.gif

sveika,

eisiu pas gydytoja Antanaviciu.Jis ryt vakare mane priims.
Parasysiu kaip seksis.
yra nemazai kam padeje tie zirniukai. ju ilgas gydymas, reikia kantrybes turet...ale ataip ataip tas laikas bega be jokiu rezultatu. manau tikrai blogiau nebus. ir pigus tie zirniukai, neduos taip skaudziai per kisene rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As jau namie su savo leliais wub.gif Turiu 2. Saldyti nieko nebeliko, nu bet nieko tikiu, kad bus 2 is karto rolleyes.gif Ai jei gerai supratau ju kalba tai 6 lasteliu. Nu man su rusu nekas tai kai MB (vertejas) nera salia tai ne viska suprantu. Tai pakomentuokit ar gerai cia ar ne. Siaip pries tai ziurejo ir kai isodino sake viskas gerai. Dabar belieka tiketi laiminga pabaiga. O as tuo tikiu wub.gif
kristutex kiek kainuoja Rigoj tas HCG? Nes as tai galvoju Pnvz darytis. Vien kelione i Riga 80 litu, tai netikiu kad pigiau gausis, o kur dar kelionei vel visa diena.
Jei kam idomu kaina tai man sitas IVF kainavo 9200 litu (vaistai, IVF+ICSI, tyrimai, palata su narkoze punkcijos diena) plius dar 640 kurui, tai beveik 10000 gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 04, 19:01)
Sveikutes  4u.gif
As jau namie su savo leliais  wub.gif Turiu 2. Saldyti nieko nebeliko, nu bet nieko tikiu, kad bus 2 is karto  rolleyes.gif Ai jei gerai supratau ju kalba tai 6 lasteliu. Nu man su rusu nekas tai kai MB (vertejas) nera salia tai ne viska suprantu. Tai pakomentuokit ar gerai cia ar ne. Siaip pries tai ziurejo ir kai isodino sake viskas gerai. Dabar belieka tiketi laiminga pabaiga. O as tuo tikiu  wub.gif
kristutex kiek kainuoja Rigoj tas HCG? Nes as tai galvoju Pnvz darytis. Vien kelione i Riga 80 litu, tai netikiu kad pigiau gausis, o kur dar kelionei vel visa diena.
Jei kam idomu kaina tai man sitas IVF kainavo 9200 litu (vaistai, IVF+ICSI, tyrimai, palata su narkoze punkcijos diena) plius dar 640 kurui, tai beveik 10000 gaunasi.

Laikysiu kumscius uz tavo vaikiukus, kad jie butu stiprus ir isikibtu i savo mama 4u.gif

As ka tik po echoskopo. Mano kleckas vystosi labai normaliai. Lyties gydytojas nepamate, nes vaikis sedejo, o tiksliau spurdejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 04, 20:01)
Sveikutes  4u.gif
As jau namie su savo leliais  wub.gif Turiu 2. Saldyti nieko nebeliko, nu bet nieko tikiu, kad bus 2 is karto  rolleyes.gif Ai jei gerai supratau ju kalba tai 6 lasteliu. Nu man su rusu nekas tai kai MB (vertejas) nera salia tai ne viska suprantu. Tai pakomentuokit ar gerai cia ar ne. Siaip pries tai ziurejo ir kai isodino sake viskas gerai. Dabar belieka tiketi laiminga pabaiga. O as tuo tikiu  wub.gif
Ramių dienelių,aišku kad tie leliai niekur geriau neras ,ir pasiliks visus devynis mėnesiukus nestuke.gif nestuke.gif Ačių už kainų info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 04, 19:01)
Sveikutes  4u.gif

sveika,

aciu uz issamia informacija. manau ji daug kam vertinga smile.gif
zinok, kad visas skyrelis laiko kumstukus uz jus. Tikiu, tau pavyks nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(patricijaa @ 2010 03 04, 22:13)
sveika,

aciu uz issamia informacija. manau ji daug kam vertinga smile.gif
zinok, kad visas skyrelis laiko kumstukus uz jus. Tikiu, tau pavyks  nestuke.gif  thumbup.gif

wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Mykolina 4u.gif

Nemuno poliklinoje,antrame aukšte "medicina practica" HCG rezultatus sužinoti galima kitą dieną. Reikia tik priduoti krauja iki 10 ryto, ir nuėjus kitą dieną paprašyti mergaitės (kolidoriaus gale kabinetas), kad pažiūrėtų į kompiuterį ir atspausdintų. Nes nesvarbu, kad veža į Vilnių, Vilnius tą pačią dieną padaro ir suveda į kompiuterį ,o čia Panevėžyje jie mato iš karto kai tik Vilnius suveda rezultatus-tik spaudina tuo atsakymus į dieną turbūt vieną kartą, tai ir gaunasi, kad tą dieną neatspaužia, tipo nėra dar tyrimo atsakymo.
Aš visada dariausi ten , tokia tvarka ir visada kitą dieną gaudavau atsakymus. Dariausi tikrai ne mažiau 7 kartų HCG. Kaina 30-35 litai (nepamenu tiksliai gal 33? lotuliukas.gif ).O jei nemato kopiuteri paskambina į Vilnių biggrin.gif ir niekada nebūvo jokių pretenzijų iš jų pusės.
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 04, 20:01)
Sveikutes  4u.gif

Jetau mergyt, gulek kojas suspaudusi ir kalbink zirniukus pasilikti wub.gif wub.gif

Na paliginus daug tau isejo labai pagal ju kainas, man ne karto nevirsijo 8000,00 lt sumos nei vienas IVF+ICSI, bet kaip sakoma, viskas atsipirks kai turesi leliukus, dzin ta kaina mirksiukas.gif
Mat mums nuvaziavimas iki klinikos kainuodavo 50 lt, o HCG ten 4,30 LV (t.y. 21,50 lt), tai va mes uztai ir vaziuodavom ten darytis, nes kaip ir minejo merginos, cia Jaksto g. tas tyrimas virs 100 lt dabar kainuoja (ats. ta pacia diena) , o jei HCG geras, tai tuo paciu latvijoje juk ir Crinono reikia nusipirkti ir dar konsultacija gaunai, kaip kas ir ka toliau daryti, o jei tyr. negeras, tai pasikonsultuoji ka daryti toliau .... tai va taip, kad manau tikrai i Latvija apsimoka vaziuoti del HCG...
Atsakyti