Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

QUOTE(AudroneM @ 2010 03 03, 15:01)
Rytoj vakare man echoskopuos pilvuka  wub.gif Noooriu zinot  blush2.gif

Mes irgi norim zinot thumbup.gif
Duok zinot butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur Mykolina su savo naujienom... g.gif turetu ryt jai buti isodinimas g.gif Laikom kumscius visos mirksiukas.gif wub.gif

Patricija kokios pas tave naujienos g.gif tikiuosi nera tu nelabuju dar ax.gif
Atsakyti
Bliam baisios man dabar sios dienos!
Sian 2DPO,ryt darau progesterona(25 CD)
Vis nerimauju,kad mmmm neprasidetu... verysad.gif
Bemaz gal bus pasiseke....
O laikas taip ilgai eina! verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

noreciau jungtis prie jusu ir paklausti,kurios vazinejate i riga, vazinejate tik del dirbtinio apvaisinimo ar gal kurios daretes inseminacijas ten? jau 3 metai nepastoju, vazinejau pas klima i vilniu, po to pertrauka dariau. Dabar galvoju, kad vel reikia pradeti gydyma kaskoki.. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2010 03 03, 20:35)
Sveikos merginos,

noreciau jungtis prie jusu ir paklausti,kurios vazinejate i riga,  vazinejate tik del dirbtinio apvaisinimo ar  gal kurios daretes inseminacijas ten? jau 3 metai nepastoju, vazinejau pas klima i vilniu, po to pertrauka dariau. Dabar  galvoju, kad vel reikia pradeti gydyma kaskoki.. Aciu  4u.gif

Sveika,koks gydimas buvo pas klima?
Atsakyti
pas klima vazinejau daugiau negu pusmeti. Jis toks smulkmeniskas gal sakyciau. Visa ta laika galima sakyti stebejo jisai. Atvaziuoju per cikla kelis kartus, kas 3-4 dienos, ir echoskopu stebedavo kaip folikulai auga. 1 karta stimuliavo gonaliu. dar laparoskopija pasidariau tuo metu. po to jis irgi patare pertrauka daryt
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2010 03 03, 21:30)
pas klima vazinejau daugiau negu pusmeti. Jis toks smulkmeniskas gal sakyciau. Visa ta laika galima sakyti stebejo jisai. Atvaziuoju per cikla kelis kartus, kas 3-4 dienos, ir echoskopu stebedavo kaip folikulai auga. 1 karta stimuliavo gonaliu. dar laparoskopija pasidariau tuo metu. po to jis irgi patare pertrauka daryt

Matai klausiu del to,kad as irgi pas ji vazineji....
Nu nezinau kaip ten bus,bet stimuliacija jis greit man pradejo...
Pirma Clostilbegyt,paskui Puregona leidausi+Estrofem,o tada Ovitrelle ir ovuliacija ivyko,o dabar laukiu.... rolleyes.gif
Aisku pavazinet reikia,panasiai kaip tau...
P.S.Vis galvoju apie koki tai "kysi",nebandei? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra Bakanovinė @ 2010 03 03, 21:42)
Matai klausiu del to,kad as irgi pas ji vazineji....
Nu nezinau kaip ten bus,bet stimuliacija jis greit man pradejo...
Pirma Clostilbegyt,paskui Puregona leidausi+Estrofem,o tada Ovitrelle ir ovuliacija ivyko,o dabar laukiu.... rolleyes.gif
Aisku pavazinet reikia,panasiai kaip tau...
P.S.Vis galvoju apie koki tai "kysi",nebandei? tongue.gif

Ne, nebandziau, as pas ji privaciai vazinejau, i eugenijos klinika, tai sakau , gal nereikia jau g.gif . bet man atrodo, kad neimtu jis gal.. Nors kas ten zino, gal tik taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2010 03 03, 17:02)
Kur Mykolina su savo naujienom...  g.gif  turetu ryt jai buti isodinimas  g.gif Laikom kumscius visos  mirksiukas.gif  wub.gif

Patricija kokios pas tave naujienos  g.gif  tikiuosi nera tu nelabuju dar  ax.gif

Rytoj 9 val. pasakys ar is karto vaziuoti pas juos ar sestadieni. Jei sestadieni tai blastocistos bus kaip suprantu. Nezinau pagal ka kaip jie ten sprendzia. Daugiau nieko nepasake tik sake viskas ten pas jus gerai, o as tai ir nezinau ka daugiau klausti blush2.gif Ai pasitikiu jais ir visitek jie geriau zino ir sprendzia kas kada turi buti ax.gif
O kazin jaksto g. poliklinikoj irgi apie 40 litu HCG kainuoja? Ten tai jau kita diena buna atsakymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 03 kovo 2010 - 21:04
QUOTE(kristutex @ 2010 03 03, 16:02)
Kur Mykolina su savo naujienom...  g.gif  turetu ryt jai buti isodinimas  g.gif Laikom kumscius visos  mirksiukas.gif  wub.gif

Patricija kokios pas tave naujienos  g.gif  tikiuosi nera tu nelabuju dar  ax.gif

sveika smile.gif

rasiau jau, kad jos atejo verysad.gif
paskutini kart darysiu insceminacija si menesi, nes liko puregono. jei ir trecias IUI bus nesekmingas, nebekisiu pinigu. nes kai pagalvoju man 1 IUI kainuoja 1800 lituku. tai zinai gaila. jau buciau dirbtini pasidarius doh.gif Taupysim Rygai.
o siaip penktadieni eisiu pas hemeopata. Sako yra zirniuku nuo saaugu. bandysiu juos ciulpti biggrin.gif Blogiau nebus, o del padejimo, tai gal reikia labai tiketi...Nors mano kaimyne tai visas cistas ir akmenis issigyde su tais zirniukais. nereikejo operaciju. Ji mane ir varo pas ji. bandysiu laime rolleyes.gif

aciu uz rupesteli ax.gif Kaip jus?
Atsakyti
Kitoj temelej merginos raso jog HCG padaro per kelias valandas,o pas mus turbut tokiu istaigu nera.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 03, 22:03)
Rytoj 9 val. pasakys ar is karto vaziuoti pas juos ar sestadieni. Jei sestadieni tai blastocistos bus kaip suprantu. Nezinau pagal ka kaip jie ten sprendzia. Daugiau nieko nepasake tik sake viskas ten pas jus gerai, o as tai ir nezinau ka daugiau klausti  blush2.gif Ai pasitikiu jais ir visitek jie geriau zino ir sprendzia kas kada turi buti  ax.gif
O kazin jaksto g. poliklinikoj irgi apie 40 litu HCG kainuoja? Ten tai jau kita diena buna atsakymai.

thumbup.gif viska tikrai galvoju kad jie žino,nesijaudink ir ramiai laikykis,kad žirniukams iš karto labai patiktų pas mamyte wub.gif čia tau 4u.gif sėkmės.
Atsakyti