QUOTE(kristutex @ 2010 03 02, 11:45)
Na tiesiog pakalusk kiek apsivaisino, kaip dalinas ir kada atvaziuoti isodynimui...
Laikau kaumscius...
Parasyk kai paskambinsi
Sandra gaila , kad tenka jungtis prie musu, bet mielai tave priimsim... visko klausk, kiek galesim atsakysim ir padesim tuose labirintuose
AudroneM sveikinu su bumsiukais pazystamas tas jausmas ir man jau man tik gaila, kad is sito musu plataus burelio, tik mes dvi kolkas dalinames tokiais isgyvenimais bet tikiu, kad neuzilgo, visos musu klausines patarimu ir kaip kas turetu dabar buti, kai pacios lauksis
Laikau kaumscius...
Parasyk kai paskambinsi
Sandra gaila , kad tenka jungtis prie musu, bet mielai tave priimsim... visko klausk, kiek galesim atsakysim ir padesim tuose labirintuose
AudroneM sveikinu su bumsiukais pazystamas tas jausmas ir man jau man tik gaila, kad is sito musu plataus burelio, tik mes dvi kolkas dalinames tokiais isgyvenimais bet tikiu, kad neuzilgo, visos musu klausines patarimu ir kaip kas turetu dabar buti, kai pacios lauksis
Apsivaisino 10 Daugiau nieko nepaklausiau, rytoj vel sake skambinti pasakys kada atvaziuoti ir dar gal ta dalinimasi pasakys. Bet vistiek nezinosiu ar ten gerai ar blogai dalinasi
Papildyta:
QUOTE(kristutex @ 2010 03 02, 14:31)
Sakau gal kartais daretes... matai planuoju as darytis, tai auksakalio ieskau gero
As zinau nebloga toki Toma, turiu jo numeri jei ka, viska pas ji darausi, patinka man jis. O tu cia vestuvinius ziedus sau nori darytis