Įkraunama...
Įkraunama...

*Šilti Panevėžiečių namučiai*

QUOTE(kristutex @ 2010 03 02, 11:45)
Na tiesiog pakalusk kiek apsivaisino, kaip dalinas ir kada atvaziuoti isodynimui...  mirksiukas.gif 
Laikau kaumscius...
Parasyk kai paskambinsi  mirksiukas.gif

Sandra gaila , kad tenka jungtis prie musu, bet mielai tave priimsim... visko klausk, kiek galesim atsakysim ir padesim tuose labirintuose  4u.gif

AudroneM sveikinu su bumsiukais  wub.gif  wub.gif  pazystamas tas jausmas ir man jau  wub.gif man tik gaila, kad is sito musu plataus burelio, tik mes dvi kolkas dalinames tokiais isgyvenimais  verysad.gif    bet tikiu, kad neuzilgo, visos musu klausines patarimu ir  kaip kas turetu dabar buti, kai  pacios lauksis  wub.gif

Apsivaisino 10 bigsmile.gif Daugiau nieko nepaklausiau, rytoj vel sake skambinti pasakys kada atvaziuoti ir dar gal ta dalinimasi pasakys. Bet vistiek nezinosiu ar ten gerai ar blogai dalinasi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristutex @ 2010 03 02, 14:31)
Sakau gal kartais daretes... matai planuoju as darytis, tai auksakalio ieskau gero  g.gif

As zinau nebloga toki Toma, turiu jo numeri jei ka, viska pas ji darausi, patinka man jis. O tu cia vestuvinius ziedus sau nori darytis blush2.gif
Atsakyti

As zinau nebloga toki Toma, turiu jo numeri jei ka, viska pas ji darausi, patinka man jis. O tu cia vestuvinius ziedus sau nori darytis blush2.gif
[/quote]

Tai musiau, kad vestuviniams ziedams, kam daugiau thumbup.gif thumbup.gif
As ir turiu pazistama, kuris daro visa ka....nu as patenkinta, man gerai padaro..as viska pas ji darausi.. jis dirba priesais centrine IKI smile.gif
Atsakyti
Nugi nugi kristutex prisiduok............čia rimtai ženijies?..aš maniau, kad jau tu ištekėjusi lotuliukas.gif ....Jaučiu taip kokio žiedelio nori, o mes čia ,kaip kokios senos davatkos pliotkinam ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 03 02, 17:47)
Nugi nugi kristutex prisiduok............čia rimtai ženijies?..aš maniau, kad jau tu  ištekėjusi lotuliukas.gif ....Jaučiu taip kokio žiedelio nori, o mes čia ,kaip kokios senos davatkos pliotkinam ane? lotuliukas.gif

Nugi as irgi taip galvojau kad istekejusi blush2.gif Ale ot cekavos mes, o kristutex nesipasakoja kas mums taip idomu ax.gif
Atsakyti
[quote=2Lviename,2010 03 02, 15:05]
[/quote]
As ir turiu pazistama, kuris daro visa ka....nu as patenkinta, man gerai padaro..as viska pas ji darausi.. jis dirba priesais centrine IKI smile.gif
[/quote]
Tai mes jau pas ta tavo pazistama buvom ir matomai pas ji ir apsistosim...
lotuliukas.gif neisizeniju, tik ziedais apsikeisim su vyru ir pavarde man savo jis duos lotuliukas.gif
As gi sakiau jau kazkada, kad buvau karta istekejusi, bet va reikalas prispyre antra karta pavarde keisti lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=kristutex,2010 03 02, 18:34]
[/quote]
Tai mes jau pas ta tavo pazistama buvom ir matomai pas ji ir apsistosim...
lotuliukas.gif neisizeniju, tik ziedais apsikeisim su vyru ir pavarde man savo jis duos lotuliukas.gif
As gi sakiau jau kazkada, kad buvau karta istekejusi, bet va reikalas prispyre antra karta pavarde keisti lotuliukas.gif
[/quote]
Geras bigsmile.gif thumbup.gif Tai sveikinimai didziausi wub.gif
Tai priesais iki darysites? Kada cia ta svarbioji diena? ax.gif
Nezinau kodel taip pacitavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 02 kovo 2010 - 20:42
QUOTE(kristutex @ 2010 03 02, 14:31)
Sakau gal kartais daretes... matai planuoju as darytis, tai auksakalio ieskau gero  g.gif

Jei neuzpyksi:isikisiu i jusu pokalbi:
mes ziedus darem "sasyskoj"
esu labai patenkinta....turek omeny
Tik kad pats senis ten labai keistas
Atsakyti
Sveikutes,kure mergaites geriau darytis HCG?
Ir kiek jis kainuoja?
Iki NT neislauksiu tai noriu jau pradeti kauptis ir renkuosi informacija,
mat dar niekda nesu darius jo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra Bakanovinė @ 2010 03 03, 14:48)
Ir kiek jis kainuoja?

Sveika...
As ir zinok nezinau kur musu mieste daro, bet musiau ENDEMIK, gal SORPO dar....man rodos maciau intere...
Atsakyti
QUOTE(Sandra Bakanovinė @ 2010 03 03, 13:48)
Ir kiek jis kainuoja?

HCG gali pasidaryti Nemuno poliklinikoj (Medicina practica), Jaksto poliklinikoj, Endemike, Sorpo. Kainos visur ~30-40 Lt. Tiek, kad is Endeminko, Sorpo ar medicinos practicos teks palaukti keleta dieneliu atsakymo, nes kraujuka tirti siuncia i Vilniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2010 03 03, 14:55)
HCG gali pasidaryti Nemuno poliklinikoj (Medicina practica), Jaksto poliklinikoj, Endemike, Sorpo. Kainos visur ~30-40 Lt. Tiek, kad is Endeminko, Sorpo ar medicinos practicos teks palaukti keleta dieneliu atsakymo, nes kraujuka tirti siuncia i Vilniu 4u.gif

Labas AudroneM,

O tu lyties nezinai dar? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2010 03 03, 13:57)
Labas AudroneM,

O tu lyties nezinai dar? mirksiukas.gif

Rytoj vakare man echoskopuos pilvuka wub.gif Noooriu zinot blush2.gif
Atsakyti