Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė Božena Kačanovska

QUOTE(lolla @ 2008 10 31, 14:15)
Gal galit parasyt kiek mokejot Bozenai susistarus, ir kiek jei ji atviksta nakti ar per savo iseigine diena. blush2.gif

Galiu papasakoti kaip man buvo... smile.gif Gimdymas prasidejo sestadieni vakare, baigesi po vidurnakcio, dukryte prieme Bozena. Bet siaip su ja nesitariau, ta vakara ji budejo... O daveme 300 Lt., bet buvo super rupestinga, geriau ir but negalejo kaip sakoma... wub.gif
Atsakyti
Ir as gimdziau pries metus pas Bozena, gimdymas praejo super. Deja prakirpo, ne galejau isstumti vaika. Po gimdymo blogai gijo, klausiau visu gyditoju , kaip priziureti randa, labai skaudejo, visi sake plauk su vandeniu ir praejis !!! verysad.gif Paskambinau po savaites Bozenai, atvaziavau pas ja, viska paaiskino be problemu!! smile.gif Nors po gimdyma pas mane ne uzejo. Buvau su ja isanksto susitarusi. Labai jai dekui, dukrite pas mane super!!! 4u.gif Antra noreciau gimdyti tik pas ja!!!
Atsakyti
QUOTE(Lizunia @ 2008 11 25, 00:01)
Ir as gimdziau pries metus pas Bozena, gimdymas praejo super. Deja prakirpo, ne galejau isstumti vaika. Po gimdymo blogai gijo, klausiau visu gyditoju , kaip priziureti randa, labai skaudejo, visi sake plauk su vandeniu ir praejis !!! verysad.gif  Paskambinau po savaites Bozenai, atvaziavau pas ja, viska paaiskino be problemu!!  smile.gif  Nors po gimdyma pas mane ne uzejo. Buvau su ja isanksto susitarusi. Labai jai dekui, dukrite pas mane super!!! 4u.gif Antra noreciau gimdyti tik pas ja!!!

Super thumbup.gif .Abu gimdymai thumbup.gif
Atsakyti
super ir man ji- labai dekinga uz viska 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas zinot kiek dabar ima akusere Bozena,jai isanksto nori su ja susitart,kad gymdyma priiminetu butent ji???Ir gal kas zino jos budejimo grafika??? ax.gif
Atsakyti
akušerė -tai "ledas"...esu dėkinga jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 12 16, 22:29)
akušerė -tai "ledas"...esu dėkinga jai 4u.gif

O kiek jus mokejot jai?Ir gal zinot jos darbo grafika,arba tel nr,buciau labai jums dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 11 28, 16:53)
super ir man ji- labai dekinga uz viska 4u.gif

Sveiki,gal jus kartais zinote Bozenos grafika,kaip ji dirba,nes matau kad neseniai pas ja gymdet......Buciau labai jums dekinga.Mes kartu su ja mokemes vienoj mokykloj.net vienoj klasej,bet pasikeite tel nr,tai dabar nezinau kaip su ja susisiekti.Jai turit jos mobiluji,tai atsiuskit man i el.pasta.Aciu.....andrzej-b@yandex.ru
Atsakyti
As zinau p. Bozenos telefona: 8687 25299. Kolege gimde pas ja ir labai rekomendavo 4u.gif Sako ji dirba su gydytoju Razumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vrum-vrum @ 2008 12 29, 22:48)
As zinau p. Bozenos telefona: 8687 25299. Kolege gimde pas ja ir labai rekomendavo 4u.gif Sako ji dirba su gydytoju Razumu  g.gif

Aciu labai bigsmile.gif
Atsakyti
Patarčiau išanksto nuvykti į VGN priėmimo skyrių ir susipažinti su informacija, gimdymo sąlygomis, reikalavimais, paslaugomis, susitikti su jus dominančiu mediku. Taip pat yra galimybė lankytis VGN Konsultaciniame centre nėštumo priežiūros konsultacijose ar konsultacijose del gimdymo. Viešai yra skelbiami VGN priėmimo skyriaus, Konsultacinio centro ir kt. skyrių telefonai, kuriais galima teirautis.
Manyčiau, kad yra neetiška skelbti asmeninius mob. tel. viešai. Nes jais gali piktybiškai naudotis ir tas, kam jo nereikia. Ir tokiais atvejais, medikai priversti vis pakeisti savo asmeninius numerius. Tik pats medikas turi teisę, esant būtinybei, pacientui pasakyti savo mob. tel. numerį. Manau, kad nei vienas žmogus nenorėtų, kad jo asmeninis tel. numeris būtų pasakomas nepažįstamiems.
Taip pat turėtumėte nepamiršti, kad galite bendrauti susirašinėjant, rašant tiesiogiai jus dominančiais subtiliais klausimais į asmenines žinutes.
Visoms linkiu protingų ir apgalvotų sprendimų, tolerancijos, etikos ir tiesiog sėkmės visose nenumatytose situacijose. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 30 gruodžio 2008 - 18:58
QUOTE(RVJ @ 2008 12 30, 18:54)
Patarčiau išanksto nuvykti į VGN priėmimo skyrių ir susipažinti su informacija, gimdymo sąlygomis, reikalavimais, paslaugomis, susitikti su jus dominančiu mediku. Taip pat yra galimybė lankytis VGN Konsultaciniame centre nėštumo priežiūros konsultacijose ar konsultacijose del gimdymo. Viešai yra skelbiami VGN priėmimo skyriaus, Konsultacinio centro ir kt. skyrių telefonai, kuriais galima teirautis.
Manyčiau, kad yra neetiška skelbti asmeninius mob. tel. viešai. Nes jais gali piktybiškai naudotis ir tas, kam jo nereikia. Ir tokiais atvejais, medikai priversti vis pakeisti savo asmeninius numerius. Tik pats medikas turi teisę, esant būtinybei,  pacientui pasakyti savo mob. tel. numerį. Manau, kad nei vienas žmogus nenorėtų, kad jo asmeninis tel. numeris būtų pasakomas nepažįstamiems.
Taip pat turėtumėte nepamiršti, kad galite bendrauti susirašinėjant, rašant tiesiogiai jus dominančiais subtiliais klausimais į asmenines žinutes.
Visoms linkiu protingų ir apgalvotų sprendimų, tolerancijos, etikos ir tiesiog sėkmės visose nenumatytose situacijose. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As naprasiau kad skelbtu mobiluji i foruma,o prasiau savo el.pasta.
Atsakyti