Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė Božena Kačanovska

QUOTE(Kituliux @ 2007 11 16, 11:13)
Mano gimdyme irgi dalyvavo Božena. Tik patys geriausi žodžiai apie ją. Labai ramiai mums su vyru viską papasakojo, daug vertingų patarimų davė. Tik jos dėka nesukarpė manęs, nors gydytoja jau norėjo kirpti. Kita kartą tarsiuosi tik su Božena, nes gydytojas nelabai ką ten ir daro. Visą darbą atlieka akušerė

As taip pat likau patenkinta akuseres Bozenos darbu, bet nenuvertinkime gydytoju. Vis delto daktare prieme pagridindinius sprendimus mano gimdymo metu, ir daugumos turbut taip pat 4u.gif Jei gimdymo veikla normali tai gal ir akuseris pagrindini darba atlieka, bet jei kokia komplikaciija ar ka, tai gydytojas nepamainamas
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2007 11 26, 17:39)
As taip pat likau patenkinta akuseres Bozenos darbu, bet nenuvertinkime gydytoju. Vis delto daktare prieme pagridindinius sprendimus mano gimdymo metu, ir daugumos turbut taip pat  4u.gif Jei gimdymo veikla normali tai gal ir akuseris pagrindini darba atlieka, bet jei kokia komplikaciija ar ka, tai gydytojas nepamainamas

Akušerė viena juk ir nedirba mirksiukas.gif . O su ja kartu juk ne studentai - rezidentai biggrin.gif . Nereikia taip jau pesimistiškai nusiteikti, ir tikrai VGN visi gydytojai neblogi - su visais juk mamytės tariasi. 4u.gifČia mano subjektyvi nuomonė, aišku. mirksiukas.gif Man svarbiausia per abu gimdymus buvo akušerė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 26 lapkričio 2007 - 21:44
Kai gidytojas supazindino mane su akusere Bozena, tai as labai apsidziaugiau. Foume skaiciau, kad jinai profesionali ir rupestinga, taip ir as galvojau, kol neatejo laikas gimdyti, tikslaiu po gimdimo. Zadejo po gimdimo uzeiti, tai netgi akiu nepasirode (gal mazai sumokejom ;-} , net daugiau negu nurodyta kainorastyje, jeigu kas skaite - 288 Lt, o sumokejom - 350 Lt). Tiesa pinigus sumokejom sekancia diena, nes vyras tiesiog ja jau nesurado ta pacia diena. Labai gaila, bet as ja nusiviliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2007 12 03, 14:03)
Kai gidytojas supazindino mane su akusere Bozena, tai as labai apsidziaugiau.  Foume skaiciau, kad jinai profesionali ir rupestinga, taip ir as galvojau, kol neatejo laikas gimdyti, tikslaiu po gimdimo. Zadejo po gimdimo uzeiti, tai netgi akiu nepasirode (gal mazai sumokejom  ;-} , net daugiau negu nurodyta kainorastyje, jeigu kas skaite - 288 Lt, o sumokejom - 350 Lt). Tiesa pinigus sumokejom sekancia diena, nes vyras tiesiog ja jau nesurado ta pacia diena. Labai gaila, bet as ja nusiviliau  verysad.gif

Pas mus tai užėjo. Atnešė išvirusi kavos man ir vyrui. Nors sumokėjom beveik dvigubai mažiau negu tu. Gal turėjo išeigines, maža ką...Nors būtų neužėjusi, nebūčiau net į galvą ėmusi. Ir taip ten durys neužsidaro. O taip norisi ramybės.
Svarbiausia kaip ji rūpinosi ir elgėsi per gimdymą thumbup.gif - už tai jai visada liksiu dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
mane su sia akusere supazindino vedejas, pasirode tikrai labai faina ir maloni. Net pamaniau, kad su ja tikrai nebijosiu gimdyti. Bozena aprode gimdykla ir pan.,.. tai va viska sutarem, kad kai "tik" iskart jai skambinu nesvarbu ar naktis ar savaitgalis, butent siuos atvejus nuojautos vedami ir as ir vyras paklauseme, sake tikrai tikrai bet kada atvaziuos tik skambinkite.
Nu ir ka sau manote penktadienis 13 val skambinu akuserei o ji "negali", tai va likau labai liudna....
mano nelaimei pasitaike akusere vardu berods Asta, tai neduok dieve kam tokia paklius, net puodelio vandens negalejo paskolinti, kadangi buvo vyras 2lt vandens nupirkes. Tai per visus saremius teko kilnoti ta didziuli buteli, nes poniai gi savo puodelio pagailo, ka jau nekalbant kad per visa laika (tai buvo 8 saremiu val) tik kokius 3 kartus atejo paziureti kaip gi man sekasi. Beje i operacine (teko cezari daryti) su suplysusiais marskiniais atvede, tai operacineje jaukesi is manes personalas.

Tikrai pavydziu, kam teko buti su gerom akuserem, kurios net vyrams kavos pasiulo!

Beje mano vyras nuo patirtu stresu dar jau 200Lt dave, tai kai suzinojau....... o ji net po gimdymo nesugebejo pas mane i palata uzeiti, nesuprantu kaip ji isvis dar pinigus galejo imti...
Atsakyti
Labukas,
Gal galetumete kas atsiusti sios akuseres mobilu numeriuka, i mano AZ.Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scorp @ 2006 03 01, 11:30)
ir as tariausi su bozena,bet kai prasidejo saremiai ji nekele tel.ragelio ir gimdziau pas tas kurios tada budejo ir tikrai likau labai patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
akusere bozena 868725299

Kažkas nurodė šį nr.
Aš gimdžiau pas Razumą+Boženą-super. Už poros mėn. laukia antras gimdymas, tai vėl tarsiuosi su Razumu, o jis, kiek žinau, visuomet su Božena dirba, bet dar užsiminsiu, kad su ja noriu.
Boženai mokėjau 200 Lt. ir ji pas mane buvo užėjusi, paliko savo tel. nr., kad kilus klausimams (bet kokiems) skambinčiau.
Tikrai nuostabi moteris ir profesionali akušerė.
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2008 01 03, 15:53)
Kažkas nurodė šį nr.
Aš gimdžiau pas Razumą+Boženą-super. Už poros mėn. laukia antras gimdymas, tai vėl tarsiuosi su Razumu, o jis, kiek žinau, visuomet su Božena dirba, bet dar užsiminsiu, kad su ja noriu.
Boženai mokėjau 200 Lt. ir ji pas mane buvo užėjusi, paliko savo tel. nr., kad kilus klausimams (bet kokiems) skambinčiau.
Tikrai nuostabi moteris ir profesionali akušerė.

Bozena tikrai thumbup.gif Garsviene irgi su ja stengiasi dirbti thumbup.gif Kiek zinau, tai Bozena lyg tai gymdyklos vyrakusere g.gif
Atsakyti
Ji buvo ir mano akusere, labai dziaugiausi kad butent ji. Bet teko nusivilti, nei kokios ten prieziuros, nei paaiskinimu g.gif Dar gidytoja po visko pasake kad ji mane lankys, nes pati isvaziuoja i seminara, bet ne karto nebuvo atejusi g.gif O mokejom irgi 300 Lt blink.gif Nors sunkiausia darba per nakti buvo atlikusi kita komanda, o ji tik is ryto su manimi pabuvo.
Atsakyti
Gal kas zinot, su kokia akusere dirba Tvaronaviciene? Nes su sia gydytoja tariausi del gimdymo....
Atsakyti
pritariu akusere super, bet 3 karta gimdysiu BAKe wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 15 sausio 2008 - 20:33
As irgi gimdziau pas Bozena, visai nesitarus, tiesiog ta diena ji budejo. Pagimdziau dideli berniuka 4,5kg be kirpimo ir be plysimo.
Su vyru esam labai patenkinti, ir visai nesvarbu kad po gimdymo neuzejo...juk jos darbas baigiasi su gimdymu, o jeigu ji pradetu lankyt visas pagimdziusias, tai neturetu kada dirbti savo darbo, dalyvauti ir padeti gimdymo metu.
Taip kad nebukim savanaudes.
Ir manau kad pinigu suma cia visiskai nesvarbi, kai zmogus dirba savo megstama darba.
Atsakyti