Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė Božena Kačanovska

Gimdziau ir as prie p. Bozenos. Dirbo jinai su gydytoju Razumu. Su Bozena buvome susitare o gyd. ta diena budejo. Is Bozenos nesulaukiai jokio palaikymo, visa laika lakste is vienos gymdymo palatos i kita ir kai jos tikrai reikejo(be reikalo tikrai jos netrugdem) vyras niekaip negalejo jos susirast. o vat gydytoja Razumas thumbup.gif kitas reikalas. ir uzeidavo daznai ir klausdavo kaip jauciuosi ir nei vienos uzuominos apie atsilyginima po gimdymo nesulaukeme. gimdziau pati ir visa stumimo laika g. Razumas buvo prie manes o Bozena plepejo su padejeja. blink.gif po gimdymo i palata uzbego atsiimti atlygio ir ate ate daugiau jos nemateme. taigi kai gimdysiu kita karta tikrai su ja nesitarsiu, apart jos yra daug puikiu akuseriu dirbanciu VGN. O d. Razumas tikrai puikiai atliko savo darba, mano vyras buvo jo suzavetas biggrin.gif
Atsakyti
Man ji asmeniskai nepatiko...maloni buvo nenuosirdziai, na bet vokelio pagalba gavom geresne palata.
Gimdymo metu labiausiai patiko anesteozologe, ir kaip atsidekoti norejom, net nenorejo priimti, o kiti vokelius eme kaip iprasta dalyka, net nedekojo:)
Atsakyti
tariausi su ja kai gimdžiau 1 kartą, paskui dėl to gailėjausi

kai prasidėjo sarėmiai, ir jau ruošiausi gimdymui jinai sėdėjo budėjimo kambariuke ir buvo užsimusi plepalais, karts nuo karto užsukdama pas mane , ir sakydama : pamiegok, aišku ne iki miego man buvo nes baisiai skaudėjo,

kai jau pajaučiau kad tuoj tuoj gimdysiu, jos aišku šalia nebuvo, gerai kad bent vyras buvo, nubėgo jos ieškot,
man pikta buvo

jos mandagumas nenuoširdus,

deja paliko nemalonius prisiminimus,

sumokėjom kaip ir tarėmės

po ti kai jau pagimdžiau ir gulėjau palatoje, vyras sakė, kai sutikdavo ją kur koridoriuje, tai ji vis sakydavo : jog užsuks pas mus, bet taip ne karto ir neužsuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olajju: 26 spalio 2011 - 12:42
Sveikos

del Bozenos tai nepasakyciau kad elgiasi taip, kiek i vokeli idesi - as su ja esu snekejusi ir laukiu gimdymo, zadejo atvaziuot nakti, organizuoja man patikrinimus. O vokeli siuliau - ji neeme jo - taip kad kazin ar eglesys priklauso nuo pinigeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopeta @ 2011 11 29, 12:49)
Sveikos

del Bozenos tai nepasakyciau kad elgiasi taip, kiek i vokeli idesi - as su ja esu snekejusi ir laukiu gimdymo, zadejo atvaziuot nakti, organizuoja man patikrinimus. O  vokeli siuliau - ji neeme jo - taip kad kazin ar eglesys priklauso nuo pinigeliu smile.gif

Man irgi zadejo atvaziuoti, deja nesulaukiau... buvo sestadienis apie pietus. Uztai patekau pas nuostabia budincia akusere, berods Andzela vardu - likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalipse: 29 lapkričio 2011 - 11:57
QUOTE(muvija @ 2011 04 10, 19:01)
superine akusere  thumbup.gif papuolem pas ja atsitiktinai, likau be galo suzaveta.

mes taip pat

pagarba jai thumbup.gif
Atsakyti
pirmaja gimdziau prie akuseres Andzelikos - labai gera akusere, o antraji - prie Bozenos, superine akusere, jos deka net neplysau, nors su pirmaja susiuta buvau per visus galus ir pinigu neeme, tikrai verta pagarbos ir jai tik Aciu galiu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau su Bozena ir Razumu. Del visko tariausi su ja, kai jai paskambinau ji buvo tik namo grizus is budejimo , bet vis tik atvaziavo. Jos deka liko tik nubrozdinimai, labai aiskiai sake ka man daryti stumimo metu, tas labai padejo, bet dabar apie kita medalio puse.. ta nakti buvau vienintele gimdyve, bet demesio is jos nesulaukiau, tam kad pagreitint reikala suleido skatinamuju nors to ir nereikejo.. po to seke epiduras kuri turejau BUTINAI atpirkti ir sako ji man kai kazka pajusi paskambink man i mobilu ir isejo MIEGOT biggrin.gif kai pajutau kazka paskambinau jai ir nepatikrinus manes suleido dar doze epiduro, tuo metu atejo gyd. ir apreke ja , pasirodo buvo pilnas atsidarymas ir pasake kad tai bus ant jos sazines. teko laukt pusvalandi iki kol leido stumt.. aciu d. viskas baigesi gerai smile.gif atejo tik pasiimt pinigeliu ir epidurinio, uztad gyd. Razumas ateidavo kasdien ir labai rupinosi
Atsakyti
Gimdziau pas Bozena 2012-02-29, nuostabi akusere. Tariausi su ja is anksto, pinigelius ima po gimdymo savo nuoziura.
Del pinigu emimo, jei tariames is anksto tai aisku, kad bus sumoketa ir skaitau tai yra normalu.
Antra vaika jei teks gimdyt tai irgi tarsiuos su ja, pagimdziau dideli vaika, laiku prakirpo siek tiek ir niekur neplysau, su tokiu dideliu vaiku tai buvo stebuklas, aisku ir gyd Razumas puikiai atliko savo darba, jie puiki komanda.
Atsakyti
Gimdžiau pas šią akušerę ir jos dėka nei kirpo nei plyšau nors esu smulki, o vaikelis gime virš 4kg. visi stebėjosi. Atsilyginom, bet ne milijonais smile.gif
Atsakyti
As buvau susitarusi su savo daktaru, o Bozena jam pagelbejo, tiesiog taip pasitaike. Mums su vyru pasirode dalykiska, konkreti, be jokiu ten grazbyliavimu ir svelnybiu, bet padejo kai reikejo, teisingai iskvepuoti (abu su daktaru gelbejo), labai graziai po gimdymo sutvarke, zodziu, man patiko ji...NEskubejo leliuko paimti matavimams-rengimams, leido dziaugtis kiek noriu, tai ta sskubos nebuvima sman labai priimtinas buvo...KAdangi mums labai padejo ir siaip gera tokia akusere pasirode, tai atsilyginome. BEje, zadejo uzeiti i palata, bet nebeatejo blush2.gif
Atsakyti
Nuostabi akusere. Buvau susitarusi su gydytoja, o ji talkino gydytojai.
Nuo pat pradziu siltai sutiko, kalbejo labai maloniai ir raminanciai. Gimdymo metu labai palaike ir skatino. Tikrai tik patys geriausi zodziai apie sia akusere.
Jei tektu gimdyt dar karta, rinkciausi tik ja 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti