Sveiki . as gimdziau pas bozena ir mqan gimdymas truko 12 val. ji visa laika ateidavo paziureti, visa inicjatyva buvo jos. vaikui ir man viskas gerai.... ji svelni ir maloni, atsakynga, mes sumokejom 200 gyd., 100 anestoziologui ir jai 200 lt. nors gydytojas tiek ten reikalingas gimdyme.
po manes ir drauges gimde jos buvo patenkintos ja.
QUOTE(Murziuke30 @ 2010 03 17, 13:35)
Aš irgi gimdysiu pas Boženą. Kiek žinau gimdymas pas akušerę neoficialiai kainuoja 800 Lt, o pas gydytoją 1000 Lt.
Gimdziau abu vaikus pas Bozena (su gydytojais nesitariau). Pirmas kartas buvo ilgas ir skausmingas, demesio sulaukiau daug ir tikrai buvau suzaveta, nes ir mokejom nadaug - 200lt asmeniskai Bozenai. Pries metus vel gimdziau, vel tariausi su Bozena. Gimdymas buvo daug daug lengvesnis, bet... Aciu Dievui, salia buvo vyras. nes pk to, kai man suleido epidura (beje, vaiko sirdeles tonai visa laika buvo padidinti), mano spaudimas zemas, man lliepe vaiksciot - tai normalu. Tik beda, kad taip bevaiksciodama as nualpau, o tuo metu nei vieno mediko nebuvo salia, tik mano vyras, kuris eme kviestis pagalba. Tai vat kartais ir pagalvoju - o kas, jei vyras butut dirbes, jei negaletu buti kartu? Kaip butu tada viskas pasibaige?
Tada uz gimdyma Bozena pati pasake suma- 300 lt (jai), aisku, abu kartus mokejom ir kitiems daktarams.
Gimdymas pasibaige CP. Bozena elgesi rupestingai, priziurejo, tad jai daveme 100 litu. Visa darba, manau, atliko gydytoja. Jai atsidekojome didesnia suma. O Bozena? Bozena labai nudziugo pamaciusi savo vokeli, pazadejo uzsukti pas mane, parodyti, kaip vaikuti maitinti ir t.t., bet taip ir neuzsuko. Gal daugiau negu 100 litu tikejosi?
Tiesa, mano nuomone, gimdymas yra ir turi buti nemokamas. O visos tos didziules sumos yra absurdas. Medikai atlieka savo darba. Nuo to, kiek sumokesite, jo kokybe neppriklauso ar bent jau neturetu priklausyti.
Tiesa, mano nuomone, gimdymas yra ir turi buti nemokamas. O visos tos didziules sumos yra absurdas. Medikai atlieka savo darba. Nuo to, kiek sumokesite, jo kokybe neppriklauso ar bent jau neturetu priklausyti.
Sveikos,
Noriu pagelbeti draugei ir paklausti - gal turit akuseres Bozenos telefono numeri? Labai buciau dekinga uz info i az
Is anksto labai labai dekoju
Noriu pagelbeti draugei ir paklausti - gal turit akuseres Bozenos telefono numeri? Labai buciau dekinga uz info i az
Is anksto labai labai dekoju
Božena mano gimdyme buvo visai atsitiktinai. Buvau susitarusi su gydytoja,tai kai atvažiavau į gimdymą,gydytoją į komandą pasikvietė Božena. Likau labai maloniai nustebinta. Božena iškart priėjo padavė ranką prisitatė ir visada pasakodavo tolimesnę įvykių eigą,klausdavo ar reikia pagalbos,kaip jaučiausi.Labai likau patenkinta šiuo gimdymu,tiek gydytoja pas kurią gimdžiau antrą jau lelių,tiek akušere Božena Sumokėjom ir gydytojai ir akušerei
Buvau susitarusi su gydytoja, tai kai atvažiavau į gimdymą, gydytoją į komandą pasikvietė Božena. Likau labai maloniai nustebinta. Božena iškart priėjo padavė ranką prisitatė ir visada pasakodavo tolimesnę įvykių eigą, klausdavo ar reikia pagalbos, kaip jaučiausi.
Tokia ir mano asmenine istorija. Siaip labai miela ir silta akusere.
O as niekam nemokejau nei ct ,o gimdyma prieme Bozena-atsitiktinai,buvau viskuo patenkinta Kai antra gimdysiu,taipogi nesiruosiu moketi,nes manau,jog jie pakankamai gauna,nes beveik kiekviena gimdyve "atsidekoja".. Esu pries kysius,ar taip vadinamus atsidekojimus, o ir nemoku visai duoti kysiu
Drauge irgi gimde pries savaite,jai dare Cezari,taciau ji niekam nemokejo,jos net neprase uz pvz laseline ar dar uz ka nors susimoketi kaip kitoms
Papildyta:
Cia dar palyginus visai kukliai kai kurios atsiskaitineja, o va Antakalnio klinikose jauciu 100lt ar 200lt net imti nenoretu,ten sumos didesnes Aplamai,susidare toks ispudis,kad Antakalnyje kazkaip be pinigu ir sneketi nelabai nori su gimdyvem..
Drauge irgi gimde pries savaite,jai dare Cezari,taciau ji niekam nemokejo,jos net neprase uz pvz laseline ar dar uz ka nors susimoketi kaip kitoms
Papildyta:
QUOTE(Ivonnna @ 2010 10 24, 16:51)
Cia dar palyginus visai kukliai kai kurios atsiskaitineja, o va Antakalnio klinikose jauciu 100lt ar 200lt net imti nenoretu,ten sumos didesnes Aplamai,susidare toks ispudis,kad Antakalnyje kazkaip be pinigu ir sneketi nelabai nori su gimdyvem..
As dukryte gimdziau pas Bozena,nesitariau ir nemokejau niekam. Po gimdymo buvo atejusi pora kartu i pogimdyvine palata siaip ale paziureti kaip jauciames,tai tik poto supratau,kad matyt norejo gal "atsidekojimo"
Isvaziuojant sokolado nupirkom sesutem ir tiek.
Isvaziuojant sokolado nupirkom sesutem ir tiek.
Labas, merginos:) Paskaicius cia jusu visu komentarus, nusprendziau kad noriu gimdyti su Bozenos pagalba. Gal i az patarkit, kaip reiketu susitart, pries kiek laiko prieit ir duokit jos kontaktus. Labai dekoju uz atsiliepimus:) Paskui butinai pranesiu kaip paviko
Na niekas neturi jos telefono?
QUOTE(Veola @ 2011 01 27, 10:08)
Na niekas neturi jos telefono?
Gal ir neturi..
Jus pabandykit tiesiog ten nuvykti ir susitarti su ja asmeniskai ar gal ten duos jos koordinates