Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė Božena Kačanovska

QUOTE(milluxx @ 2010 03 15, 01:48)
as taip pat apie ja gero girdejus,ir galvoju jai pasisukti,sako ja taip pat galima issikviesti?o kiek pinigeliu reik duoti?kad orentuotis? mirksiukas.gif

Aš irgi gimdysiu pas Boženą. Kiek žinau gimdymas pas akušerę neoficialiai kainuoja 800 Lt, o pas gydytoją 1000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Murziuke30 @ 2010 03 17, 12:35)
Aš irgi gimdysiu pas Boženą. Kiek žinau gimdymas pas akušerę neoficialiai kainuoja 800 Lt, o pas gydytoją 1000 Lt.

swoon.gif tai viso pagimdyti kainuoja 1800? nes dalyvauja ir gyd, ir akušerė g.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2010 03 17, 13:44)
swoon.gif  tai viso pagimdyti kainuoja 1800? nes dalyvauja ir gyd, ir akušerė g.gif

Jei tariesi su akušere tik jai ir sumoki, ji rūpinasi tavimi visą gimdymo laikotarpį. jei reikia kviečia gydytoją, anesteziologą. Pati su jais po visko ir pasidalina. kartais gydytojo net nereikia.Taip pat su akušere gali tartis ir dėl mokamos palatos.
Atsakyti
QUOTE(Murziuke30 @ 2010 03 17, 13:35)

Atsiprasau, bet cia jau "kosmines" kainos akuserei. Kartais gal ir atsiranda zmoniu galinciu tiek sumoketi akuserei, bet mano nuomone tai retenybe. Gydytojui nevisi tiek moka, o cia akuserei.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murziuke30 @ 2010 03 17, 12:35)

doh.gif Siaubingai išpūsto kainos doh.gif Geriau tada nesitarus važiuoti unsure.gif
Atsakyti
Mes jai davėm 300 lt., kainą sužinojau iš savo draugės ir iš kitų jos draugių, kurios gimdė pas Boženą... O ten viršuje paminėtos, tai jau tikrai kažkaip didokos kaip akušerei... Šiaip man sakė, kad 200 lt per akis jai, bet kadangi jau buvo super maloni, tai davėme 300...
Aišku dabar kiek duosi - tiek ims biggrin.gif Grąžos tikrai neduos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 18 kovo 2010 - 08:18

na tik nereikia blink.gif akušerei tokios sumos,o kas jei neprognozuojama kas ar cezaris tai ką tada daryt susitarus su akušerę blink.gif už tokius pinigus, manau nereiktų tokių nesamonių rašyt, nes jaunos mamytės dar patikės blink.gif
su daktarų kad reikia tartis tai sutinkų, o jei akušerė patiko, gerai prižiūrėjo ir ttt. tai galima ir atsidėkot, tik jau ne tokiomis sumomis
ir ką reiškia pasakimas gimdymas kainuoja, jis nemokamas, tai taip ir rašykim, kad aš sumokėjau tiek... Nes perskaitis mamos ir persigas, kad tokių pinigų neturi. ir dar, kad tarp daktaro o\ir akušerės tik 200 lt skirtumas? nesamonė.
Papildyta:
QUOTE(Murziuke30 @ 2010 03 17, 14:06)
Jei tariesi su akušere tik jai ir sumoki, ji rūpinasi tavimi visą gimdymo laikotarpį. jei reikia kviečia gydytoją, anesteziologą. Pati su jais po visko ir pasidalina. kartais gydytojo net nereikia.Taip pat su akušere gali tartis ir dėl mokamos palatos.

šiaip niekas nesidalina kiek žinau, nes pati gygytojų pažystamų turiu, tai teko domėtis, kiekvienam atskirai yra geriau duoti.
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2010 03 19, 15:00)
n
šiaip niekas nesidalina kiek žinau, nes pati gygytojų pažystamų turiu, tai teko domėtis, kiekvienam atskirai yra geriau duoti.

Siaip gydytojai TIKRAI dalinasi, bent jau tie, kurie priima gimdymus. Mano gydytoja man pasake, kad niekam daugiau neduociau, nes ji pasidalins su kuo reikia. Draugei, gimdziusiai ten pat, bet pas kita gydytoja, irgi po visko sake niekam neduoti, nes ji pasidalins.
O akuseres galbut ir nesidalina, nes nera ten ko dalintis - dazniausiai joms duoda apie 300 lt
Atsakyti
Sveikos, mano mama dirba salia kovo8 kitam skyriuje tai man parinko gyd, ir su gydytoja tariausi, mokejau 400lt, bet zinot nustebau, kad Bozena man pasitaike kaip akusere, as jai nei ct ne mokejau, o ji man daugiau laiko skyre negu daktare, kai man skaudejo, ji etejo ir sako as Bozena... jus priziuresiu man iskart palengvejo, nes girdejau apie ja geru atsiliepimu, jos deka gimdymas truko visas 4 val, nei plysau nei ka, o kita diena atejo net aplankyti, siltas zmogus, maloni, uzjaucianti, nelenda i akis, tikrai zmogus atsidaves darbui... aciu jai, ir antra vaika gymdysiu tik pas ja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma099 @ 2010 03 19, 14:00)

dalinasi gydytojai, ne visi bet dalinasi, as kai daviau daktarei pinigus tai ji paklause ar turi pasidalinti su akusere ar ne, as atsakiau ne, cia jums, o akuserei davem 100lt
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2010 03 19, 15:00)

As tariausi su Bozena, gimdziau pas ja abu savo vaikus.Tai tikrai zinau , kad su savo komanda (t.y. tais kurie padejo priimt tavo gimdyma) ji tikrai dalinasi, nes pati perspejo, kad daugiau niekam tikrai nereik nieko duoti.

Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2010 03 21, 01:27)
Sveikos, mano mama dirba salia kovo8 kitam skyriuje tai man parinko gyd, ir su gydytoja tariausi, mokejau 400lt, bet zinot nustebau, kad Bozena man pasitaike kaip akusere, as jai nei ct ne mokejau, o ji man daugiau laiko skyre negu daktare, kai man skaudejo, ji etejo ir sako as Bozena... jus priziuresiu man iskart palengvejo, nes girdejau apie ja geru atsiliepimu, jos deka gimdymas truko visas 4 val, nei plysau nei ka, o kita diena atejo net aplankyti, siltas zmogus, maloni, uzjaucianti, nelenda i akis, tikrai zmogus atsidaves darbui...  aciu jai, ir antra vaika gymdysiu tik pas ja thumbup.gif
Papildyta:

dalinasi gydytojai, ne visi bet dalinasi, as kai daviau daktarei pinigus tai ji paklause ar turi pasidalinti su akusere ar ne, as atsakiau ne, cia jums, o akuserei davem 100lt

Paklause tikriausiai ne del to, kad norejo nepasidalinti ir viska pasiimti sau, bet del sumos kuria davei. Nes sprendziant is sumos dydzio, jai naturaliai ir turejo pasirodyti, kad ko gero su kitais atsiskaitei pati ir cia tik jai skirta. Todel del viso pikto ir persiklause.
Atsakyti
Kiek žinau gimdymas pas akušerę neoficialiai kainuoja 800 Lt, o pas gydytoją 1000 Lt.

Visiska nesamone blink.gif Tikrai sumos daug mazesnes. Prisiklauset absurdu
Atsakyti