Na, aš irgi čia forume buvau tiek gero apie ją prisiskaičius. Susitariau, buvau du kartus į konsultaciją pas ją nuvažiavus. O kai septintą ryto nubėgo vandenys, paskambinau, sako - važiuok, kas nors priims, aš po naktinės pamainos. Ir viskas. Dar vėliau bandžiau skambint, bet nekėlė. Taigi tiek tos naudos gavosi iš tarimosi su ja, tik sunervino prieš gimdymą ir viskas
as pirma vaika gimdziau susitarusi su Bozena, likau patenkinta, todel ir del antro tariausi su ja. kaip tik siandien ji turejo grizti is atostogu ir sake pasiskambinti jai kaip jausiuos pranesti ir del tolimesnio susitikimo susitarti. bet stai visa diena negaliu jai prisiskambinti - tai ragelio nekelia, tai atmeta, tai balso pastas ijungtas. taip ir likau nesupratusi, ka toliau man daryti. o jei dabar gimdyt pradeciau? kokia tada nauda is to susitarimo?
QUOTE(Oksanik @ 2008 08 16, 22:08)
Mano gimdyma prieme ji, as buvau apakinta kai ji mane aplanke po gimdymo, nesitikejau
Taremes is anksto, kad ji priims gimdyma
Taremes is anksto, kad ji priims gimdyma
Vat noriu dar parasyt, kad gydytojai kai suzino, kad pati gimdziau sunu (4450), nustemba, nes mano sudejimo moterims daro cezari, todel teko kovo pradzioj atlikti operacija, pasalinant pasekme po gimdymo
Pirma vaika gimdziau nesitariant ir kaip mat normaliai pagimdziau, o si gimdyma man skatino ir gimdymas tikrai buvo zymiai skausmingesnis, o ypac per vaisiaus isvaryma, kai jau nuo to skausmo nesupratau kur as.
Aciu Dievui, kad viskas laimingai pasibaige (dave 7/8) ir is to dziaugsmo MB liepiau duoti visus pinigus kiek turi, buvau nustebinta kai ji prie manes perskaiciavo pinigus ... gal cia normalu, nes gyvenime neteko daugiau niekam duoti....Sake, kad apsidreske per gimdyma, be kazkodel ilgokai siuvo....Dar neteisingai uzrase gimimo laika, nors kai pasitaisiau, nenorejo gadinti dokumento. Nesupratau kodel pries pradejus lasint oksiocinui tik po kiek laiko padare epidura?? Kodel leido kesti nezmoniskus skausmus ir epidura padare s... viena puse tik nueme, anesteziologas vis keike mano kreiva stubura, nors kai dare operacija kovo pradzioje, labai greitai atliko procedura ir nebade milijona kartu ir kai as pasakiau, kad per gimdyma man pasake, kad mano stuburas kreivas, anesteziologas pasake, kad stuburas normalus
Trecias lelius turetu gimti po CP, nes pasekmes po antro gimdymo gali atsinaujinti, koks bebutu leliuko svoris.
Siulau apmastyti tarimasi su sia akusere
Aisku cia gali tureti itakos tai, kad gimdziau sekmadieni
Oksančik, užjaučiu dėl to..aš ir gimdžiau sekmadienį, tai p.Boženai buvo dzin kad stoja širdelė vaiko, kad aparatas cypia iki mėlynumo....pasekmės mūsų daug liūdnesnės nei Jūsų, bet džiugu, kad Jums viskas gerai o mes dar ilgai gydysimės ir šalinsim tokio apsileidimo, neprofesionalumo ir neatsakingumo padarinius, nors jie liks visam vaiko gyvenimui. Niekam to nelinkiu.
Kuo toliau nuo tos moters ir nuo pačių VGN
QUOTE(Medute28 @ 2010 01 14, 23:16)
Oksančik, užjaučiu dėl to..aš ir gimdžiau sekmadienį, tai p.Boženai buvo dzin kad stoja širdelė vaiko, kad aparatas cypia iki mėlynumo....pasekmės mūsų daug liūdnesnės nei Jūsų, bet džiugu, kad Jums viskas gerai o mes dar ilgai gydysimės ir šalinsim tokio apsileidimo, neprofesionalumo ir neatsakingumo padarinius, nors jie liks visam vaiko gyvenimui. Niekam to nelinkiu.
O tai kur gyd. ziurejo, ar uz tai tik akusere atsako t.y. p.Bozena?
mano gimdymą p. Božena su gyd. Diliautiene priėmė prieš beveik penkerius metus. Galiu pasakyti, kad esu dėkinga p. Boženai, nes jei ne ji, Diliautienė būtų nusiuntusi į CP gal tris kartus.. Per gimdymą plyšo gimdos kaklelis, bet dėl to nekaltinu nieko.. Bet kad jo nesusiuvo tai kalta tik gydytoja.. Galbūt dėl to antrą gimdžiau RK. Ir tikrai nesuklydau
QUOTE(Vysnyte @ 2009 08 30, 14:55)
Na, aš irgi čia forume buvau tiek gero apie ją prisiskaičius. Susitariau, buvau du kartus į konsultaciją pas ją nuvažiavus. O kai septintą ryto nubėgo vandenys, paskambinau, sako - važiuok, kas nors priims, aš po naktinės pamainos. Ir viskas. Dar vėliau bandžiau skambint, bet nekėlė. Taigi tiek tos naudos gavosi iš tarimosi su ja, tik sunervino prieš gimdymą ir viskas
tuo ir pavojingas tarimasis tiek su bet kuriuo gydytoju ar akušeriu. Jie taip pat yra pavargstantantys ar patingintys žmonės. Tokių kaip mes, gimdančių, yra kiekvieną dieną. Tai mums konkretus mūsų atvejis yra unikalus, pats svarbiausias ir išskirtiniausias, jiems tai eilinis atvejis (na nebent, neduok D, neeilinis rezultatas)..Pirmą kartą tariausi ir aš (su Diliautiene), antrą kartą nebe..
QUOTE(Zvejuke @ 2010 01 16, 14:50)
As irgi planuoju gimdyti pas Bozena, nors ji siuo metu atostogose, bet sake, kad atvyks i gimdyma. Tik va kiek jai moketi? Gal galite kas parasyti?
Manau, kad neatvyks, nes kiek girdejau ir butent siandien, kad isejo ar tai vidinis isakymas ar gal istatymas, kad per atostogas negalima atvaziuoti i darba, kaip galima buvo padaryti tai anksciau.
Na tikekimes tures gal kokia dar galimybe, siaip reikes i kasa susimoket, nes pgl susitaryma, ten apie 250lt (siek tiek daugiau) na o jai jau kiek atsideguosit tai ziurekit, gal kuri parasys kiek atsidekodavo.
atsakingos abi, tiek daktarė, tiek akušerė, bet čia tema apie boženą, tai apie ją ir parašiau
Na o aš nepatenkinta Božena, ji aišku suprato, kad su gydytojų tartasi ir mes su gydytoju šiek tiek asmeniškai pažystami tai ašku šokinėjo labai pradžioje, visai gražiai palaikė na žodžiu labai jau pataikavo, ir tt., bet poto jai kažkas paskabino ir ji sako gerai važiuok apie 16 val gimdymas baigsis, na aš dar gimdau o ji jau su kita tariasi, matai daktaras bijo prognozuot kada gimdymas baigsis o ji jau žino, man ji leido skatinamuosius, daktaras dar tik pasako kokia dozę leist o ji jau buna prieš tai padidinus, nu man taip ir suskatino kad per 1 val 4 cm atsivėrė. O poto kai gimdymas jau baigėsi ir mane siuvo daktaras tai jos jau matai nebebuvo ji jau priėmime kažkur su kita susitinka tariasi, na matai jau gi 16 valanda. O pabaigoje kai mane jau į palatą vežė tai išvis cirkas, matai vyras trumpam turėjo išeit su daktaru, nes šiaip tokie reikalai buvo, o ji sako o kur vyras išėjo, (na žinok gi neatsiskaitė), tai ji sako aš ryt busiu, na žodžiu tiesiai šviesiai davė suprast, kad gi reik atsiskaityti.
Papildyta:
va tikrai visiškai iš jos galima tikėtis
Papildyta:
QUOTE(Semilga @ 2009 08 22, 15:14)
na,ir man tas pats buvo...taremes is anksto, buvo tada maloni.Per gimdyma ir gerai savo darba atliko, kai sumokejom, daugiau nebemaciau, nors pati pazadejo,kad uzeis...taip ir nesulaukiau,kol israse is ligonines...O tada lieka tokia nuoskauda, gal ka ne taip padariau, gal mazai davem(nors drauge gimde keleta men pries mane, dave daug maziau nei as, o pas ja buvo uzejusi...)
Papildyta:
Mokejom po gimdymo.Pries ji neprase:)
Papildyta:
Mokejom po gimdymo.Pries ji neprase:)
va tikrai visiškai iš jos galima tikėtis
QUOTE(Auges @ 2005 11 18, 15:30)
Nuostabiausia akušerė. Profesionali, šilta, ir tuo pačiu nelenda į akis.
Žodžiu aš buvau ja labai patenkinta. Gimdžiau tik su skušere, be gydytojos, po gimdymo Bozena mane ir sutvarkė kiek reikėjo - susiuvo.
Mano tik geri atsiliepimai
Žodžiu aš buvau ja labai patenkinta. Gimdžiau tik su skušere, be gydytojos, po gimdymo Bozena mane ir sutvarkė kiek reikėjo - susiuvo.
Mano tik geri atsiliepimai
as taip pat apie ja gero girdejus,ir galvoju jai pasisukti,sako ja taip pat galima issikviesti?o kiek pinigeliu reik duoti?kad orentuotis?