Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė Božena Kačanovska

QUOTE(Sauluzhe @ 2008 11 28, 17:53)
super ir man ji- labai dekinga uz viska 4u.gif

drinks_cheers.gif
Tikrai labai gera akusere. Daugiau tokiu reiketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2009 01 07, 19:42)
drinks_cheers.gif
Tikrai labai gera akusere. Daugiau tokiu reiketu  smile.gif

O as apie ja turiu kitu atsiliepimu verysad.gif Buvau su ja susitarusi del gimdymo, o kai atejo tas laikas, ji tiesiog neatvaziavo, nors as jai skambinau (12 val. nakties) ir sakiau, kad jau guliu operacinej, ji teatsake, kad siusciau vyra namo, nes dar negimdau, ir kad jai ryte dar karta paskambinciau. Tik va saukstai po pietu, as pagimdziau, ir visi gydytojai buvo apsale nuo jos tokio poelgio. Esu dekinga gyd. Olgai ir Tomui thumbup.gif (is VGN).
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 02 17, 11:50)
O as apie ja turiu kitu atsiliepimu verysad.gif  Buvau su ja susitarusi del gimdymo, o kai atejo tas laikas, ji tiesiog neatvaziavo, nors as jai skambinau (12 val. nakties) ir sakiau, kad jau guliu operacinej, ji teatsake, kad siusciau vyra namo, nes dar negimdau, ir kad jai ryte dar karta paskambinciau. Tik va saukstai po pietu, as pagimdziau, ir visi gydytojai buvo apsale nuo jos tokio poelgio. Esu dekinga gyd. Olgai ir Tomui  thumbup.gif  (is VGN).

Nu nieko sau blink.gif kazkaip nelabai i ja panasu ...
Atsakyti
Net labai panašu. Gimdžiau sekmadienį, prieš beveik 9 mėn. ji kartu su gydytoja krapštėsi pakaušį ir stebėjosi, kodėl vaikui širdis stoja? bet tuo pačiu nieko nedarė nei viena nei antra. Abiems buvo sumokėta iš karto, tik daktarė neėmė, o p.Božena mielai smile.gif tiesa, kai gimdymas pasirodė komplikuotas, o vaikas buvo reanimuojamas, tai p.Božena pasigavo vyrą koridoriuje ir gražiai atidavė pinigėlius, ir daugiau jos nebematėme..Jei ji skaitys šiuos postus, ji prisimins mamą, kuri verkė kruvinom ašarom palatoje, kai jos kūdikis buvo išvežamas į reanimacijos skyrių su abejonėmis ar gyvens....BOŽENA, TAVO SĄŽINĖ NEŠVARI, TU VISADA NEŠIOSIES MANO VAIKO NEGALIĄ, TIK DĖL TAVĘS IR KITOS NEPROFESIONALĖS MANO VAIKAS NEGALĖS NEI VAIKŠČIOT, NEI KALBĖT... NIEKO...LAI TAI BUS TAVO SĄŽINĖS ŠAUKSMAS...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 29 gegužės 2009 - 19:50
Baisu... sad.gif
Kas liečia pinigus, tai iš mūsų taip pat paėmė tik atvykus... Nors asmeniškai jos darbu buvau labai patenkinta...
Atsakyti
Gimdžiau pas ją abu vaikus, prieš gimdymus ji griežtai atsisakydavo nuo bet kokių dovanų, nes tariantis iš anksto neįvardino jokios sumos.
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2009 05 31, 09:15)
Gimdžiau pas ją abu vaikus, prieš gimdymus ji griežtai atsisakydavo nuo bet kokių dovanų, nes tariantis iš anksto neįvardino jokios sumos.

Na mes taip pat iš anksto tarėmės... Bet va pinigėlius paėmė prieš... Labai įdomu, kaip čia ji paskirsto: iš vienų neima, iš kitų paima... g.gif
Atsakyti
As irgi girdejau labai geru atsiliepimu apie sia akusere ir planuoju pas ja gimdyt smile.gif
O kalbant apie Medutes28 situacija, tai nepykit, bet labai abejoju, kad del to, kad vaikasa gime su negalia, kalta akusere unsure.gif Suprantu, kad yra skaudu, todel ir pykstate ant viso pasaulio, kad taip atsitiko..As turbut irgi kaltinciaus visus is eiles, jei man taip nutinktu. Ne duok Dieve zinoma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 15 birželio 2009 - 11:12
QUOTE(Buba @ 2009 05 31, 07:15)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motinas suchkus @ 2008 08 03, 21:09)
Teko ir man su sios akuseres pagalba gimdyti savo mazyle... Siaip viska atliko profesionaliai, tik siek tiek iplysau, taciau po gimdymo ji tik uzbego pasiimti vokelio ir daugiau ne karto neatejo pasiziureti nei manes, nei mazyles. Sumokejom jai 300 lt. Siaip tikrai tikejausi is jos pagalbos priziurint mazyle, tad teko labai skaudziai nusivilti ir net gi asaras lieti, kad niekam nesi idomus sad.gif verysad.gif

na,ir man tas pats buvo...taremes is anksto, buvo tada maloni.Per gimdyma ir gerai savo darba atliko, kai sumokejom, daugiau nebemaciau, nors pati pazadejo,kad uzeis...taip ir nesulaukiau,kol israse is ligonines...O tada lieka tokia nuoskauda, gal ka ne taip padariau, gal mazai davem(nors drauge gimde keleta men pries mane, dave daug maziau nei as, o pas ja buvo uzejusi...)
Papildyta:
QUOTE(Moleta @ 2009 08 22, 15:07)
na,ir man tas pats buvo...taremes is anksto, buvo tada maloni.Per gimdyma ir gerai savo darba atliko, kai sumokejom, daugiau nebemaciau, nors pati pazadejo,kad uzeis...taip ir nesulaukiau,kol israse is ligonines...O tada lieka tokia nuoskauda, gal ka ne taip padariau, gal mazai davem(nors drauge gimde keleta men pries mane, dave daug maziau nei as, o pas ja buvo uzejusi...)

Mokejom po gimdymo.Pries ji neprase:)
Atsakyti
QUOTE(Moleta @ 2009 08 22, 15:14)
Papildyta:

Merginos, gal jus ir kitaip isivaizduojat, bet manau, kad akuseres darbas yra priziureti ir priimti gimdyma, o po gimdymo tave ir vaikeli jau kitas personalas priziuri. Juk gydytoju ir akuseriu darbas vien usu gimdymu nesibaigia mirksiukas.gif o koks toje ligonineje konvejeris gali buti, tai pati maciau
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moleta @ 2009 08 22, 16:14)
Papildyta:

Pas mane karta pries gimdyma (gulejau potologiniame) ir pora kart po buvo uzlekus. Atrode tikrai pavargus. O pas Jus gal neuzsuko, nes gal ispuole iseigines, ar siaip buvo uzsivertus darbais. Gi svarbu kaip pats gimdymas praejo. thumbup.gif
Atsakyti