QUOTE(motinas suchkus @ 2008 08 03, 21:09)
Teko ir man su sios akuseres pagalba gimdyti savo mazyle... Siaip viska atliko profesionaliai, tik siek tiek iplysau, taciau po gimdymo ji tik uzbego pasiimti vokelio ir daugiau ne karto neatejo pasiziureti nei manes, nei mazyles. Sumokejom jai 300 lt. Siaip tikrai tikejausi is jos pagalbos priziurint mazyle, tad teko labai skaudziai nusivilti ir net gi asaras lieti, kad niekam nesi idomus
na,ir man tas pats buvo...taremes is anksto, buvo tada maloni.Per gimdyma ir gerai savo darba atliko, kai sumokejom, daugiau nebemaciau, nors pati pazadejo,kad uzeis...taip ir nesulaukiau,kol israse is ligonines...O tada lieka tokia nuoskauda, gal ka ne taip padariau, gal mazai davem(nors drauge gimde keleta men pries mane, dave daug maziau nei as, o pas ja buvo uzejusi...)
Papildyta:
QUOTE(Moleta @ 2009 08 22, 15:07)
na,ir man tas pats buvo...taremes is anksto, buvo tada maloni.Per gimdyma ir gerai savo darba atliko, kai sumokejom, daugiau nebemaciau, nors pati pazadejo,kad uzeis...taip ir nesulaukiau,kol israse is ligonines...O tada lieka tokia nuoskauda, gal ka ne taip padariau, gal mazai davem(nors drauge gimde keleta men pries mane, dave daug maziau nei as, o pas ja buvo uzejusi...)
Mokejom po gimdymo.Pries ji neprase:)