Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

sveikutes paneles 4u.gif norejau paklausti, gal ka rekomenduotumete, kas kaune galetu is ilgu plauku padaryt grazius trumpus plaukucius? noreciau kazko labai labai jaunatvisko, "netvarkingo" ir pan blush2.gif sukuosenu pavadinimuose esu tikrai tamsuole, nes visa gyvenima auginau ilgus plaukus, bet dabar norisi atsisviezinti smile.gif)
Atsakyti
o tu nenoretum pirmiausiai ant kompo tokias sukuosenas isbandyti,yra programu kur galima isideti savo foto ir 'prisiklijuoti' ivairiu spalvu ir kirpimu sukuosenas.O siaip as zinau viena stipria kirpeja,ji sumodeliuoja sukuosena pagal tavo veido forma,bruozus,ir netgi pagal kaukoles forma,anksciau ji dirbo 'Jos kaprizai',dabar savo salone,netoli rotuses 'Markize' dirba,jos vardas Andzela.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 03 08, 10:31)

ČIA NESKELBIMŲ PUSLAPIS spam.gif
Atsakyti
o kainos dabar pas jūratę kokios,aukštesnės ar mažesnės,tokios pačios, nei verojone.
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2010 03 08, 10:43)
o kainos dabar pas jūratę kokios,aukštesnės ar mažesnės,tokios pačios, nei verojone.

Man atrodo, liko tokios pat... g.gif Bet geriausia skambint ir klausti... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

išnaršiusi pusę Kauno gerų kirpyklų atradau "Roberto studiją" (Laisvės al. 12-2, LT- 44215, KAUNAS), netoli laiptų į Vytauto parką, Vytauto pr ir Laisvės al kampas smile.gif
Viskas patiko ten, ir aptarnavimas, ir kirpimas, ir dažymas, ir kainos pakankamai normalios. Mano plaukai žemiau pečių, už kirpimą mokėjau 80lt, už dažymą 150lt. Bet visada procedūrų plaukams atgaivinti paskiria, po kirpimo forma ilgai išlieka - viskas kokybiška, Robertas tikrai žino, ką daro smile.gif

Tiesa, pati daug rekomendacijų turėjau dėl šios kirpyklos iš aplinkinių, sužadėtinis prieš Robertą kirpdavosi Madame, bet dabar mes nuolatiniai šios studijos klientai. Drąsiai rekomenduoju!

Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2010 03 08, 13:43)

man irgi atrodo, kad tos pacios g.gif ..
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 03 01, 12:25)
Kirpausi pas Gitana, plaukai buvo prakarpyti, ilgis ant peciu kokie ~5cm, taciau patare lygiau kirpti galus ir prieky truputi trumpiau gavos, nu del plonumo, tiesaus kirpimo, tai taip ir leidau kirpti. Tai mano ganetinai paprastas.
  Bet pries tai maciau su ilgais plaukais mergina isejo, tai taip graziai galai apkirpti iki priekio aisku, pavadinciau romantiskai/stilingai kaip suprantu saugant ilgi. sumokejo ji beveik tiek pat tik 5 lt daugiau, nu kokia neteisybe  lotuliukas.gif o jus norit daug prasikarpyti?  Logiskai turetu moketi, nzn paskui keiksit, girdejau, kad ji net mokymus veda, tai turi moket ania?

poseurr o kur ta bijunu g. pas ka tu buvai? nes kaip su dazymu, tai nerealiai pigiai, baidyje as mokedavau ~90lt sruogelem uz savo plonus plaukucius su galu pakirpimu, todel ir nustojau eiti

Pasiskaiciau ir surizikavau nueiti pas Gitana. Taip prastai dar niekas niekad nebuvo apkirpes..Siaip kirpimas uztrunka vos ne valanda laiko, o cia apkirpo gal per 10 min, plauku ilgis abiejose pusese skiriasi..Dabar teks eiti pas savo kirpeja, kad sutvarkytu normaliai plaukucius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shypsenyte: 08 kovo 2010 - 16:31
Sveikos 4u.gif Žinau, nepykite ne į temą paklausiu, nes kiek skaičiau antakių temelėje, tai ten pagrinde vilnietės diskutuoja apie gerus "taškus" ax.gif Taigi, kur jums gražiausiai sutvarko antakius Kaune? mirksiukas.gif Kur labiausiai patinka lankytis, o gal jūs tvarkotės antakius tuose pačiuose salonuose, kur ir kirptis plaukučių einate? Ir tokiu būdu nušaunate du zuikius, ir apsikerpate ir antakius susitvarkote bigsmile.gif Lauksiu atsakymų, merginos 4u.gif
Atsakyti
Apsilankiau pas Ruta Barsausko g. "Jurgitoj" ir likau visiskai nepatenkinta. Norejau visai nedaug "svieziu" galiuku. Istiesino, kazkaip keistai pakarpe, o rezultato NULIS. Nuejus iki namu net nesijaute kad kirpykloje buvau, galiukai lygiai tokie pat kaip ir buvo. Nu ir kas kad tik 20 lt paeme, vistiek reikes kitos kirpejos ieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 03 09, 09:36)
Apsilankiau pas Ruta Barsausko g. "Jurgitoj" ir likau visiskai nepatenkinta. Norejau visai nedaug  "svieziu" galiuku. Istiesino, kazkaip keistai pakarpe, o rezultato NULIS. Nuejus iki namu net nesijaute kad kirpykloje buvau, galiukai lygiai tokie pat kaip ir buvo.  Nu ir kas kad tik 20 lt paeme, vistiek reikes kitos kirpejos ieskot  g.gif

Aš ir nesenai pas Rūtą buvau (nors lankausi gal metus pas ją), bet ir nenusisekė su kirpimu jai, kai išploviau galvą namie, tai doh.gif . Nors prieš tai , tai visad gerai padarydavo...
Atsakyti
Reikia kirpejos, kuri gerai kirptu kirpciukus, nes paskutini karteli buvau pas cia rekomenduota kirpeja, tai su kirpciais visai nesusitvarkau. doh.gif niekada taip nebudavo anksciau verysad.gif padekit, prasau unsure.gif
Atsakyti