Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

Kokioje kirpykloje Kaune kerpa karštomis žirklėmis????????? (BE AMETISTĖJŲ)
smile.gif)))))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 04 kovo 2010 - 17:04
QUOTE(plaktagrietinele @ 2010 03 02, 10:39)
O aš sužinojau, kad Jūratė iš Verosnos persikėlė į kitą saloną. Nepamenu pavadinimo, bet jis Savanoriuose, tik užkilus ant kalno... Priešais Saulės gimnaziją... Čia dainuosi info, kad jei planuosit pas ją eiti, nepaklystumėt  ax.gif  rolleyes.gif

Aš jau irgi apsilankiau naujoje vietoje..Šviesus jaukus salonas, labai smagu matyti, kas vyksta už lango, ko nesimatydavo, kai Veronoj dirbo.. Negaliu aš Jūratės nepagirti-ir naujas kirpimas ir nauja spalva-jaučiuosi pasiruošus sutikti pavasarį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Motinėlė @ 2010 03 04, 17:09)
Labai sudomino šita Jūratė. Jei gali, įdėk tikslesnius jos duomenis.  aciuks.gif  biggrin.gif . Kai pas ją nueisiu, papasakosiu.

Rasti ją labai paprasta: nuo centro kylame į Savanorių kalną ir priešais Saulės gimnaziją yra posūkis į kairę, pasukate ir stojate prie pastato, pamatysite užrašą-neatsimenu pavadinimo, kažkaip jis ten su raidėmis doh.gif ..o Jūratės numerį atsiųsiu į AŽ.
Atsakyti
Sveikos

Visai pasimeciau ax.gif Zodziu noriu susirasti nauja kirpeja, nes maniske ne kazin ka padaro, na viska turi susakyt, parodyt kur kiek kirpti ir tai dar ne visada gaunasi kaip nori doh.gif Dabar renkuosi tarp MADAM, SALON+ ir cia isgirtos kirpejos Jurates. Ir nezinau ties kuriuo variantu apsistoti. Gal patartumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 03 05, 14:30)
Sveikos

Visai pasimeciau ax.gif Zodziu noriu susirasti nauja kirpeja, nes maniske ne kazin ka padaro, na viska turi susakyt, parodyt kur kiek kirpti ir tai dar ne visada gaunasi kaip nori doh.gif Dabar renkuosi tarp MADAM, SALON+ ir cia isgirtos kirpejos Jurates. Ir nezinau ties kuriuo variantu apsistoti. Gal patartumet blush2.gif

Buvau Salon+ pas Diana-man patiko, bet kaip sakant kiek žmonių, tiek ir nuomonių mirksiukas.gif , man padarė atsakingai, kruopščiai pafiliravo, priekį iškarpė, kirpčiukus dailiai pakirpo, nes šiaip mano tiesūs buvo ir labai ilgi plaukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 05 kovo 2010 - 13:44
QUOTE(kaunutė @ 2010 03 05, 14:42)
Buvau Salon+ pas Diana-man patiko, bet kaip sakant kiek žmonių, tiek ir nuomonių  mirksiukas.gif  , man padarė atsakingai, kruopščiai pafiliraro, priekį iškarpė, kirpčiukus dailiai pakirpo, nes šiaip mano tiesūs buvo ir labai ilgi plaukai.

O kaip kainos? Ir koks uzimtumas, na pries kiek laiko uzsirasyti reikia?
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 03 05, 14:43)
O kaip kainos? Ir koks uzimtumas, na pries kiek laiko uzsirasyti reikia?

Registruojantis internetu nuolaidos, ten dar su Megos kortele, dar mačiau nuolaida, bet pradinė rašoma besiregistruojant,kai pasirenki norimą laiką, jų nuoroda būtų štai čia.
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2010 03 04, 23:59)
Aš jau irgi apsilankiau naujoje vietoje..Šviesus jaukus salonas, labai smagu matyti, kas vyksta už lango, ko nesimatydavo, kai Veronoj dirbo.. Negaliu aš Jūratės nepagirti-ir naujas kirpimas ir nauja spalva-jaučiuosi pasiruošus sutikti pavasarį  biggrin.gif
Papildyta:
Rasti ją labai paprasta: nuo centro kylame į Savanorių kalną ir priešais Saulės gimnaziją yra posūkis į kairę, pasukate ir stojate prie pastato, pamatysite užrašą-neatsimenu pavadinimo, kažkaip jis ten su raidėmis  doh.gif ..o Jūratės numerį atsiųsiu į AŽ.

Labai ačiū. Bandysiu registruotis. aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2010 03 05, 14:47)
Registruojantis internetu nuolaidos, ten dar su Megos kortele, dar mačiau nuolaida, bet pradinė rašoma besiregistruojant,kai pasirenki norimą laiką, jų nuoroda būtų štai čia.

Bet kad jkios Dianos nerodo ten g.gif
Papildyta:
QUOTE(Motinėlė @ 2010 03 05, 15:00)
Labai ačiū. Bandysiu registruotis. aciuks.gif  aciuks.gif

Gal butu galima Jurates numerikiu i a.z Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, salon+ nerodo jokios Dianos. Siūlo rinktis iš: Neringos, Erikos, Jolantos ir Aušros.. g.gif Kokie atsiliepimai..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinelt @ 2010 03 05, 16:46)
Tikrai, salon+ nerodo jokios Dianos. Siūlo rinktis iš: Neringos, Erikos, Jolantos ir Aušros.. g.gif Kokie atsiliepimai..? ax.gif

Ir man labai rupi, nes noriu uzsirasyti. Per velai sumasciau, kad reikia apsikirpti, tai iki mano norimos datos negali nei Jurate priimti, nei Maddam salone (na as cia is tu 3 variantu rinkausi).
Atsakyti
Kalta doh.gif
buvo taip, kad registravaus, o poto man perskambino ir paklausė ar nieko prieš pas kitą nueit, nes pas tą kur išsirinkau buvo jau užimtas laikas (matyt neinternetu registavos tas kažkas), tad aš ir sutikau... Taip ir patekau pas Diana 4u.gif
Atsakyti
As truputi ne i tema,bet galbut kas nors zinote ir galite parekomenduoti gera ir profesionalia kirpeja,kuri iesko darbo vietos salone,galbut ji jau dirba,bet iesko papildomos darbo vietos 4u.gif
Atsakyti