Kokioje kirpykloje Kaune kerpa karštomis žirklėmis????????? (BE AMETISTĖJŲ)
)))))))
QUOTE(plaktagrietinele @ 2010 03 02, 10:39)
O aš sužinojau, kad Jūratė iš Verosnos persikėlė į kitą saloną. Nepamenu pavadinimo, bet jis Savanoriuose, tik užkilus ant kalno... Priešais Saulės gimnaziją... Čia dainuosi info, kad jei planuosit pas ją eiti, nepaklystumėt
Aš jau irgi apsilankiau naujoje vietoje..Šviesus jaukus salonas, labai smagu matyti, kas vyksta už lango, ko nesimatydavo, kai Veronoj dirbo.. Negaliu aš Jūratės nepagirti-ir naujas kirpimas ir nauja spalva-jaučiuosi pasiruošus sutikti pavasarį
Papildyta:
QUOTE(Motinėlė @ 2010 03 04, 17:09)
Labai sudomino šita Jūratė. Jei gali, įdėk tikslesnius jos duomenis. . Kai pas ją nueisiu, papasakosiu.
Rasti ją labai paprasta: nuo centro kylame į Savanorių kalną ir priešais Saulės gimnaziją yra posūkis į kairę, pasukate ir stojate prie pastato, pamatysite užrašą-neatsimenu pavadinimo, kažkaip jis ten su raidėmis ..o Jūratės numerį atsiųsiu į AŽ.
Sveikos
Visai pasimeciau Zodziu noriu susirasti nauja kirpeja, nes maniske ne kazin ka padaro, na viska turi susakyt, parodyt kur kiek kirpti ir tai dar ne visada gaunasi kaip nori Dabar renkuosi tarp MADAM, SALON+ ir cia isgirtos kirpejos Jurates. Ir nezinau ties kuriuo variantu apsistoti. Gal patartumet
Visai pasimeciau Zodziu noriu susirasti nauja kirpeja, nes maniske ne kazin ka padaro, na viska turi susakyt, parodyt kur kiek kirpti ir tai dar ne visada gaunasi kaip nori Dabar renkuosi tarp MADAM, SALON+ ir cia isgirtos kirpejos Jurates. Ir nezinau ties kuriuo variantu apsistoti. Gal patartumet
QUOTE(zieminuke @ 2010 03 05, 14:30)
Sveikos
Buvau Salon+ pas Diana-man patiko, bet kaip sakant kiek žmonių, tiek ir nuomonių , man padarė atsakingai, kruopščiai pafiliravo, priekį iškarpė, kirpčiukus dailiai pakirpo, nes šiaip mano tiesūs buvo ir labai ilgi plaukai.
QUOTE(kaunutė @ 2010 03 05, 14:42)
Buvau Salon+ pas Diana-man patiko, bet kaip sakant kiek žmonių, tiek ir nuomonių , man padarė atsakingai, kruopščiai pafiliraro, priekį iškarpė, kirpčiukus dailiai pakirpo, nes šiaip mano tiesūs buvo ir labai ilgi plaukai.
O kaip kainos? Ir koks uzimtumas, na pries kiek laiko uzsirasyti reikia?
QUOTE(zieminuke @ 2010 03 05, 14:43)
O kaip kainos? Ir koks uzimtumas, na pries kiek laiko uzsirasyti reikia?
Registruojantis internetu nuolaidos, ten dar su Megos kortele, dar mačiau nuolaida, bet pradinė rašoma besiregistruojant,kai pasirenki norimą laiką, jų nuoroda būtų štai čia.
QUOTE(lolce @ 2010 03 04, 23:59)
Aš jau irgi apsilankiau naujoje vietoje..Šviesus jaukus salonas, labai smagu matyti, kas vyksta už lango, ko nesimatydavo, kai Veronoj dirbo.. Negaliu aš Jūratės nepagirti-ir naujas kirpimas ir nauja spalva-jaučiuosi pasiruošus sutikti pavasarį
Papildyta:
Rasti ją labai paprasta: nuo centro kylame į Savanorių kalną ir priešais Saulės gimnaziją yra posūkis į kairę, pasukate ir stojate prie pastato, pamatysite užrašą-neatsimenu pavadinimo, kažkaip jis ten su raidėmis ..o Jūratės numerį atsiųsiu į AŽ.
Papildyta:
Labai ačiū. Bandysiu registruotis.
QUOTE(kaunutė @ 2010 03 05, 14:47)
Registruojantis internetu nuolaidos, ten dar su Megos kortele, dar mačiau nuolaida, bet pradinė rašoma besiregistruojant,kai pasirenki norimą laiką, jų nuoroda būtų štai čia.
Bet kad jkios Dianos nerodo ten
Papildyta:
QUOTE(Motinėlė @ 2010 03 05, 15:00)
Labai ačiū. Bandysiu registruotis.
Gal butu galima Jurates numerikiu i a.z Labai aciu
Tikrai, salon+ nerodo jokios Dianos. Siūlo rinktis iš: Neringos, Erikos, Jolantos ir Aušros.. Kokie atsiliepimai..?
QUOTE(ausrinelt @ 2010 03 05, 16:46)
Tikrai, salon+ nerodo jokios Dianos. Siūlo rinktis iš: Neringos, Erikos, Jolantos ir Aušros.. Kokie atsiliepimai..?
Ir man labai rupi, nes noriu uzsirasyti. Per velai sumasciau, kad reikia apsikirpti, tai iki mano norimos datos negali nei Jurate priimti, nei Maddam salone (na as cia is tu 3 variantu rinkausi).
Kalta
buvo taip, kad registravaus, o poto man perskambino ir paklausė ar nieko prieš pas kitą nueit, nes pas tą kur išsirinkau buvo jau užimtas laikas (matyt neinternetu registavos tas kažkas), tad aš ir sutikau... Taip ir patekau pas Diana
buvo taip, kad registravaus, o poto man perskambino ir paklausė ar nieko prieš pas kitą nueit, nes pas tą kur išsirinkau buvo jau užimtas laikas (matyt neinternetu registavos tas kažkas), tad aš ir sutikau... Taip ir patekau pas Diana
As truputi ne i tema,bet galbut kas nors zinote ir galite parekomenduoti gera ir profesionalia kirpeja,kuri iesko darbo vietos salone,galbut ji jau dirba,bet iesko papildomos darbo vietos