Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 24, 18:56)
Na buvau siandien G style (prie Fanko) kirpykloje, visai patiko, kirpeja nusimananti ir mokymus vedanti, kirpausi tik (aisku galvos plovimas, fenavimas), sumokejau 30lt, pries tai isejo ilgaplauke mergina irgi kirpimas sumokejo 35Lt ax.gif mano tai neilgi, taigi galiu rekomenduoti, kazkuri mamyte norejo nesikandziojanciu kainu ax.gif

As ten esu buvus,bet man kirpeja schmoll.gif ,bet tikrai ne apie ta pacia kirpeja kalbam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 24, 18:56)
Na buvau siandien G style (prie Fanko) kirpykloje, visai patiko, kirpeja nusimananti ir mokymus vedanti, kirpausi tik (aisku galvos plovimas, fenavimas), sumokejau 30lt, pries tai isejo ilgaplauke mergina irgi kirpimas sumokejo 35Lt ax.gif mano tai neilgi, taigi galiu rekomenduoti, kazkuri mamyte norejo nesikandziojanciu kainu ax.gif

Pas kokia kirpeja kirpotes? Ir koks mazdaug jusu kirpimas, prakarpyti plaukai ar tiesaus kirpimo ax.gif
Atsakyti
as kirpausi kirpimo studijoj bijunu g ,labai patiko.kainos ganetinai mazos.Daziausi sviesiom sruogelem ir kirpausi galiukus,pacios plaukai iki juosmens.Tai sumokejau 50lt,nei plaukai nutriuse nuo dazu nei kazko panasaus,grazi aplinka,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminn @ 2010 02 26, 20:01)
Pas kokia kirpeja kirpotes? Ir koks mazdaug jusu kirpimas, prakarpyti plaukai ar tiesaus kirpimo  ax.gif

Kirpausi pas Gitana, plaukai buvo prakarpyti, ilgis ant peciu kokie ~5cm, taciau patare lygiau kirpti galus ir prieky truputi trumpiau gavos, nu del plonumo, tiesaus kirpimo, tai taip ir leidau kirpti. Tai mano ganetinai paprastas.
Bet pries tai maciau su ilgais plaukais mergina isejo, tai taip graziai galai apkirpti iki priekio aisku, pavadinciau romantiskai/stilingai kaip suprantu saugant ilgi. sumokejo ji beveik tiek pat tik 5 lt daugiau, nu kokia neteisybe lotuliukas.gif o jus norit daug prasikarpyti? Logiskai turetu moketi, nzn paskui keiksit, girdejau, kad ji net mokymus veda, tai turi moket ania?

poseurr o kur ta bijunu g. pas ka tu buvai? nes kaip su dazymu, tai nerealiai pigiai, baidyje as mokedavau ~90lt sruogelem uz savo plonus plaukucius su galu pakirpimu, todel ir nustojau eiti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaŠarka: 01 kovo 2010 - 10:31
Ar buvo kauniškių, kurios lankėsi Megoj Salon plius? Domintų nuomonė, kiek įmanoma konktretesnė 4u.gif
Visdar ieškau kam savo plaukus patikėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 02 22, 12:55)
bet as tikrai neturiu laiko pas ja praleisti 4 valandu. nes cia kaip supratau is postu, kad ji is karto pasiima daug klijienciu ir turi kitos laukti.  blink.gif  nepatinka man taip.  schmoll.gif gaila laiko.

Daug norit.. kad ir pigu butu ir greitai ir gerai ir kokybiskai.. biggrin.gif ar buna taip seis laikais? Man kadangi aktualu siuo metu kad butu kuo pigiau, einu pas Rita, paskiriu tam kazkuria dienos dali, bet iseinu laiminga ir sutaupius pinigeliu
Atsakyti

O aš sužinojau, kad Jūratė iš Verosnos persikėlė į kitą saloną. Nepamenu pavadinimo, bet jis Savanoriuose, tik užkilus ant kalno... Priešais Saulės gimnaziją... Čia dainuosi info, kad jei planuosit pas ją eiti, nepaklystumėt ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2010 03 01, 15:46)
Ar buvo kauniškių, kurios lankėsi Megoj Salon plius? Domintų nuomonė, kiek įmanoma konktretesnė  4u.gif
Visdar ieškau kam savo plaukus patikėt  blush2.gif

Ot paėmiau ir nuėjau-surizikivau hihihi.gif
Likau patenkinta tiek aptarnavimu, tiek rezultatu, tiek suteiktomis nuolaidomis thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 03 kovo 2010 - 13:12
Kokioje kirpykloje Kaune kerpa karštomis žirklėmis????????? (BE aMETISTĖJŲ)
smile.gif)
Atsakyti

as truputi nesuprantu g.gif kaip kirpejas gali iskandzioti plaukus, jaigu kazko panasaus pats klientas nepapraso. Ateini pas kirpeja, pasakai ko nori, o jis dirba savo darba. Bet aisku geriausia apkaltinti kirpeja, kad jis blogai nukirpo. Paprasciausiai pries bandand pakeisti ivaizdi ar idomiau apsikirpti, pabandykite save isivaizduoti su nauja sukuosena. Ir nebus tada kirpejas kaltas unsure.gif
o juozukas yra kirpejas -profesionalas, ir cia ne mano nuomone, o ivertinti sugebejimai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(v-e-s-a-l-k-a-.N @ 2010 03 04, 01:49)
as truputi nesuprantu  g.gif kaip kirpejas gali iskandzioti plaukus, jaigu kazko panasaus pats klientas nepapraso. Ateini pas kirpeja, pasakai ko nori, o jis dirba savo darba. Bet aisku geriausia apkaltinti kirpeja, kad jis blogai nukirpo. Paprasciausiai pries bandand pakeisti ivaizdi ar idomiau apsikirpti, pabandykite save isivaizduoti su nauja sukuosena. Ir nebus tada kirpejas kaltas unsure.gif
o juozukas yra kirpejas -profesionalas, ir cia ne mano nuomone,  o ivertinti sugebejimai. thumbup.gif

pritariu
tarp kitko jis dirba ne standartiskai,kaip kad dauguma,eini pas savo kirpeja,zino tavo stiliu,ir kerpa lygiai taip pat visad,ir liekam patenkintos,vel pataike.juozas nedaro taip,jam kiekvienas kirpimas yra naujas,nors tu pasitrumpint eini 10kart.ta pastebejau pas dukra,ir mano vyras pastoviai pas ji kerpasi,tai niekad negrizo taip pat,visad randu kazkokiu pakeitimu.pati buvai viena karta,nes aplamai nauja kirpima dariausi,eisiu dar,kai paaugs
Atsakyti
QUOTE(plaktagrietinele @ 2010 03 02, 10:39)
O aš sužinojau, kad Jūratė iš Verosnos persikėlė į kitą saloną. Nepamenu pavadinimo, bet jis Savanoriuose, tik užkilus ant kalno... Priešais Saulės gimnaziją... Čia dainuosi info, kad jei planuosit pas ją eiti, nepaklystumėt  ax.gif  rolleyes.gif

Labutis visoms. lankiausi pas išgirtąją Juditą - vis nepataiko spalvos, nors aiškiai sakau kad per tamsiai dažo. Žodžiu, nuvylė. Labai sudomino šita Jūratė. Jei gali, įdėk tikslesnius jos duomenis. aciuks.gif biggrin.gif . Kai pas ją nueisiu, papasakosiu.
Atsakyti