Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/-os Kaune

sveikos,

gal galetumete rekomenduoti kirpeja, kuri/is graziai, siuolaikiskai daro sukuosenas smile.gif

kazin kaip juozukas??ar teko kuriai pas ji ne tik kirptis, dazytis, bet ir sukuosena darytis smile.gif??
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 19, 22:47)
na Rykute, kai dazo, taip be feno neissiversi, taciau velgi kitos su karsta srove varo, o silpnus plaukus su veseniu oru reikia dziovint, o va kai tik pakirpima galu, tai pav. as ateidavau issiplovus ka tik galva, issidziovinus naturaliai, priemoniu neuzdejus, taigi kirpeja papurskia kiek jai reikia ir nukerpa smile.gif nu man jei niekur neinu (i baliu) tai tas fenavimas toks beprasmis daiktas, nes plaukai ilgai neatsigauna, o naudos 0, dar dazniausiai dirbtinai taip negraziai padaro, vis tiek iseidama "pasipurtydavau" plaukucius tongue.gif

As klausiu, nes pati nekenciu fenu ir jei tik yra galimybe as vasara ju nedziovinu iseinu beveik slapia galva, o va ziema tai net papurskus vandenuku ir pakirpus plaukus jau reikia, kad fenu pradziovintu, nes ne tik, kad meningita galit gauti, bet ir pleiskanu atsiras (cia jau is medicinines puses)...

Atsakyti
Buvau as spali pas Ina is Baidzio, tai jokiu priekaistu neturiu, tokia labai atsakingai kirpo, matosi kad profesionale ir patare apie mano plaukus, ka galiu daryti, o ko ne, siaip faina smile.gif ir dar buvau pas rita is savanoriu pr., tai irgi labai profesionale, kirpo atsakingai ir pigiai smile.gif sake, kad prades dazyti naturaliais plauku dazais, kurie stiprina plauka smile.gif o apie kirpimus, tai matot mano garbanoti plaukai, tai nelabai ka ir prigalvosi is ju, taciau, kazkaip rita turejo daugiau ideju nei ina... smile.gif
Atsakyti
doh.gif nu visiskai neissirenku kur nueiti. man nieko ypatingo nereikia, tik sulyginti plauku spalva (plaukai iki peciu) ir pakirpti galius ir kirpcius. patarkit kur cia nebrangiai galeciau savo kudlas susitvarkyti, nes jau mirtinai reikia. taip noreciau itilpti i koki 110lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 02 22, 10:56)
doh.gif  nu visiskai neissirenku kur nueiti. man nieko ypatingo nereikia, tik sulyginti plauku spalva (plaukai iki peciu) ir pakirpti galius ir kirpcius. patarkit kur cia nebrangiai galeciau savo kudlas susitvarkyti, nes jau mirtinai reikia. taip noreciau itilpti i koki 110lt  bigsmile.gif

uz tiek itilpsi pas Rita, ir turetu neblgai padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(obstinate @ 2010 02 22, 12:36)
uz tiek itilpsi pas Rita, ir turetu neblgai padaryti  4u.gif

bet as tikrai neturiu laiko pas ja praleisti 4 valandu. nes cia kaip supratau is postu, kad ji is karto pasiima daug klijienciu ir turi kitos laukti. blink.gif nepatinka man taip. schmoll.gif gaila laiko.
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 02 22, 11:55)
bet as tikrai neturiu laiko pas ja praleisti 4 valandu. nes cia kaip supratau is postu, kad ji is karto pasiima daug klijienciu ir turi kitos laukti.  blink.gif  nepatinka man taip.  schmoll.gif gaila laiko.

Tikrai negaišk laiko pas ją... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Laba.O gal kas buvo kirpykloj mickeviciaus gatvej(beveik kampas kestucio),ten is pradziu parduotuve yra kosmetikos o toliau ta kirpykla.
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2010 02 22, 17:50)
Laba.O gal kas buvo kirpykloj mickeviciaus gatvej(beveik kampas kestucio),ten is pradziu parduotuve yra kosmetikos o toliau ta kirpykla.

Seniau lankydavaus pas kirpeja Zivile thumbup.gif , tik kaina pradejo kandziotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2010 02 21, 13:00)
sveikos,

gal galetumete rekomenduoti kirpeja, kuri/is graziai, siuolaikiskai daro sukuosenas smile.gif

kazin kaip juozukas??ar teko kuriai pas ji ne tik kirptis, dazytis, bet ir sukuosena darytis smile.gif??

man tai siuolaikiska sukuosena per vestuves buvo padariusi Ausra is Baidzio, ji dirba su salonu vestuviniu, tai sukuosenu tikrai daug daro, pries tai apsitarem ko as noriu, po to tikrai gerai padare, as maniau, kad is mano plauku is vis sukuosenos negalima padaryti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciquita @ 2010 02 22, 10:56)
doh.gif  nu visiskai neissirenku kur nueiti. man nieko ypatingo nereikia, tik sulyginti plauku spalva (plaukai iki peciu) ir pakirpti galius ir kirpcius. patarkit kur cia nebrangiai galeciau savo kudlas susitvarkyti, nes jau mirtinai reikia. taip noreciau itilpti i koki 110lt  bigsmile.gif

uz tiek kiek suprantu itilptum Bidzio kirpykloj, nors pora metu ten nebesilankau, o ir dirba jos gerai, reikes uzsiregistruoti pas viena is ju, uz tiek itilptum ir Silainiu Maximoje tokia kirpeja Loreta dirba, ne stebuklai, bet padazyti ir pakirpti moka ji, dar gal gerokai maziau moketum...
o as ryt einu isbandyti kazkur prie fanko kirpykla, uzsimaniau selectivo priemoniu isbandyti, nors daug visokiu esu bandzius, ziuresiu ar sie padarys stebuklus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirmina @ 2010 02 22, 22:19)
Seniau lankydavaus pas kirpeja Zivile thumbup.gif , tik kaina pradejo kandziotis doh.gif

Ir kiek sumokedavai?
Atsakyti
Na buvau siandien G style (prie Fanko) kirpykloje, visai patiko, kirpeja nusimananti ir mokymus vedanti, kirpausi tik (aisku galvos plovimas, fenavimas), sumokejau 30lt, pries tai isejo ilgaplauke mergina irgi kirpimas sumokejo 35Lt ax.gif mano tai neilgi, taigi galiu rekomenduoti, kazkuri mamyte norejo nesikandziojanciu kainu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaŠarka: 24 vasario 2010 - 18:56